Neden kazanan hep erkekler?

Sebeo ataerkil bir toplumda yasıyoruz.göster amcanlara pipini diyoruz.aslan oğlum paşamm koçumm .böyle büyüyor erkekler. vay capkın bu ya diyorlar birbirlerine .vayy yollu bu ya diyen var mı kız arkadasına. Yani tr de hayat erkeğe baska kadına baska arkadasım.tabıkı erkek daha mutlu.üstğnde hıcbır baskı yok.bosanmıs kadına her erkek talıp olmaz ama bosanmıs erkeğe cogu kadın gelie..ewlilere de geliyorlar zaten ayrı konu.

Burda mutlu öteki tarafta nolcak?
Ben ahireti bekliyorum hakkımı helal etmiyorum dedim çıkacak karşıma mutlaka

Sen de yaşa hayatını. Yeniden hayaller kur, gez, dolaş, kendine ufak tatiller hediye et. Bakış açında bitiyor her şey.

Kendini tamamen bir başka insana endekslemek senin suçun. Hayata yeniden başlaman lazım bu durumda. Kendi emeğinin karşılığını kamu malı yapmak yerine kendi elinde tutmalıydın. Sonuçta bir insanla evleniyorsun ve hiçbir insanın sağı solu belli olmaz, kendini körü körüne kimseye emanet etmemek gerek.

herkes aynı şeyleri yaşıyor resmen ya... bizim komşu açtı sandım konuyu... evlenmekten korkar oldum artık

Yok düzenli bir ilişkisi var. Üçüncü şahıslar sağolsun bi şekilde bilgi veriyor ben özellikle araştırmıyorum ama duyuyorum maalesef sonra kendime bakıyorum
Kaç senelik evliydiniz? Düzenli ilişkisi sizi aldattığı kadınla mı oldu. Bu erkekler ne kadar şeref yoksunu olmaya başladı

Haber getirenlerle konusun ondan bilgi duymak istemiyorum filan deyin. Ben kendi annemle kavga etmiştim etraftan duyduğunu getirıyordu baskası bişey demiyordu ama o gelip söyluyordu. Birde adam seni mutlu edememiş bin kadını mutlu etse ne. Elbet seninde karşına seni mutlu edecek Kişiler çıkacak

İnşallah çıksın. Ben yas sürecimi atlattım şimdi daha iyiyim davayı bekliyorum bir an önce kurtulmak istiyorum. Aradan zaman geçiyor bir anda birileri haber veriyor ama maalesef. Buna da alışmam lazım. Mutluysa mutlu. Kimsenin ahı kimseye kalmaz inşallah Allah hesabını sorar. Ben bişey yapamadım çünkü uzakta olunca elimden bir şey gelmedi hesap bile soramadım

Baştan öyle de, sonra işler değişiyor. Genelde kadınlar ayrılırken ve hemen sonrasında tüm acıyı yaşayıp bitirir ve hayatına bakar. Erkek 'oh ya kurtuldum' diyip gününü gün etmeye başlar, sanki Adriana Lima'lar sıraya girmiş bekliyor beyimizi.. işin öyle olmadığını anlayınca başlar sürünmeye. Gelsin bunalımlar, gitsin depresyonlar... Genelleme yapıyorum tabi ki.

Yahu niye bu kadar kastınız? açın tazminat davasını, aldatmış bir de, belgeleyin ödesin bedelini. Yok öyle hoop hayatıma hiç birşey olmamış gibi devam edeyimler... sürsün dava, verin vekaleti avukatınıza, uğraşsın, siz hayatınıza devam edin

Nasil bosanmadan es bulmus evlenmis eski esiniz anlamadim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…