Neden mızmız kadınlar daha kıymetli oluyor?

Adamin tatliya para veresi gelmemis, bos bos konusmus. Uzmeyin kendinizi.
Ama hakkaten, bu kadar eziyet cekmenize ragmen nedir hergun yemek telasi. Bir ramazani bulduguyla gecirsin, olmez. Bir corba pisirseniz cok bile. Yanina da kendi makarna, pide bisey uydursun.

Ramazanin olayi butun gun ac kalalim ki, aksam ziyafet cekelim degil. Ramazan, Kuran ayi oldugu icin ozel.

esinde is yok senin. ben bu durumda olsam esim benden yemek beklemez

Tehlikeli hamilelik geçirdiğiniz halde böyle şeyler yapmanız sizi mızmız yapmaz tabii ama düşüncesiz yapar. Doktor çalışmayın demiş. İlk 3 ay önemlidir.

Tehlikeli hamilelik geçirdiğiniz halde böyle şeyler yapmanız sizi mızmız yapmaz tabii ama düşüncesiz yapar. Doktor çalışmayın demiş. İlk 3 ay önemlidir.
Doktorum dusecekse cocugu hicbir sekilde tutamayiz dedi. Istirahat et kendini yorma, akisina birakalim dedi.
Tabi iste kendini yorma kismi goreceli oldugu icin ben ayarimi bilemedim sanirim.

Allah razi olsun oyle komsulardan.cok hos davranislar bunlar.esinle arani bozacak bir durum degil bunlar.esine guzelce soyle yardim iste cekinme.benimde bebegim var.emziriyorum orucluyumda..esimden yardim istiyorum.demesem ihtiyaci yok saniyor..onune veriyorum.fasulyeyi ayikliyor barbunyayi vs.domatesi sogani dogruyor.yarin bebegin oldugunda zorlanir.yavas yavas ev islerine alistir.ama tatli dille..sizde sakin olun..

Esim hicbir sey yapmaz degil. 2 aydir hic ev supurmedim, utu yapmadim. Yemekleri ben hazirliyorum ama o da kaldiriyor cogunlukla. Is bilmeyen insan degil ama iste bunlar da bugun yaptigini hakli cikarmiyor. Demek ki daha fazla yapmasi gerekiyor bazi seylerin kiymetini anlamasi icin.

Kadınlar her seyi ta en başından ustlenmemeli...canının kıymetini bilmeli.kadın bi ev robotu değil!onun da keyifsiz olduğu,is yapmak istemediği zamanlar var elbette.ekonomi musaitse yardımcı almalı ,değilse de esi yardim etmeli!..kadina kole muamelesi yapıldıkça bu erkekler daha çok kudurur haberiniz ola!!

Valla aynen öyle oluyor ben de hamileyken oruç tutmadigim halde kocama sahur da hazirladim iftar hazırladım hem de koku hassasiyetim olmasına rağmen öğüre öğüre.
Ama geçen hafta misafirliğe gittik birine kadın hamile kaynanası sabahtan gelmiş evi temizlemiş birgün önceden tüm ikramlıkları hazırlamış. Ev sahibi oturdu (hamileliğinde hiçbir sorun yokmuş yani düşük tehlikesi falan gayet sağlıklı) kaynanası hizmet etti, kocası sürekli aradı. Belli ki adam sakın yerinden kalkma annem ilgilensin misafirle diyor.Çünkü sürekli tamam kocacım yerimden kalkmıyorum merak etme artık yormuyorum kendimi annem yapıyor herşeyi deyip durdu.
Ay dedim şu dünyada neleri var yani bizim doğurduklarımız ne onların ki ne yani. Ama o kız önceden de çok mızmızdı evde annesi hiç iş yaptırmazdı şuan evlendi yine aynen el üstünde.

