Sevgi işte kalbe söz geçmiyorUzak kalalım demiş daha nasıl seviyorsun
Yediğimden yaptıklarımdan hiç zevk almıyorum içim hep buruk sürekli dua ediyorum sabırla ayaktayım zaten inanın ki çok zor şaka gibi geliyor sanki uyanacağım o mesaj atacak yanımda olacakKesinlikle katılıyorum , tabiki çok zor ama konu sahibinin sevgisini şu an ki göz yaşlarını zerre hak etmiyor diye bu şekilde örnek verdim. Zaten boşuna 2 yılı gitmiş daha da kıymetli vaktinden gitmesin
Umursamamak ne güzelSence :) ama napiyim eldeki mal bu adam böyle demek ki
Sen kendine gel canım artıkHayat neden böyle acımasız
Saplantı vallahi saplantı sana bunları yapanı sevemezsin mesaj atsa nolcak seni sevdiği için mi atacak sanıyorsun. Belki başkası için gitti belki sıkıldı gitti ama gitti yani bence peşinden koşma yazık değil mi sana böyle yıpratıyorsun kendiniSevgi işte kalbe söz geçmiyor
Sen bence yeni bir çevre edin karşına hoş biri çıkar ona odaklan bununla mutlu olamayacağını kabul et artık başkasına şans ver ve asla geri bakma
Size özelden yazdım okuyabildiniz mi
Hayır açılmıyor mesajlar neden bilmiyorum ilk gönderdiğinizde işim vardı bakamadım içeriğe şimdi açılmıyor
Çevrem öyle çok değilSen bence yeni bir çevre edin karşına hoş biri çıkar ona odaklan bununla mutlu olamayacağını kabul et artık başkasına şans ver ve asla geri bakma
istemiyorum bişey düzgün yorum yapın lütfenYa aç bi sezon dizi izle
Al eline bi roman oku
Arkadaşlarınla dışarı çık her akşam
Spora falan git
Amma büyüttün
istemiyorum bişey düzgün yorum yapın lütfen
Yorumum son derece düzgün zaten. Nereye kadar böyle sızlanıp duracaksın? Ömründen 2 haftayı çoktan boşa harcadın bile. Bu kafayla gidersen daha çook boşa harcarsınistemiyorum bişey düzgün yorum yapın lütfen
Gün içinde napıyorsunistemiyorum bişey düzgün yorum yapın lütfen
Edin işte iyi olurÇevrem öyle çok değil
ilk zamanlar dayanamayacak gibi oluyorsunuz cidden. anlam veremiyorsunuz. bi neden ariyorsunuz. sonrasi kisir dongu. kendi kendinizi paraliyorsunuz.ozguven sifir zaten. sevilmiyorsunuz cunku.
gozlerimin sisinden hic halim olmamasina ragmen makyaj yapardim belli olmasin diye.
hic inanmazdim o zaman, unutabilecegime. oyle bi unutuyosunuz ki. kendinize deger verin. gercekten bunu yaptiginizda sizi istemeyeni siz zaten istemiyorsunuz.
benim en buyuk sansim arkadas cevremdi. birgun bile yalniz kalmadim. eve uyumaya gidiyordum sadece. sagolsunlar o depresif halimle bile benimle ilgilendiler. bi sure sonra eskisinden de iyi hale geldim. hayattan zevk almaya basladim ya. kendimi kesfettim tekrar. 1,5 ay falan surdu bu toparlanmam.
Çok teşekkür ederimBen seni anlıyorum tatlım zamana bırak kendini oyalamaya çalış ben öyle yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?