Neden pişman değil ?

Ama hala silemedim bazen o kadar çok özlüyorum ki

Güzelim özlüyorsan ara o zaman, belki o da özlemiştir, yarın bir gün araya zaman girer çok üzülürsün dönüşü olmayan yollara girersin, yarın bir gün çok geç olur, 3 günlük dünya zaten.

Yazmış zaten kızcağız daha önce. Artık uğraşmasın bencr

Ya da araya birilerini sok, ne bilim onu bilen birini, mesela mesaj attır nabzını ölç, aklıma o kadar çok şey geliyor ki, gerçekten sana yardımcı olmak isterim mesaj atabilirsin bana, sevda nedir iyi bilirim, seni çok iyi anlıyorum gönlünün yangınını, gönlünün nasıl yandığını.

Karşınızdaki dönmeyecek eğer cidden durumu anlamak istiyorsanız onun antidepresan almadığı halde antidepresan almış psikolojide olduğunu düşünün... Yani ne anılarınız ne de size karşı duyguları yok şuan düz hayatına devam ediyor.... Siz de bi türlü bedensel olarak antidepresanımsı kimyasal üretemediğiniz için deli gibi acı çekiyorsunuz ve o dönerse yatışacağınız için tahammül edemediğiniz bu acının nasıl olursa olsun durmasını istiyorsunuz o sizi sevmese bile... Size tavsiyem zihin kimyanıza yardım edecek bitkisel çay ya da doktor.... Kendinizi toparlayamazsanız daha da dağılacaksınız mesleki olarak da bedeni olarak da.. Hatta hastalıklara açık hale geleceksiniz

Ne yapayım yani yazayım mu

Çok önceden yazmalıydın be güzelim, oyunlara gerek yok, pişman olsun vb. gibi. Yerinizde olsam hemen özledim mesajı atardım, günler öncesinde, en azından boşalmış olursunuz bi nebze, sonucu ne olursa olsun.

2 senedir ilaç kullanıyorum ama faydası yok

Zamanında çok yazdım ama lütfen kapatalım konuyu dedi uzak kalalım en iyisi dedi şimdi hep kızları ekliyor beğeniyor oysa hiç kız arkadaşı yoktu kafeye giden biri değildi kafelerde geziyor

Millet 30 yıllık kocasından ayrılıyor , 2 sene ne ki?? Hiç umursama önüne bak. Sen ondan ibaret değilsin , onla mı doğdun ki onla hayatın bitsin.
Aslında tam öyle olmuyor insan alışıyor bir de hayal kurduysa ilerisi için yıpratıcı oluyor ama geçiyor yani hiç kıymet vermeyen biri nereye kadar sevilebilir inaan bir yerde konuyu kapatıyor

Ama sen kendini hiçe sayacaksın yani ısrarla onla olmak istiyorsun seni sevmeyen bir insanla konuşsan sadece üzücü olacak

Henüz 20 yaşındasın ve şu karakterli ve güçlü duruşun İçin seni tebrik ederim

Bi arkadaşım vardı, deliler gibi aşık sürekli ayrılıp Barışırlardı, kız da oğlan da nasıl aşıklar görsen, birlikte ağlarlar birlikte gülerlerdi, sonradan ayrıldılar, kız ın ablasının düğününe bi kaç gün kala. Kız ablasının düğününe bile sevinemedi, hep yanındaydım yüzü hiç gülmedi, şimdi ikisi de evlenmedi, yaşları 32 ikisininde, unutamadığını söyler hep, kız. Oğlan da aynı ama yapacak bir şey yok.

Aslında tam öyle olmuyor insan alışıyor bir de hayal kurduysa ilerisi için yıpratıcı oluyor ama geçiyor yani hiç kıymet vermeyen biri nereye kadar sevilebilir inaan bir yerde konuyu kapatıyor
Kesinlikle katılıyorum , tabiki çok zor ama konu sahibinin sevgisini şu an ki göz yaşlarını zerre hak etmiyor diye bu şekilde örnek verdim. Zaten boşuna 2 yılı gitmiş daha da kıymetli vaktinden gitmesin

Kesinlikle katılıyorum , tabiki çok zor ama konu sahibinin sevgisini şu an ki göz yaşlarını zerre hak etmiyor diye bu şekilde örnek verdim. Zaten boşuna 2 yılı gitmiş daha da kıymetli vaktinden gitmesin
Bence de aslında çoğu insanın başına geliyor bu tarz şeyler ama saplantı yapmamak lazım. Benimki döndü ne oldu neden döndü. İlerisi olur mu böyle karaktersizle hayır. Bitti gitti. Bana başkası yazılmış demek ki muhtemelen çok iyi biri o yüzden geçmişte üzüldüm. Böylesi çıktı ki ileridekinin kıymetini bileyim diye ben böyle düşünüyorım

Hayat neden böyle acımasız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…