Neden pişman değil ?

Benim tek samimi arkadaşım var diğerleri sadece selam verdiklerim

Genelde evdeyim bazen öyle geziyorum o kadar okulum açılıyor haftaya üniversite okuyorum

Benim de haftaya okulum açılıyor onun yaşadığı şehre gidicem her yer anılar ile dolu o anılarımızın olduğu yerlerde onu başka biri ile de görebilirim yeni biri ile konuşuyorum belki beni onunla gorucek bende seviyordum ama terketmek zorunda kaldım sevgi maalesef yeterli olmuyor kız takip ediyor beğeniyor demek ki hayatından memmun zaten bu huyu yüzünden terketmek zorunda kaldım hala özlüyorum ama mesaj atacağı ve barisacagimiz umudunu kafamda bitirdim eskide kaldı artık

Siz terk mi edildiniz terk mi ettiniz
terk edildim. ama su anki aklim olsaydi ben ayrilirdim. iliskim cok kotuydu. zamanla ozguvenimi yitirmistim. sevildigimi hissetmiyordum. deneyimsizlik iste. o ayrilmasa su an hala birlikte olabilecegim aklima geldikce gulesim geliyor.
ya bi insan onu istemeyen birine niye tutulsun? sevildigimizi hissetmiyorsak niye birlikte olmak isteyelim? arzulandigimi hissetmem gerek iliskimde. kadiniz yahu
simdilerde hic kimseye eyvallahim yok sukur

Anladım, ben terketmek zorunda kaldım sosyal medyadan kız ekleme huyu vardı bizde o şekilde tanıştık vazgeçmedi bende artık çok yorulmuştum sürekli onu takip stalk yapıyordum çok üzülerek bitirmek zorunda kaldim

Benim tek samimi arkadaşım var diğerleri sadece selam verdiklerim
bunu firsata cevirin. cekingen yapiniz olabilir. sosyal kelebek olmaniza gerek yok. yeni insanlarla tanisin. her insanin ayri bi kafasi oluyor. hele ki universitede.
derslerinize odaklanin. yeni bi hobi etkinlik vs edinin. spor yapin. ne bileyim sevginizi kanalize edin. dogayi sevin. ailenizi sevin. metro trenini sevin. sizi sevmeyen ozlemeyen merak etmeyen bi erkegi sevmeyin

en iyisini yapmissiniz.cok zor bi sey ama sizi el ustunde tutan deger veren birini hak ediyorsunuz

Sizin hayatınız bu kadar değersiz mi, ömrünüzden bu kişi için üzülerek ne kadar zaman kaybedeceksiniz?
Ben dünyanın öbür ucuna taşındım birkaç ay önce, eski sevgili olacak kişi de benden 6 ay sonra taşınacaktı yanıma. Bana hep geliyorum geliyorum derken arkadaşlarına Beren' e söylemeyin, ben aslında gitmekten vazgeçtim diyormuş:) Bu benim kulağıma geldi tabii ki ve hemen sonrasında bitirdim! Söz hakkı tanımadım. Bana neden yalan söylediğini bile sormadım bahaneleri umrumda değildi. Birkaç gün üzüldüm, sonrasında normal hayatıma devam ettim. Benim amacım kalan günlerimi mutlu geçirmek, yalnızca Beren olarak mutlu olmalıyım ben X kişisinin sevgilisi olan Beren olarak değil.

Siz de yapmayın, dünyaya bir kere geliyorsunuz. Şu anın telafisi ve yarının olacağı garantisi hiçbirimizde yok.

Bizdr aynı memlekette okuyoruz onu görmek istemiyorum napacağımı hiç bilmiyorum

Bende bu soruların cevabını merak ediyorum gerçekten neden böyle değer vermeyeni severiz ki

Doğru söylüyorsun ama kimle arkadaş edinsem kötü niyetliler ben o kdar saf iyiyim ki iyi olmaktan yoruldum kendime göre bi arkadaş bulamıyorum

Bakıyorum bazıları on yıl falan çıkıyorlar evleniyorlar çok mutlular ne güzel yürütüyorlar sorun bizde mi anlamadım

20 gün değil 50 gün olsa nafile. Gitmeni istemeyen adam ilk anda gitme derdi. Hayır daha dün benzerini yaşadım. Erkek arkadaşımla deli gibi kavga ettik. Tamam dedim artık bugün bitti sanırım. Ama gitmemem için elinden geleni yaptı. Yani demem o ki isteseydi eğer zaten bitmezdi

Bakıyorum bazıları on yıl falan çıkıyorlar evleniyorlar çok mutlular ne güzel yürütüyorlar sorun bizde mi anlamadım

Başkaları ile kendini kıyaslamak çok sağlıklı bir bakış açısı olarak gelmiyor bana.
Hayat herkes için farklı işliyor.
Ayrıca, konu ne olursa olsun 'yapamıyorum' demek çok kabul edilebilir bir durum değil. Birini unutmak isterseniz, unutursunuz. Bu yapamamak değil, yapmak istememekle, hala döneceğine dair umut taşımak ile ilgili bir durum...

Evet o umudu silebilmek çok önemli, ben mesela çok ayrılıp baristigimiz için elimde olmadan ara ara umutlanıyorum oysaki bitmesi gerektiğini de biliyorum var mı bi öneriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…