Neden pişman değil ?

Ne güzel vazgeçebilmişsin

Sürekli bakıyorum profiline falan yapmıcam diyorum yine aynı

Evet saygısı yoksa bitirmenin vakti gelmiştir kaldı ki konu sahibi terk edilmiş, adam seni bile isteye bırakmış kardeş
Ama seviyorum diyordu güzel günlerimiz yakın dedi sonra birden olmuyor dedi

Numarasını silmeye bi türlü cesaret edemiyorum çok denedim ama silemiyorum

Nasıl kabullendiniz

Nasıl hemen atlattınız başka birini hayatınıza aldınız oda aynısını yaparsa

Benim yüzüme bile bakmadı aylardır görüşmüyorduk memleketine giderkend görmeden gitti ben hazırlandım onu bekliyordum aylar sonra seviyorum falan dedi ama ayrılık mesajıyla karşılaştım bide hazırlanmış bekliyordum

Hayata bak ne yaşamlar var senelerini ver ama erkek bırakıp gitsin onlar için nasıl kolay böylr ya biz unutamazken onlar neden böyle sinir oluyorum

Nasıl hemen atlattınız başka birini hayatınıza aldınız oda aynısını yaparsa
Yahu benim ex ertesi gün başkasıyla sevgili oldu 1 ay sonra ondan ayrıldı (benimle konuşmak içinmiş güya yersen) döndü sallamadım yine başkasını buldu hayır sen hangi acıdan bahsediyosun güzel kardeşim? Biz 4 yıllık sevgiliydik bide. Kendine daha fazla bu kötülüğü yapma.

Ay sevmezse sevmesin ya
Boşver üzme kendini
Değmez

Hayata bak ne yaşamlar var senelerini ver ama erkek bırakıp gitsin onlar için nasıl kolay böylr ya biz unutamazken onlar neden böyle sinir oluyorum

Anlyrum kolay deyil tabi 2 sene aklna gelyo ama o senn aklna gelmyo k.b ama bole erkekledn nefrttt edyrummm inşlh en büyük duamş canım inşlh sana yaşatığının daha büyüğünü yaşar nedeni belli bazıları kendni vazgçlmz sanyo ama sende vazgeçilmez nasıl göster

Amin canım amin nasıl gösterceğim ki mesala mutluluk fotoğrafları atıyorum gezdiklerimi atıyorum görüyor ama bişey yazmıyor

Amin canım amin nasıl gösterceğim ki mesala mutluluk fotoğrafları atıyorum gezdiklerimi atıyorum görüyor ama bişey yazmıyor

At at zoruna gidiyodur seni sevmiyo diyede zoruna gitmyck diye bişy yok o şuan he hı bak sen havalarındadrda sen at atıkça çatlsn sende kayfne bak canm

At at zoruna gidiyodur seni sevmiyo diyede zoruna gitmyck diye bişy yok o şuan he hı bak sen havalarındadrda sen at atıkça çatlsn sende kayfne bak canm
Bakıyor zaten sürekli ama sadece bakıyor belkide umursamıyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…