Yani en basiti annesine yollayabilirdim, 10 dakika mesafede oturuyor. Gerci kayinvalidemin hic oyle bir teklifi olmadi :)evet yapmamak gerekiyor, hele ki kendinden taviz vererek.
bundan sonra yapabildiğinizi yapın, yapamadığınızı yapmayın, çok zorlamayın bu şekilde kendinizi.
tek çeşit yemek yapın, fırında pişen yemekler daha az kokar genelde, o tarz ayarlayabilirsiniz menünüzü.
Ah iste oyle nazlanmak falan hic tabiatimda yok benim. Eminim bu saatten sonra yapacak olsam siritir uzerimde.nazlan biraz nazlan agri arti de yat canim. neyse gene ozur dilemis buda bir seydir
Su an cok hirsliyim ah seytan diyor yapma bir daha yemek falan ne yerse yesin ama kizim var iste, ona hic kiyamam.Naz yap naz , her gün yemek yapma da görsün gününü
Cok haklisin!Öyle oluyor işte evet.
Aklı fikri gezmede, para harcamada olan kadınlar kıymetli.
Çünkü o önce kendi kendine kıymet veriyor.
Hep şunu söylerim.
İstediğin kadar yetenekli ol bunları pazarlama yeteneğin yoksa bir hiçsin..
Ama hiç yeteneğin olmasın, pazarlama yeteneğin olsun her şeysin!
Cok gecmis olsun sana da. Insallah sag salim alirsin bebegini kucagina.Canim benim, evet... Neden ödün veriyorsun ki? Benim de siddetli bulantim var ve ayni senin gibi düsük tehlikem vardi. 3 aydir yerimden kipirdamadim. Esim oruç da tutuyor. Ama ya kendi birseyler uyduruyor ya disarda yiyor. Mutfaga adim atamadim koku yüzünden, atmam da...
Hem çocuk tasiyalim, hem yemek, is yapalim dört dörtlük? Oyle bir dünya yok... Birak yapma hiçbirsey. Esin tepki verse de vermese de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?