Ne güzel vazgeçebilmişsinBana aynılarını söyledi tatildeydi her gittiği yerden fotoğraf videolar baktım kız takip ediyor dedim bu böyle gitmez aşkından olsen de kendine bi saygın olacak ben kimseyi eklemiyorum ona odaklı yaşıyorum ama adam rahat , senin yerin ayrı en güzel şey sensin gördüğüm sen herkes değilsin evlilikten bile bahsetti yinede bye bye dedim
Sürekli bakıyorum profiline falan yapmıcam diyorum yine aynıAynen o ne yapıyor ne ediyor seni ilgilendirmez artık x y z herhangi biri o artık arada stalk yaparsın merak edip o normalde sürekli acı çekiyor mu çekiyor mu çekmiyor tabiki çekse seni niye terk etsin ?? Çekse arar yazar kendine eziyet etme
Ama seviyorum diyordu güzel günlerimiz yakın dedi sonra birden olmuyor dediEvet saygısı yoksa bitirmenin vakti gelmiştir kaldı ki konu sahibi terk edilmiş, adam seni bile isteye bırakmış kardeş
Numarasını silmeye bi türlü cesaret edemiyorum çok denedim ama silemiyorumAynen ona odaklanma sürekli her gün onla yatıp onla kalkıyorsun kafanın içinde onsan başka düşünce yok terkettiyse kabul et sil numarasını falan. Haber almaya da çalışma dönünce gene gidecek bunla mutlu bir hayatın olmaz. Bence seven bir insan gitmez ben öyle düşünüyorum. Gidecek diye endişe etmeyeceğim biriyle mutlu olabilirim ben. Sen dw öyle düşün
Nasıl kabullendinizBenim de başıma aynısı geldi insan üzülüyor tabi ama ben kabullendim beni aslında hiç sevmediğini anladım. Genel olarak da benliği ön planda bir insan empati kurmazdı pek. Dönmesi bile saygısızlık bence onca zamandan sonra yüzsüzce
Nasıl hemen atlattınız başka birini hayatınıza aldınız oda aynısını yaparsaNe kadar oldu siz ayrılalı ?? Bende kabullendim 5 gün çok ağladım sonra oturup düşündüm bende sevmediğini anladım terkeden taraf olmama rağmen yeni biri ile beraberlik yolundayım şimdi hep karşıma beni mutlu edecek biri çıksın diye dua ettim
Dönmeye yeltendi diyelim :) baktı ben eski salak değilim bıraktı.Sizşbki de döndü mü sonra merak ettim
Benim yüzüme bile bakmadı aylardır görüşmüyorduk memleketine giderkend görmeden gitti ben hazırlandım onu bekliyordum aylar sonra seviyorum falan dedi ama ayrılık mesajıyla karşılaştım bide hazırlanmış bekliyordumSeviyesizce bi hareket gerçi bende ınstagram üzerinden ayrıldım ama benim karşımdaki kişinin hareketleri çok daha seviyesizdi gittiği yerden kızları bulup ekliyordu bende instagramdan terk ettim :) takipçi bile satın almis :)
Hayata bak ne yaşamlar var senelerini ver ama erkek bırakıp gitsin onlar için nasıl kolay böylr ya biz unutamazken onlar neden böyle sinir oluyorum10 sende olsa eyer içinde varsa acımaslzlk sevgiszlik ne pişman olur nede hatasını anlar sen üzme kendni bu sekil düşün kendini toparla ne yani takmayck umrnda olmyck sen uzlcksn sen ağlycksn bu nedir boşver arkkşmn 8 senelk ilşksi vardı gitti anında sevglsnn kapı komşsuyla evlndi kız kendne gelmdi ama şimdi daha iyi insnn bazn gözü tek onu görmk istedgi için görüyo sende bence artk hersye başka açyla bak unut demycm kolay olmayabilr ama çabala
Yahu benim ex ertesi gün başkasıyla sevgili olduNasıl hemen atlattınız başka birini hayatınıza aldınız oda aynısını yaparsa
Nasıl silebildiniz ben silemiyorumAynen ben numarasını da sildim bugün arada ınstasina bakarım o da öylesine merak
Hayata bak ne yaşamlar var senelerini ver ama erkek bırakıp gitsin onlar için nasıl kolay böylr ya biz unutamazken onlar neden böyle sinir oluyorum
Amin canım amin nasıl gösterceğim ki mesala mutluluk fotoğrafları atıyorum gezdiklerimi atıyorum görüyor ama bişey yazmıyorAnlyrum kolay deyil tabi 2 sene aklna gelyo ama o senn aklna gelmyo k.b ama bole erkekledn nefrttt edyrummm inşlh en büyük duamş canım inşlh sana yaşatığının daha büyüğünü yaşar nedeni belli bazıları kendni vazgçlmz sanyo ama sende vazgeçilmez nasıl göster
Keşke bende böyle desem ama kalp sevince işteAy sevmezse sevmesin ya
Boşver üzme kendini
Değmez
Alışıyorsun işte zamanlaKeşke bende böyle desem ama kalp sevince işte
Amin canım amin nasıl gösterceğim ki mesala mutluluk fotoğrafları atıyorum gezdiklerimi atıyorum görüyor ama bişey yazmıyor
Bakıyor zaten sürekli ama sadece bakıyor belkide umursamıyor bileAt at zoruna gidiyodur seni sevmiyo diyede zoruna gitmyck diye bişy yok o şuan he hı bak sen havalarındadrda sen at atıkça çatlsn sende kayfne bak canm
Alışıyorsun ama özlüyorsundaAlışıyorsun işte zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?