Neden pişman değil ?

Normalde olması gereken yanına kalmaması onun mutsuz olması acı çekmesi değil mi ahımız yanlarında kalmamalı ama nasıl hayat bu

Normalde olması gereken yanına kalmaması onun mutsuz olması acı çekmesi değil mi ahımız yanlarında kalmamalı ama nasıl hayat bu
Senin hayatında yok artık acı çeksin çekmesin bunlara kafanı yorma ayrı yolunuz sen mutlu olacaksın yakında yeniden bir başkasıyla ama. Sana kıymet verecek

Sizşbki de döndü mü sonra merak ettim

Bende öyle kendimi yok saydım canımı istese verirdim çok emek verdim bide ayrılmadan bana seni seviyorum herşey güzel olacak derken birden ayrılmasın falan filan insanın aklında bi sürü soru işareti

Bana aynılarını söyledi tatildeydi her gittiği yerden fotoğraf videolar baktım kız takip ediyor dedim bu böyle gitmez aşkından olsen de kendine bi saygın olacak ben kimseyi eklemiyorum ona odaklı yaşıyorum ama adam rahat , senin yerin ayrı en güzel şey sensin gördüğüm sen herkes değilsin evlilikten bile bahsetti yinede bye bye dedim

Senin hayatında yok artık acı çeksin çekmesin bunlara kafanı yorma ayrı yolunuz sen mutlu olacaksın yakında yeniden bir başkasıyla ama. Sana kıymet verecek

Aynen o ne yapıyor ne ediyor seni ilgilendirmez artık x y z herhangi biri o artık arada stalk yaparsın merak edip o normalde sürekli acı çekiyor mu çekiyor mu çekmiyor tabiki çekse seni niye terk etsin ?? Çekse arar yazar kendine eziyet etme

Kesinlikle kendine saygın olmazsa ot çöp gibi hisseder insan kendisini benimki de sözde çok kıymet verirdi ama hal ve tavırlar tam aksi

Kesinlikle kendine saygın olmazsa ot çöp gibi hisseder insan kendisini benimki de sözde çok kıymet verirdi ama hal ve tavırlar tam aksi

Evet saygısı yoksa bitirmenin vakti gelmiştir kaldı ki konu sahibi terk edilmiş, adam seni bile isteye bırakmış kardeş

Aynen ona odaklanma sürekli her gün onla yatıp onla kalkıyorsun kafanın içinde onsan başka düşünce yok terkettiyse kabul et sil numarasını falan. Haber almaya da çalışma dönünce gene gidecek bunla mutlu bir hayatın olmaz. Bence seven bir insan gitmez ben öyle düşünüyorum. Gidecek diye endişe etmeyeceğim biriyle mutlu olabilirim ben. Sen dw öyle düşün

Evet saygısı yoksa bitirmenin vakti gelmiştir kaldı ki konu sahibi terk edilmiş, adam seni bile isteye bırakmış kardeş
Benim de başıma aynısı geldi insan üzülüyor tabi ama ben kabullendim beni aslında hiç sevmediğini anladım. Genel olarak da benliği ön planda bir insan empati kurmazdı pek. Dönmesi bile saygısızlık bence onca zamandan sonra yüzsüzce

Ne kadar oldu siz ayrılalı ?? Bende kabullendim 5 gün çok ağladım sonra oturup düşündüm bende sevmediğini anladım terkeden taraf olmama rağmen yeni biri ile beraberlik yolundayım şimdi hep karşıma beni mutlu edecek biri çıksın diye dua ettim

Aynen ben numarasını da sildim bugün arada ınstasina bakarım o da öylesine merak

9 ay falan olmuştu. Sevgisiz olmaz dönmesi bile saygısızca yani. Kesinlşkle böyle bir insanla devam edilmez. Zaten değişen bir şey yok niye gittin niye döndün yani

9 ay falan olmuştu. Sevgisiz olmaz dönmesi bile saygısızca yani. Kesinlşkle böyle bir insanla devam edilmez. Zaten değişen bir şey yok niye gittin niye döndün yani

Neden ayrıldınız peki

Aynen ben numarasını da sildim bugün arada ınstasina bakarım o da öylesine merak
Şimdi mutlusunuz heralde sevindim. Ben de karşıma düzgün bir insan çıkacağına inanıyorum zamanı gelince. İnşallah uzun sürmez gelmesi

Telefonda ayrıldı bir de ne kadar kalitesizce. Böyle bir insana zaman harcadım bir de. İnsan hata yapabiliyor işte. Gelecek güzel olacak bence

Şimdi mutlusunuz heralde sevindim. Ben de karşıma düzgün bir insan çıkacağına inanıyorum zamanı gelince. İnşallah uzun sürmez gelmesi

10 gün oldu ilk 5 günü çok zor geçti ama alıştım diyelim umarım bulur çok iyi doğru biri sizi minimum 3 ay ilişki istemiyorum cokk sınavlardan geçiririm karşımdaki kişiyi artık özellikle sosyal medya konusunda

Telefonda ayrıldı bir de ne kadar kalitesizce. Böyle bir insana zaman harcadım bir de. İnsan hata yapabiliyor işte. Gelecek güzel olacak bence

Seviyesizce bi hareket gerçi bende ınstagram üzerinden ayrıldım ama benim karşımdaki kişinin hareketleri çok daha seviyesizdi gittiği yerden kızları bulup ekliyordu bende instagramdan terk ettim :) takipçi bile satın almis :)

Severken unutmak çok zor çok denedim olmuyor neden o acı çekmiyor
İki senenin hatrıda mı yok

10 sende olsa eyer içinde varsa acımaslzlk sevgiszlik ne pişman olur nede hatasını anlar sen üzme kendni bu sekil düşün kendini toparla ne yani takmayck umrnda olmyck sen uzlcksn sen ağlycksn bu nedir boşver arkkşmn 8 senelk ilşksi vardı gitti anında sevglsnn kapı komşsuyla evlndi kız kendne gelmdi ama şimdi daha iyi insnn bazn gözü tek onu görmk istedgi için görüyo sende bence artk hersye başka açyla bak unut demycm kolay olmayabilr ama çabala

Keşke kıymet verseler keşke hep sevmekten değer vermekten yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…