mkYani benim ilk sevgilim birde yaşım 20 , ilk defa öpüşüp biseyler yaşadığım bir insan iyi biriydi ama gözü disardaydi birbirimize uygun olmadığımızı mantığıma kabul ettirdim önce bide hayat çok güzel annen baban var sağlığın yerinde elin oğlu için ne üzülüyorsun çik gez toz hayatini yasa ?? Böyle ezik olursan dönsede yine terk eder zaten çok değer verse terk edemezdi seni ben çok büyük bir yalan söyledim bir erkek arkadaşımla buluştum arkadaşı da cafede görüp fotoğrafımızı çekmiş benim o çocukla ilişki yaşadığımi düşündü sadece 1 kez öyle terketti...baska sebepten terketse umrumda bile olmazdı bence sen de takma genç kızsın daha kimler çıkar karşına aklını başına topla ulaşılmaz ol biraz ben 6 günde toplandim
peki pişman olmadı mı hiçYani benim ilk sevgilim birde yaşım 20 , ilk defa öpüşüp biseyler yaşadığım bir insan iyi biriydi ama gözü disardaydi birbirimize uygun olmadığımızı mantığıma kabul ettirdim önce bide hayat çok güzel annen baban var sağlığın yerinde elin oğlu için ne üzülüyorsun çik gez toz hayatini yasa ?? Böyle ezik olursan dönsede yine terk eder zaten çok değer verse terk edemezdi seni ben çok büyük bir yalan söyledim bir erkek arkadaşımla buluştum arkadaşı da cafede görüp fotoğrafımızı çekmiş benim o çocukla ilişki yaşadığımi düşündü sadece 1 kez öyle terketti...baska sebepten terketse umrumda bile olmazdı bence sen de takma genç kızsın daha kimler çıkar karşına aklını başına topla ulaşılmaz ol biraz ben 6 günde toplandim
Öyle çok çevrem yokSürekli onu düşünme başka işin mi yok stalk yapma sen de gez hiç arkadaşın yok mu süslen püslen
Numaramı silmez miydiBelki de baska biri vardır
Peki pişman olmadı mı dön
mk
peki pişman olmadı mı hiç
Senin sevgilin diyprum olmadı mı pişmanSenin sevgilin mi olmamıştır tabiki olsa döner zaten sen dönse üstüne atlayacak gibisin
Senin sevgilin diyprum olmadı mı pişman
Buda instagram açmış kullanmam ben diyordu hiç açmamıştı ayrıldık açtı kafeye gitmem diyordu ayrıldık gitti oysa yasaklamadım bile anlam veremiyorumIlk terk ettiğim de çok pişmandı şimdi bilmiyorum 9 gündür canı cehenneme banane kız takip ediyor devam ediyor takipçi bile satın almis ezik :)
Bırakıp gitti vicdanı da mı yok bu kadar acıyı ben yaşarken o mutluPişman olacak bişi yapmadığını düşünüyor demek ki
Bırakıp gitti vicdanı da mı yok bu kadar acıyı ben yaşarken o mutlu
Silmez benimki hala silmediNumaramı silmez miydi
Yok işte sevgi yok saygı yok kalp yok hiç pişman değildir dönünce sen de ona dönme mutsuz etti seni hep de edecekBırakıp gitti vicdanı da mı yok bu kadar acıyı ben yaşarken o mutlu
Napacağız böyleaynı dertten ben de muzdaribim. geç olmadan pişman olsun istiyorum ama o adım atmıyor.
Hayatına biri girerse de mi silmez yaniSilmez benimki hala silmedi
Erkekler çok farklı anlam veremiyorumYok işte sevgi yok saygı yok kalp yok hiç pişman değildir dönünce sen de ona dönme mutsuz etti seni hep de edecek
İki senenin hatrıda mı yok
Dediğiniz kolay olsa keşke yaşayanlar biliyor sadeceBu nasıl bir şey ya.. hatır için dönen adamı kabul edebilecek misin?
Sevmiyor ki ayrılmış gitmiş.. sende beklentiye girmeyip unutmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?