Neden pişman değil ?

Evet o umudu silebilmek çok önemli, ben mesela çok ayrılıp baristigimiz için elimde olmadan ara ara umutlanıyorum oysaki bitmesi gerektiğini de biliyorum var mı bi öneriniz

Asıl önemli olan sizin ne istediğiniz. Gerçekten barışmaya değer bir insan olduğunu düşünüyor musunuz?
Benim durumumda beni kandıran ve arkamdan iş çeviren bir insanı hayatımda istemem. Bu benim kırmızı çizgim, üzerinde ikinci defa düşüneceğim bir konu dahi değil. Bazı durumların yalnızca aşık olmak ile açıklaması yapılmıyor, üstü kapatılmıyor. Eğer siz hala umutlanıyorsanız konu ne bilmiyorum ama demek ki kırmızı çizginizi geçmemiş eski sevgiliniz.

Evet o umudu silebilmek çok önemli, ben mesela çok ayrılıp baristigimiz için elimde olmadan ara ara umutlanıyorum oysaki bitmesi gerektiğini de biliyorum var mı bi öneriniz

birini sevdiyseniz, kim olursa olsun, ilkindeki etki olmuyor, ha zamanla olur belki ama, mecburiyetten öyle oluyor ve o şekilde olduğu için o şekilde sevmeye başlıyorsunuz, o yüzden koyamıyorsunuz başkasını kafanıza, zamanla olur belki ama, ilk sevdiğiniz ise, bi hayli zaman alıyor unutmanız, kolay değil aşk acısı, eğer gerçekten sevmişseniz, aşıksanız, çok zor toparlanırsınız, herkes takma kafana vb cümleler kurar ama, gerçekten sevenler haricinde, sevda yollarından geçenler haricinde sizi kimse anlayamaz. unutursunuz zamanla derler ama, geçen zaman delerek acıtarak geçer, durup dururken geçse ama yok öyle, her şeyin çaresi zaman denen cümle. ...

edit: pardon ya mesaj olarak atıyordum buraya yazmışım. :))

Neden hep ben o zaman hep terkediliyorum suç bende mi
Bak daha önce de olmuş atlatmışsın bunu da atlat ya bence biraz şaşkınlık da yaşıyoruz sevgi değil benimki de çat diye bırakmıştı çok sıkıntılıydım üzülmüştüm somra döndü hiçbir önemi yok bende engel bile koydum gereksiz rahatsızlık verdi sadece beni haketmeyen biri yani sen de öyşe düşüb

Ne güzel sizi seven biri var

Güzel yazmışsın doğru

Seviyorum diyen herşey güzel olacak diyen biri nasıl birden terkediyor anlamıyorum

Yok malesef küçük herkes birbirini rahatlıkla görür

Benimki de öyle orta boyutta bi yer o neyseki okulu bitirdi görmem daha zor ama ortak yerlere gidiyoruz görebilirim herkesin gittiği cafeler starbucks alışveriş merkezi sinema vs var

Seviyorum diyen herşey güzel olacak diyen biri nasıl birden terkediyor anlamıyorum
Sevmiyor aslında ya bundan sonra düzgün karakteri olan biriyle görüş ben uzun süredir kimseyle görüşmedim ama herkes o dangalak gbi değil neticede artık atlattım ve başkasına şans vericem

Benimki de öyle orta boyutta bi yer o neyseki okulu bitirdi görmem daha zor ama ortak yerlere gidiyoruz görebilirim herkesin gittiği cafeler starbucks alışveriş merkezi sinema vs var
Napacağız

Sevmiyor aslında ya bundan sonra düzgün karakteri olan biriyle görüş ben uzun süredir kimseyle görüşmedim ama herkes o dangalak gbi değil neticede artık atlattım ve başkasına şans vericem
Ben kimseyi istemiyorum bütün erkekler aynı farklı hiç yok üzülen hep bizleriz

Ben kimseyi istemiyorum bütün erkekler aynı farklı hiç yok üzülen hep bizleriz
Hayır var ben çok yakında biriyle görüşcem ve buraya yazıcam sana düzgün insanlar da var diye. Çok mutluyum diye. Yani şu an tam öyle bir görüşme durumum yok ama hissediyorum yakında olacak. Geceleri dua ediyorum sen de et

Bende hep ediyorum. Ben istediğim insan dedim herşeyiyle bana uyuyor dedim ailesini çok sevdim beni kazanmak için çok çabaladı pes etmedi sonra sürekli kavgalar oldu o benden çok farklıydı daha doğrusu ben öyle sanmışım ben gezmeyi çok severdim onu tanıdığımdan beri evden dışarı çıkmadım hep onç gelecek diye bekledim ayrılınca gerçekleri gördüm hala şoktayım nasıl tanıyamadım diyorum

Kendimden çok onlara değer veriyorum çok üstlerine düşüyorum sevdim mi kimseyi görmüyor gözüm yanımda olsun istiyorum
Ondan oluyor çok sevince hatasını görmüyorsun şimdi düşünüyorum neler yapmış bana vicdanı olmayan biriymiş demek ki veya kötü veya umursamaz her neyse artık. Şu an mesela çok doğru anlıyorum her şeyi önceden her şeyi iyiye yordum ama öyle değildi benim ruhuma hitap edecek beni sevrcek biri var biliyorum yakında gelecek ve hatta çat diye evlenicem gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…