Ne yapayım yani yazayım muBelki gururludur. Acı çeker ağlar üzülür ama gururundan vazgeçmez, var böyle insanlar.
Edit: pişman olduğunu bilemezsiniz, arayıp sormadığı pişman olmadığı ya da sevmediği anlamına gelmez. Sevda yolları zordur. Sevdayı çeken bilir, kimse bilmez. Değerini bilmek gerekir aşkın, yoksa o bekler öyle, siz beklerseniz böyle.
Hayır yazma kendini düşürmeNe yapayım yani yazayım mu
10 gündür yazmıyorum bekliyorum ama yokHayır yazma kendini düşürme
Şimdi yazmaz zaten 5 6 aya yazar10 gündür yazmıyorum bekliyorum ama yok
Yok yazmam kendimi tutuyorum keşke o yazsa iki senenin hatrıda mı yok erkeklerim hiç mi aklına anılar gelmezNumarasını sil yazacaksın yoksa bence
Bir ay olacak ama ayrılalıZaten hemen olmasın. Biraz zaman geçsin, senin. Acıların dinsin biraz, o da bir kendine gelsin.
İçin soğuduktan sonra gelirse daha tatlı olur.
Şimdi olayın sıcaklığıyla kabul edersin sonra gene sar başa.
İlk ayrılmamızda 20 güne yazmıştıŞimdi yazmaz zaten 5 6 aya yazar
Gelmez canım bizim gibi değiller bence o mutlu şu anda oh kurtuldum diyordur sen bir şey yapma zamanla dank eder ona yazarYok yazmam kendimi tutuyorum keşke o yazsa iki senenin hatrıda mı yok erkeklerim hiç mi aklına anılar gelmez
Eee yani?Bir ay olacak ama ayrılalı
Daha önce de gitmiş zaten üzmüş seni değmezİlk ayrılmamızda 20 güne yazmıştı
Dün canlı müziğe gitmişGelmez canım bizim gibi değiller bence o mutlu şu anda oh kurtuldum diyordur sen bir şey yapma zamanla dank eder ona yazar
Ooo çok o ya ilk ayrılmada 20 gün sonra özledim yazmıştıEee yani?
Daha dün gibi işte.
Aradan minimum 6 ay geçmesi lazım.
Çıkarmış gibi yapıyorum ona yazmıyorum unutmuş gibi yapıyorumAklından çıkardığın zaman yazacaktır
Benim aklımdan anılar çıkmıyor sürekli düşünürken erkekler nasıl böyle rahat oluyor yaGelmez canım bizim gibi değiller bence o mutlu şu anda oh kurtuldum diyordur sen bir şey yapma zamanla dank eder ona yazar
Bence erkekler "bu kız her halükarda bana döner" düşüncesine sahipse çok rahat oluyorlar , barisacagini bildiği için.Benim aklımdan anılar çıkmıyor sürekli düşünürken erkekler nasıl böyle rahat oluyor ya
bu düşünceyi nasıl uzaklaştırırızBence erkekler "bu kız her halükarda bana döner" düşüncesine sahipse çok rahat oluyorlar , barisacagini bildiği için bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?