Sebeo ataerkil bir toplumda yasıyoruz.göster amcanlara pipini diyoruz.aslan oğlum paşamm koçumm .böyle büyüyor erkekler. vay capkın bu ya diyorlar birbirlerine .vayy yollu bu ya diyen var mı kız arkadasına. Yani tr de hayat erkeğe baska kadına baska arkadasım.tabıkı erkek daha mutlu.üstğnde hıcbır baskı yok.bosanmıs kadına her erkek talıp olmaz ama bosanmıs erkeğe cogu kadın gelie..ewlilere de geliyorlar zaten ayrı konu.Boşanma davamız açıldı duruşma günümüz belli artık. Ağlıyorum çünkü çok emek verdim çok haksızlığa uğradım. Yıllarımı verdim anılar biriktirdim çok sevdim hayallerle evlendim. Ama iyiliklerimin karşılığı aldatılmak oldu. Bir tek dayak yemediğim kaldı. Keşke dayak yeseydim de bunları yaşamasaydım diyorum hep. Peki şöyle bir baktığımda ben sağlık problemleri yaşarken düzenimi bir türlü kuramazken rüyalarım beni rahat bırakmazken eski eş neden bu kadar mutlu ya da nasıl başarıyor parası işi eşi evi var benim ise her şeyim gitti onunla beraber adalet bu mu. Ne zaman bitecek onların mutluluğu. Boşanınca neden kadınlar daha çok şey kaybeder de erkeğe bişey olmaz?
Korkma.. gercek ruh esin seni buldugunda hersey cok güzel oluyorherkes aynı şeyleri yaşıyor resmen ya... bizim komşu açtı sandım konuyu... evlenmekten korkar oldum artık
Kaç senelik evliydiniz? Düzenli ilişkisi sizi aldattığı kadınla mı oldu. Bu erkekler ne kadar şeref yoksunu olmaya başladıYok düzenli bir ilişkisi var. Üçüncü şahıslar sağolsun bi şekilde bilgi veriyor ben özellikle araştırmıyorum ama duyuyorum maalesef sonra kendime bakıyorum
Yaşayınca daha çok anladım çok var aldatma hayatımızdaherkes aynı şeyleri yaşıyor resmen ya... bizim komşu açtı sandım konuyu... evlenmekten korkar oldum artık
İnşallah gerçek değilmiş hiçbir şey. Giden yedi seneme üzülüyorum önceden fark etmek isterdimKorkma.. gercek ruh esin seni buldugunda hersey cok güzel oluyor
Evet beni aldattığı kişiyle birlikte yaşıyorlar evlendiler sözde yaniKaç senelik evliydiniz? Düzenli ilişkisi sizi aldattığı kadınla mı oldu. Bu erkekler ne kadar şeref yoksunu olmaya başladı
Bu konuyu daha önce açmıştım bu psikolojiden çıktım şükür artık ilgilenmiyorumBakış açınızı değiştirin, ona değil kendinize odaklanın, her şey öyle güzel olur ki.
İnşallah çıksın. Ben yas sürecimi atlattım şimdi daha iyiyim davayı bekliyorum bir an önce kurtulmak istiyorum. Aradan zaman geçiyor bir anda birileri haber veriyor ama maalesef. Buna da alışmam lazım. Mutluysa mutlu. Kimsenin ahı kimseye kalmaz inşallah Allah hesabını sorar. Ben bişey yapamadım çünkü uzakta olunca elimden bir şey gelmedi hesap bile soramadımHaber getirenlerle konusun ondan bilgi duymak istemiyorum filan deyin. Ben kendi annemle kavga etmiştim etraftan duyduğunu getirıyordu baskası bişey demiyordu ama o gelip söyluyordu. Birde adam seni mutlu edememiş bin kadını mutlu etse ne. Elbet seninde karşına seni mutlu edecek Kişiler çıkacak
Boşanınca neden kadınlar daha çok şey kaybeder de erkeğe bişey olmaz?
Evet kadın kadının düşmanı olmasa keşke. Boşanan kadınlara kadının bakış açısı ortada. Bu yüzden zor.Çünkü sistem erkeğin refahına göre, hatta toplum da öyle. Görüyoruz, kadın kadının derdinden bile anlamıyor, kaldı ki erkekler anlayacak.
Baştan öyle de, sonra işler değişiyor. Genelde kadınlar ayrılırken ve hemen sonrasında tüm acıyı yaşayıp bitirir ve hayatına bakar. Erkek 'oh ya kurtuldum' diyip gününü gün etmeye başlar, sanki Adriana Lima'lar sıraya girmiş bekliyor beyimizi.. işin öyle olmadığını anlayınca başlar sürünmeye. Gelsin bunalımlar, gitsin depresyonlar... Genelleme yapıyorum tabi ki.Cunku biz kadınlar ayrılınca bittim tukendim öldümmm psikolojine girip yas tutuyoruz adamlar onlerine bakip hayatlarına devam ediyorlar.halbuki tam tersi olmasi lazımdı.kadinlar güçlüdür.kendilerine yeterler.ama olayı dramatize ettigimiz icin onlar yasarken biz hayatı kaçırıyoruz
Boşanma davamız açıldı duruşma günümüz belli artık. Ağlıyorum çünkü çok emek verdim çok haksızlığa uğradım. Yıllarımı verdim anılar biriktirdim çok sevdim hayallerle evlendim. Ama iyiliklerimin karşılığı aldatılmak oldu. Bir tek dayak yemediğim kaldı. Keşke dayak yeseydim de bunları yaşamasaydım diyorum hep. Peki şöyle bir baktığımda ben sağlık problemleri yaşarken düzenimi bir türlü kuramazken rüyalarım beni rahat bırakmazken eski eş neden bu kadar mutlu ya da nasıl başarıyor parası işi eşi evi var benim ise her şeyim gitti onunla beraber adalet bu mu. Ne zaman bitecek onların mutluluğu. Boşanınca neden kadınlar daha çok şey kaybeder de erkeğe bişey olmaz?
Nasil bosanmadan es bulmus evlenmis eski esiniz anlamadim benBoşanma davamız açıldı duruşma günümüz belli artık. Ağlıyorum çünkü çok emek verdim çok haksızlığa uğradım. Yıllarımı verdim anılar biriktirdim çok sevdim hayallerle evlendim. Ama iyiliklerimin karşılığı aldatılmak oldu. Bir tek dayak yemediğim kaldı. Keşke dayak yeseydim de bunları yaşamasaydım diyorum hep. Peki şöyle bir baktığımda ben sağlık problemleri yaşarken düzenimi bir türlü kuramazken rüyalarım beni rahat bırakmazken eski eş neden bu kadar mutlu ya da nasıl başarıyor parası işi eşi evi var benim ise her şeyim gitti onunla beraber adalet bu mu. Ne zaman bitecek onların mutluluğu. Boşanınca neden kadınlar daha çok şey kaybeder de erkeğe bişey olmaz?
Gelenekler içinde meşrulaştırılmış aslında hiçbir geçerliliği olmayan dinî nikâhladır muhtemelen.Nasil bosanmadan es bulmus evlenmis eski esiniz anlamadim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?