esinde is yok senin. ben bu durumda olsam esim benden yemek beklemezOnce ozel bir sey yaptigimizda veriyorduk. Kek, pogaca, borek vs gibi. Ama su an hassasiyetimi bildigi icin yemek falan da veriyor oyle. Hatta arada kizimi aliyor, sen dinlen ben ilgilwnirim onunla diye. Oyaliyor, karnini falan doyurup yolluyor.
Sagolsun, ailemden cok katksi oldu son gunlerde.
Esim iyidir aslinda cogu zaman, ama bugun hoduklugu tuttu boyle malesef...esinde is yok senin. ben bu durumda olsam esim benden yemek beklemez
ozaman acliktan diyelim:)Esim iyidir aslinda cogu zaman, ama bugun hoduklugu tuttu boyle malesef...
Doktorum dusecekse cocugu hicbir sekilde tutamayiz dedi. Istirahat et kendini yorma, akisina birakalim dedi.Tehlikeli hamilelik geçirdiğiniz halde böyle şeyler yapmanız sizi mızmız yapmaz tabii ama düşüncesiz yapar. Doktor çalışmayın demiş. İlk 3 ay önemlidir.
Allah razi olsun oyle komsulardan.cok hos davranislar bunlar.esinle arani bozacak bir durum degil bunlar.esine guzelce soyle yardim iste cekinme.benimde bebegim var.emziriyorum orucluyumda..esimden yardim istiyorum.demesem ihtiyaci yok saniyor..onune veriyorum.fasulyeyi ayikliyor barbunyayi vs.domatesi sogani dogruyor.yarin bebegin oldugunda zorlanir.yavas yavas ev islerine alistir.ama tatli dille..sizde sakin olun..Once ozel bir sey yaptigimizda veriyorduk. Kek, pogaca, borek vs gibi. Ama su an hassasiyetimi bildigi icin yemek falan da veriyor oyle. Hatta arada kizimi aliyor, sen dinlen ben ilgilwnirim onunla diye. Oyaliyor, karnini falan doyurup yolluyor.
Sagolsun, ailemden cok katksi oldu son gunlerde.
Onun acligindan benim aptalligimdan iste :)ozaman acliktan diyelim:)
Esim hicbir sey yapmaz degil. 2 aydir hic ev supurmedim, utu yapmadim. Yemekleri ben hazirliyorum ama o da kaldiriyor cogunlukla. Is bilmeyen insan degil ama iste bunlar da bugun yaptigini hakli cikarmiyor. Demek ki daha fazla yapmasi gerekiyor bazi seylerin kiymetini anlamasi icin.Allah razi olsun oyle komsulardan.cok hos davranislar bunlar.esinle arani bozacak bir durum degil bunlar.esine guzelce soyle yardim iste cekinme.benimde bebegim var.emziriyorum orucluyumda..esimden yardim istiyorum.demesem ihtiyaci yok saniyor..onune veriyorum.fasulyeyi ayikliyor barbunyayi vs.domatesi sogani dogruyor.yarin bebegin oldugunda zorlanir.yavas yavas ev islerine alistir.ama tatli dille..sizde sakin olun..
bak yardimsever bi esin var ne guzel.yardim etmeyen halden anlamayan kadinin gorevi yapacak elbet diyen adam cok..Esim hicbir sey yapmaz degil. 2 aydir hic ev supurmedim, utu yapmadim. Yemekleri ben hazirliyorum ama o da kaldiriyor cogunlukla. Is bilmeyen insan degil ama iste bunlar da bugun yaptigini hakli cikarmiyor. Demek ki daha fazla yapmasi gerekiyor bazi seylerin kiymetini anlamasi icin.
niye bize denk gelmezki boyleValla aynen öyle oluyor ben de hamileyken oruç tutmadigim halde kocama sahur da hazirladim iftar hazırladım hem de koku hassasiyetim olmasına rağmen öğüre öğüre.
Ama geçen hafta misafirliğe gittik birine kadın hamile kaynanası sabahtan gelmiş evi temizlemiş birgün önceden tüm ikramlıkları hazırlamış. Ev sahibi oturdu (hamileliğinde hiçbir sorun yokmuş yani düşük tehlikesi falan gayet sağlıklı) kaynanası hizmet etti, kocası sürekli aradı. Belli ki adam sakın yerinden kalkma annem ilgilensin misafirle diyor.Çünkü sürekli tamam kocacım yerimden kalkmıyorum merak etme artık yormuyorum kendimi annem yapıyor herşeyi deyip durdu.
