Neden pişman değil ?

aynı durumdayım... 25 gün önce ayrıldık, 25 gündür tek derdim yazacak mı yazmayacak mı. instagram aktifliğini/beğendiklerini takip etmekten kafayı yiyeceğim yakında.
ancak biz cinsel manada devam ediyoruz hala. o olay olacağı zaman konuşuyoruz sadece. onun dışında yazmıyor. benim durum daha fena.

Nasıl kabullendiniz
Kabullenmeyip napacaksın ömrün boyunca üzülecek misin seni sevmeyen biri için? Allah daha hayırlısını yazmıştır ondan bundan kurtulmam gerekmiştir. Zaten böylesiyle mutlu olunmaz. Karşına sevgi dolu biri çıkar. Saplanma bu adama. Sevmiyorlardı işte. Beklesen ne dönse ne . Hatta dönmesi bile kötü bir şey seviyesizce saygısızca yüzsüzce aşağılıkça. Hiç sevmem git gel bence sen de böyle düşün. Değişen bir şey yok niye gittin niye geldin yani. Can sıkıntısı hala kıymet vermeme sen bir nesne misin istediğinde gidecek istediğinde gelecek. İnsansın yani kalbin var. Yeterince kırılmadın mı? Dönmesi daha da kırgınlık olacak. Gene aynı şeyleri yapacak. Sen sakinleş biraz. Önüne güzel kalpli tertemiz bir insan çıkacak. Seni bundan Allah kurtardı. Daha çok mutsuz olmaman içşn. Hatta başkasıyla çok mutlu olman için. Bir şey paylaşma. Çocukça bu. Karşındaki gayet net anlar. Bir beklentide olduğunu
Numarasını sil
Numarasını sil
Numarasını sil

Bakıyor zaten sürekli ama sadece bakıyor belkide umursamıyor bile
Benim yazmamı bekliyor diye düşünüyor ve gülüyor bile olabilir. Sen devaö ettikçe yazmayacak. Onu aklından çıkardığında yazsr. Kendini düşürme. Onun için bir şey yapma

Sil ya. Daha önüne kimler çıkacak? Takılma bu kadar şu erkeklere. Seni istemeyeni sen hiç isteme Yoksa hayatta daha çok üzülürsün bu yüzden
Aslında silmemem gerekmez mi görsün çatlasın

Senin baya kötüymüş sadece cinsellik için

Güzek yazmışsın teşekkür ederim umarım unuturum en kısa zamanda

Benim yazmamı bekliyor diye düşünüyor ve gülüyor bile olabilir. Sen devaö ettikçe yazmayacak. Onu aklından çıkardığında yazsr. Kendini düşürme. Onun için bir şey yapma
Ben bişey yapmıyorum normal kendi mutluluk fotoğraflarımı paylaşıyorum

Senin baya kötüymüş sadece cinsellik için
evet... ve umut verip duruyor. sanki sevgiliymişiz gibi, önceki zamanlarımız gibi bana sevgi gösteriyor görüştüğümüzde. yanından ayrıldığımdaysa canı beni bir daha isteyene kadar yazmıyor hiç. deliricem.

benimki de aynı şekilde ayrılmıştı bu arada. ilk seninle ilgisi yok, her şeyden sıkıldım, bunaldım falan diyordu. buluşacaktık, buluşamadık ve mesajla bitirdi. ben sana aşık değilim galiba dedi ve gitti. bunların hepsi böyle demek ki.

Sen nasıl izin veriyorsun buna peki

Benim.de 10 gün oldu basta sizin gibiydim sonra boşverdim şimdi başka biri ile konuşuyorum.cinsel manada biseyler geçmişti bizim aramızda da o yazacak mi umudu çok kötü ya

Benim.de 10 gün oldu basta sizin gibiydim sonra boşverdim şimdi başka biri ile konuşuyorum.cinsel manada biseyler geçmişti bizim aramızda da o yazacak mi umudu çok kötü ya
Erkeklerin tek amacı cinsellik zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…