- 6 Eylül 2018
- 119
- 157
- 103
Bu uzun vadede oluşan bir düşünce bu yüzden hemen olması zor. ancak o sizi kaybettiginde, barismadiginizda, vazgeçtiğinizde kıymet anlayabilir. Tabi bu tüm söylediklerim seven insan için geçerli sevmeyen insan hiç bir zaman ne yaparsan yap kıymet anlamazbu düşünceyi nasıl uzaklaştırırız
Hiçbir şey yapmayarakbu düşünceyi nasıl uzaklaştırırız
Katılıyorum dönse de sevdiği için dönemeyecekBu uzun vadede oluşan bir düşünce bu yüzden hemen olması zor. ancak o sizi kaybettiginde, barismadiginizda, vazgeçtiğinizde kıymet anlayabilir. Tabi bu tüm söylediklerim seven insan için geçerli sevmeyen insan hiç bir zaman ne yaparsan yap kıymet anlamaz
Bence erkekler "bu kız her halükarda bana döner" düşüncesine sahipse çok rahat oluyorlar , barisacagini bildiği için bence.
önceden seven artık sevgisi biten biri de mi anlamaz kıymetiBu uzun vadede oluşan bir düşünce bu yüzden hemen olması zor. ancak o sizi kaybettiginde, barismadiginizda, vazgeçtiğinizde kıymet anlayabilir. Tabi bu tüm söylediklerim seven insan için geçerli sevmeyen insan hiç bir zaman ne yaparsan yap kıymet anlamaz
Kalp söz dinlemiyor kiAllah aşkına şu adamları bi salın ya pişman değilse değildir sevmiyorsa sevmiyordur zorla mı üstüne gitsen mesajlar döşesen o da ya yazık şimdi birini bul et zor olcak piyasa durgun napayım karşılık vereyim deyip geri dönse için alcak mı
Kaç yaşındasın kendine yazık ediyosun çok problemli belli ki evlensen ilerde bırakıp gider bu ben diyeyim sana inşallah tekrar barışmayı kafandan çıkarırsınKalp söz dinlemiyor ki
İçinde ki umudu kenara at. O umut insanı bitiriyor. Pişman olabilir ama belki olmıyabilir de. Herşeye hazır olmalısın. Bende de çok olmadı, hala çok üzgünüm ama sevgi yetmiyor sadece. Sizin ayrılık sebebiniz nedir bilmiyorum o yüzden fazla yorum yapamıycam.Ben silemiyorum yapamıyorum sorun olur mu ki nasıl atlattın peki
Çok doğru bir tespit arkadaşın da dediği gibi! o yüzden asla yolundan dönme, bunlara yüz verdikçe tepene çıkıyorlar. Yaşayan bilir :)Bence erkekler "bu kız her halükarda bana döner" düşüncesine sahipse çok rahat oluyorlar , barisacagini bildiği için.
Barışmak değil ben acı çeketken onun mutlu olması canımı yakıyor hayat bu muKaç yaşındasın kendine yazık ediyosun çok problemli belli ki evlensen ilerde bırakıp gider bu ben diyeyim sana inşallah tekrar barışmayı kafandan çıkarırsın
O bana zaman ayırmıyordu sürekli bahaneler bu yüzden de kavga çıkıyordu kendiödem çok ona değer verdim gel dedi gittim hep mutluyuz sandım yanıma gelecekti seviyorum dedi güzel günlerimiz yakın dedi hazırlandım onu beklerken ayrılık mesajı geldi yapamıyorum dedi hep çırpınışlarla buraya geldik bunaldım sıkıldım sevgimde kalmadı dedi aylardır görmedim onu telefonda bitirdi 2 senelik ilişkiyi beni dinlemedi şok oldum şaka sandım canım öyle yanıyor ki yalvardım mesaj attım uzak kalmamız daha iyi dedi gururum falan kalmadı sevgimi seçtim ama bakıyorum o geziyor çok mutlu yaşadığımız güzel günler bile aklına gelmiyor nasıl hayat buİçinde ki umudu kenara at. O umut insanı bitiriyor. Pişman olabilir ama belki olmıyabilir de. Herşeye hazır olmalısın. Bende de çok olmadı, hala çok üzgünüm ama sevgi yetmiyor sadece. Sizin ayrılık sebebiniz nedir bilmiyorum o yüzden fazla yorum yapamıycam.
20 gün oldu neden hala yazmadı neden hala pişman değil hiç mi sevmemiş beni neden unutamıyorum hep içimde umut var
Tam da bu bi gelecek vaat etseydi zaten bitmezdi üstelik daha önce de olmuş demek ki duyguları senin düşündüğün gibi değil eee değilse niye üzülüp pişman olsun sen biri seni seviyo sen sevmiyorsun diye üzülüp pişman olur musun gerçeği göremiyorsunBarışmak değil ben acı çeketken onun mutlu olması canımı yakıyor hayat bu mu
O bana zaman ayırmıyordu sürekli bahaneler bu yüzden de kavga çıkıyordu kendiödem çok ona değer verdim gel dedi gittim hep mutluyuz sandım yanıma gelecekti seviyorum dedi güzel günlerimiz yakın dedi hazırlandım onu beklerken ayrılık mesajı geldi yapamıyorum dedi hep çırpınışlarla buraya geldik bunaldım sıkıldım sevgimde kalmadı dedi aylardır görmedim onu telefonda bitirdi 2 senelik ilişkiyi beni dinlemedi şok oldum şaka sandım canım öyle yanıyor ki yalvardım mesaj attım uzak kalmamız daha iyi dedi gururum falan kalmadı sevgimi seçtim ama bakıyorum o geziyor çok mutlu yaşadığımız güzel günler bile aklına gelmiyor nasıl hayat bu
Ben fotoğraflarımızın çoğunu sildim hediyeleri duruyor atacağım onlarıda numarası bende de duruyor ben bir aydır ağlıyorum yemeden içmeden kesildim nasıl hemen unutabildinBende ayrılalı 9 gün oldu ben ayrıldım sürekli instagramdan birilerini takip ediyordu bende çok üzüldüm ilk 5 gün sürekli ağladım şimdi çok daha iyiyim dönmezse dönmez ne yapabilirsin ki hayatına bak özlerse zaten geri gelir ?? Bence içindeki umudu öldür ben her yerden sildim tüm mesajları sildim hediyesini attım sadece numarası kaldı bu kadar
Yazmıyorum artık aramıyorum iletişimimi kestimHer istediğini yapmışsın seni cepte biliyor şimdi daha da yalvarma empati yap birini terkediyorsun bide üstüne sana yalvarıyor üstelik sende hata yok üzülme bosuna
Haklısın ama kalbim söz dinlemiyor herşeyi yapıyorum unutmak için ama illa bişey hatırlatıyor o gezerken ben mutsuzum nasıl hayat bu yaptıkları yanına kalıyorBu kadar dram neden? Bitmisse bitmiştir. Yolunuza bakmak daha iyi değil mi? Kendinize ettiğiniz eziyete değmez. İstememiş olmamış. Her sevgilimizle evleneceğiz diye bir şart da yok. Bundan alacağınız ders kimseye kendinizden daha fazla değer vermemek olsun.
Ben fotoğraflarımızın çoğunu sildim hediyeleri duruyor atacağım onlarıda numarası bende de duruyor ben bir aydır ağlıyorum yemeden içmeden kesildim nasıl hemen unutabildin
Haklısın ama kalbim söz dinlemiyor herşeyi yapıyorum unutmak için ama illa bişey hatırlatıyor o gezerken ben mutsuzum nasıl hayat bu yaptıkları yanına kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?