bak yardimsever bi esin var ne guzel.yardim etmeyen halden anlamayan kadinin gorevi yapacak elbet diyen adam cok..
yemek konusunda esinizden yardim isteyip beraber yapin.cokta yormayin kendinizi.once bebeginiz ve sizin sagliginiz onemli..boyle ufak tefek sorunlar hepimizde oluyor dert degil bunlar uzmeyin birbirinizi keyfinize bakin.

niye bize denk gelmezki boyle

ay canım kusura bakma ama kv mi andırdın bana
o da eşimin bana yardım ettiğini gördükçe sinirleniyor nedense,
"bizim hamileliğimizde kimse bize yardım etmedi, ne çileler çektik" deyip duruyor sürekli.
vicdanlı kadındır kesinlikle, beni düşünür kendimi yorayım istemez, ama işte geçmişte yaşadıkları aklına geliyor herhalde, kıymeti bilinmemiş onun da pek.

bukadarida fazla kvdeye hizmet etircem. benim gebeligimde bulanti oluyordu ama her isimi yapabiliyordum. hamilelik hastalik degil sonucta mizmiz iyi hosta bu kadin abartmis . kvdeye yazik

Arkadaşım Allahım yardımcın olsun inşallah.
Naz yap demiyorum da cidden bu kadar hastayken nasıl yapıyorsun o yemekleri?
Yanlış anlama da sen yaptığın sürece rahatsızlığın ciddiyetini kaybeder.
Kendi adıma hasta olsam afedersin tuvalete bile kocamın yardımıyla gidiyorum, kalkıp bir de yemek yapacam???
Ayol heryer hazır yemek dolu dışarıda.
Bir zahmet bana da getiriversin, sevdiklerimden...

bizimkilerde oyle eskiden bezmi vardi yikar dururduk ne zorluklarla buyuttuk ee sizi anlamak icin 2 metre bez musambami alayim kullanayim napam yani

Nomu bu pazarlamanın kursu falan var mıdır gitsek. Ben kendimle ilgili bişey demeye bile utanır sıkılırım yaw şöyle we are the best diye diye dolaşsak ya

Esra bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Eski eşimle flört ederken çok nazlıydım ben o da derdi bana hatta bunu, sonra evliliğimiz içinde anlayamadığım şekilde bu durum tersine döndü, çoook gereksiz fedakarlıklar yaptım bem verdim o aldı sürekli derken boşandık :) benimki uç bir örnek tabi ama demek istediğim boşver veren taraf olma alan taraf ol. Sevgiler

Iyı ıste anlamışsın bundan snra yapmazsın buyuk szume tvbe senın yernde olsaydım mutfaga adımımı atmazdım karnımdakı kcamdan daha muhtacken bana... onu uze uze sfra hazrlamayı vıcdanıma sıgdıramazdım kaldıkı kcamda benı ohalde grupde yemek yaptrmazdı bende mı mız mız oldum sımdı

esınız tas kalplı senın bınbır guclukle hazrladgn yemegı sen sfraya bıle oturamayacak kadar ktuyken hapur kupur mıdeye nasıl ındırıyr ya

niye bize denk gelmezki boyle
ahh valla ya ne kaynana ne adama inanılır gibi değil
geleceğin kaynanasıyım yaondandır
ya bence adamlar bunu hak ediyor valla bunu yaptırabilene de helal olsun
bi ara kızdan bu işin incelikleriniöğrenmem gerek
gerçi iş işten geçti ama
sağolsun amakaynanam iyidir bu konuda yardım eder de ben bu kadarını yaptıramam herhalde
bukadarida fazla kvdeye hizmet etircem. benim gebeligimde bulanti oluyordu ama her isimi yapabiliyordum. hamilelik hastalik degil sonucta mizmiz iyi hosta bu kadin abartmis . kvdeye yazik
ama kaynanası ve kocasının abarttığından da böyle oluyor bence
adam ikide bir arıyor aman yerinden kalkma diye
yinede hamilelik hastalık değil tabiki abartmamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…