Ay dedim şu dünyada neleri var yani bizim doğurduklarımız ne onların ki ne yani. Ama o kız önceden de çok mızmızdı evde annesi hiç iş yaptırmazdı şuan evlendi yine aynen el üstünde.
Valla aynen öyle oluyor ben de hamileyken oruç tutmadigim halde kocama sahur da hazirladim iftar hazırladım hem de koku hassasiyetim olmasına rağmen öğüre öğüre.
Ama geçen hafta misafirliğe gittik birine kadın hamile kaynanası sabahtan gelmiş evi temizlemiş birgün önceden tüm ikramlıkları hazırlamış. Ev sahibi oturdu (hamileliğinde hiçbir sorun yokmuş yani düşük tehlikesi falan gayet sağlıklı) kaynanası hizmet etti, kocası sürekli aradı. Belli ki adam sakın yerinden kalkma annem ilgilensin misafirle diyor.Çünkü sürekli tamam kocacım yerimden kalkmıyorum merak etme artık yormuyorum kendimi annem yapıyor herşeyi deyip durdu.
Ay dedim şu dünyada neleri var yani bizim doğurduklarımız ne onların ki ne yani. Ama o kız önceden de çok mızmızdı evde annesi hiç iş yaptırmazdı şuan evlendi yine aynen el üstünde.
bukadarida fazla kvdeye hizmet etircem. benim gebeligimde bulanti oluyordu ama her isimi yapabiliyordum. hamilelik hastalik degil sonucta mizmiz iyi hosta bu kadin abartmis . kvdeye yazikValla aynen öyle oluyor ben de hamileyken oruç tutmadigim halde kocama sahur da hazirladim iftar hazırladım hem de koku hassasiyetim olmasına rağmen öğüre öğüre.
bizimkilerde oyle eskiden bezmi vardi yikar dururduk ne zorluklarla buyuttuk ee sizi anlamak icin 2 metre bez musambami alayim kullanayim napam yaniay canım kusura bakma ama kv mi andırdın bana
o da eşimin bana yardım ettiğini gördükçe sinirleniyor nedense,
"bizim hamileliğimizde kimse bize yardım etmedi, ne çileler çektik" deyip duruyor sürekli.
vicdanlı kadındır kesinlikle, beni düşünür kendimi yorayım istemez, ama işte geçmişte yaşadıkları aklına geliyor herhalde, kıymeti bilinmemiş onun da pek.
Nomu bu pazarlamanın kursu falan var mıdır gitsek. Ben kendimle ilgili bişey demeye bile utanır sıkılırım yaw şöyle we are the best diye diye dolaşsak yaÖyle oluyor işte evet.
Aklı fikri gezmede, para harcamada olan kadınlar kıymetli.
Çünkü o önce kendi kendine kıymet veriyor.
Hep şunu söylerim.
İstediğin kadar yetenekli ol bunları pazarlama yeteneğin yoksa bir hiçsin..
Ama hiç yeteneğin olmasın, pazarlama yeteneğin olsun her şeysin!
ahh valla ya ne kaynana ne adama inanılır gibi değilniye bize denk gelmezki boyle
geleceğin kaynanasıyım yaondandıray canım kusura bakma ama kv mi andırdın bana
o da eşimin bana yardım ettiğini gördükçe sinirleniyor nedense,
"bizim hamileliğimizde kimse bize yardım etmedi, ne çileler çektik" deyip duruyor sürekli.
vicdanlı kadındır kesinlikle, beni düşünür kendimi yorayım istemez, ama işte geçmişte yaşadıkları aklına geliyor herhalde, kıymeti bilinmemiş onun da pek.
ama kaynanası ve kocasının abarttığından da böyle oluyor bencebukadarida fazla kvdeye hizmet etircem. benim gebeligimde bulanti oluyordu ama her isimi yapabiliyordum. hamilelik hastalik degil sonucta mizmiz iyi hosta bu kadin abartmis . kvdeye yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?