Neden pişman değil ?

Kesinlikle katılıyorum , tabiki çok zor ama konu sahibinin sevgisini şu an ki göz yaşlarını zerre hak etmiyor diye bu şekilde örnek verdim. Zaten boşuna 2 yılı gitmiş daha da kıymetli vaktinden gitmesin
Yediğimden yaptıklarımdan hiç zevk almıyorum içim hep buruk sürekli dua ediyorum sabırla ayaktayım zaten inanın ki çok zor şaka gibi geliyor sanki uyanacağım o mesaj atacak yanımda olacak

Sevgi işte kalbe söz geçmiyor
Saplantı vallahi saplantı sana bunları yapanı sevemezsin mesaj atsa nolcak seni sevdiği için mi atacak sanıyorsun. Belki başkası için gitti belki sıkıldı gitti ama gitti yani bence peşinden koşma yazık değil mi sana böyle yıpratıyorsun kendini

Sen bence yeni bir çevre edin karşına hoş biri çıkar ona odaklan bununla mutlu olamayacağını kabul et artık başkasına şans ver ve asla geri bakma

Sen bence yeni bir çevre edin karşına hoş biri çıkar ona odaklan bununla mutlu olamayacağını kabul et artık başkasına şans ver ve asla geri bakma

Size özelden yazdım okuyabildiniz mi

Hayır açılmıyor mesajlar neden bilmiyorum ilk gönderdiğinizde işim vardı bakamadım içeriğe şimdi açılmıyor

Anladım hizliresimden link sorun oluyor bazen tekrar atarım başka bi siteden link.alip

Göndermenin başka bi yolu var mı bu siteden

Bilmiyırum ben pek aktif kullanmıyordum yeni başladım

istemiyorum bişey düzgün yorum yapın lütfen
Yorumum son derece düzgün zaten. Nereye kadar böyle sızlanıp duracaksın? Ömründen 2 haftayı çoktan boşa harcadın bile. Bu kafayla gidersen daha çook boşa harcarsın

ilk zamanlar dayanamayacak gibi oluyorsunuz cidden. anlam veremiyorsunuz. bi neden ariyorsunuz. sonrasi kisir dongu. kendi kendinizi paraliyorsunuz.ozguven sifir zaten. sevilmiyorsunuz cunku.
gozlerimin sisinden hic halim olmamasina ragmen makyaj yapardim belli olmasin diye.

hic inanmazdim o zaman, unutabilecegime. oyle bi unutuyosunuz ki. kendinize deger verin. gercekten bunu yaptiginizda sizi istemeyeni siz zaten istemiyorsunuz.

benim en buyuk sansim arkadas cevremdi. birgun bile yalniz kalmadim. eve uyumaya gidiyordum sadece. sagolsunlar o depresif halimle bile benimle ilgilendiler. bi sure sonra eskisinden de iyi hale geldim. hayattan zevk almaya basladim ya. kendimi kesfettim tekrar. 1,5 ay falan surdu bu toparlanmam.

Siz terk mi edildiniz terk mi ettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…