Normalde olması gereken yanına kalmaması onun mutsuz olması acı çekmesi değil mi ahımız yanlarında kalmamalı ama nasıl hayat buİnan çok sorguladım. Neden ben mutsuzum ben acı çekiyorum o gününü gün ediyor diye, onun daha fazla acı çekeceği günler de gelecek. Ha belki hiç acı çekmeyecek, pişman olmayacak ama sen de acı çekmeyeceksin bir gün.
Senin hayatında yok artık acı çeksin çekmesin bunlara kafanı yorma ayrı yolunuz sen mutlu olacaksın yakında yeniden bir başkasıyla ama. Sana kıymet verecekNormalde olması gereken yanına kalmaması onun mutsuz olması acı çekmesi değil mi ahımız yanlarında kalmamalı ama nasıl hayat bu
Sizşbki de döndü mü sonra merak ettimİnan çok sorguladım. Neden ben mutsuzum ben acı çekiyorum o gününü gün ediyor diye, onun daha fazla acı çekeceği günler de gelecek. Ha belki hiç acı çekmeyecek, pişman olmayacak ama sen de acı çekmeyeceksin bir gün.
Bende öyle kendimi yok saydım canımı istese verirdim çok emek verdim bide ayrılmadan bana seni seviyorum herşey güzel olacak derken birden ayrılmasın falan filan insanın aklında bi sürü soru işareti
Senin hayatında yok artık acı çeksin çekmesin bunlara kafanı yorma ayrı yolunuz sen mutlu olacaksın yakında yeniden bir başkasıyla ama. Sana kıymet verecek
Kesinlikle kendine saygın olmazsa ot çöp gibi hisseder insan kendisini benimki de sözde çok kıymet verirdi ama hal ve tavırlar tam aksiBana aynılarını söyledi tatildeydi her gittiği yerden fotoğraf videolar baktım kız takip ediyor dedim bu böyle gitmez aşkından olsen de kendine bi saygın olacak ben kimseyi eklemiyorum ona odaklı yaşıyorum ama adam rahat , senin yerin ayrı en güzel şey sensin gördüğüm sen herkes değilsin evlilikten bile bahsetti yinede bye bye dedim
Kesinlikle kendine saygın olmazsa ot çöp gibi hisseder insan kendisini benimki de sözde çok kıymet verirdi ama hal ve tavırlar tam aksi
Aynen ona odaklanma sürekli her gün onla yatıp onla kalkıyorsun kafanın içinde onsan başka düşünce yok terkettiyse kabul et sil numarasını falan. Haber almaya da çalışma dönünce gene gidecek bunla mutlu bir hayatın olmaz. Bence seven bir insan gitmez ben öyle düşünüyorum. Gidecek diye endişe etmeyeceğim biriyle mutlu olabilirim ben. Sen dw öyle düşünAynen o ne yapıyor ne ediyor seni ilgilendirmez artık x y z herhangi biri o artık arada stalk yaparsın merak edip o normalde sürekli acı çekiyor mu çekiyor mu çekmiyor tabiki çekse seni niye terk etsin ?? Çekse arar yazar kendine eziyet etme
Benim de başıma aynısı geldi insan üzülüyor tabi ama ben kabullendim beni aslında hiç sevmediğini anladım. Genel olarak da benliği ön planda bir insan empati kurmazdı pek. Dönmesi bile saygısızlık bence onca zamandan sonra yüzsüzceEvet saygısı yoksa bitirmenin vakti gelmiştir kaldı ki konu sahibi terk edilmiş, adam seni bile isteye bırakmış kardeş
Benim de başıma aynısı geldi insan üzülüyor tabi ama ben kabullendim beni aslında hiç sevmediğini anladım. Genel olarak da benliği ön planda bir insan empati kurmazdı pek. Dönmesi bile saygısızlık bence onca zamandan sonra yüzsüzce
Aynen ona odaklanma sürekli her gün onla yatıp onla kalkıyorsun kafanın içinde onsan başka düşünce yok terkettiyse kabul et sil numarasını falan. Haber almaya da çalışma dönünce gene gidecek bunla mutlu bir hayatın olmaz. Bence seven bir insan gitmez ben öyle düşünüyorum. Gidecek diye endişe etmeyeceğim biriyle mutlu olabilirim ben. Sen dw öyle düşün
9 ay falan olmuştu. Sevgisiz olmaz dönmesi bile saygısızca yani. Kesinlşkle böyle bir insanla devam edilmez. Zaten değişen bir şey yok niye gittin niye döndün yaniNe kadar oldu siz ayrılalı ?? Bende kabullendim 5 gün çok ağladım sonra oturup düşündüm bende sevmediğini anladım terkeden taraf olmama rağmen yeni biri ile beraberlik yolundayım şimdi hep karşıma beni mutlu edecek biri çıksın diye dua ettim
9 ay falan olmuştu. Sevgisiz olmaz dönmesi bile saygısızca yani. Kesinlşkle böyle bir insanla devam edilmez. Zaten değişen bir şey yok niye gittin niye döndün yani
Şimdi mutlusunuz heralde sevindim. Ben de karşıma düzgün bir insan çıkacağına inanıyorum zamanı gelince. İnşallah uzun sürmez gelmesiAynen ben numarasını da sildim bugün arada ınstasina bakarım o da öylesine merak
Sebep yok kafası karışıkmış bilmem neNeden ayrıldınız peki
Şimdi mutlusunuz heralde sevindim. Ben de karşıma düzgün bir insan çıkacağına inanıyorum zamanı gelince. İnşallah uzun sürmez gelmesi
Telefonda ayrıldı bir de ne kadar kalitesizce. Böyle bir insana zaman harcadım bir de. İnsan hata yapabiliyor işte. Gelecek güzel olacak bence
Severken unutmak çok zor çok denedim olmuyor neden o acı çekmiyor
İki senenin hatrıda mı yok
Keşke kıymet verseler keşke hep sevmekten değer vermekten yoruldumSenin hayatında yok artık acı çeksin çekmesin bunlara kafanı yorma ayrı yolunuz sen mutlu olacaksın yakında yeniden bir başkasıyla ama. Sana kıymet verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?