Neden pişman değil ?

Sen kendini çok küçümsüyorsun bak olmaz böyle güvenini kaybedersin bu adamla olmadı diye hiçkimseyle olamayacağını düşünme

Sen kendini çok küçümsüyorsun bak olmaz böyle güvenini kaybedersin bu adamla olmadı diye hiçkimseyle olamayacağını düşünme

Ben başkasıyla olabileceğini düşünüyorum ama onu ozluyorum niye peki :?

Sonra gerek duymuyorlar çünkü masum temizsin kalpten seviyorsub anlıyorlar
Normalde tersi olması gerekmez mi saf temiz insanlr neden sevilmiyor nerde kötü kalpli on kişiyle konuşan kızlar var onlar değerli

Aynen benim öyle olduğumu anlayınca kendini geri çekti neden ama insan böyle sevilmek istemez mi
İster bence ama sevgiyi bilmiyor benimki mesela çok sıradan bir tipti nasıl bunla görüştün demişti arkadaşım heycandan konuşamazdı. Gözümün içine bakamazdı. Sonra sevgimi anlayınca değişti bilmşyorum. Kötü şeyler bile söyleyebildi. Sesimi bir kere bile yükseltmedim ben. Yani belki de dönme sebebi benim ladar anlayış göstermedi kimse. Ama bir kere gitti yani hep gider ve hiç iyi anılar gelmiyor aklıma hep kötüler geliyor. Zaten ben karşıyım böyle şeylere kesinliği severi. Ya gidersin ya da hep devam edersin. Mesela ısrarla numaramı silmemesi bile sinir bozucu. Numaram bile kalsın istemezdim onda. Benim sevgimi idrak ettikçe saygısızlaştı anlayış gösterdikçe abarttı ve dönüşü. Ne olursa ne yaparsa yapsın onu kabul edeceğimi sandı benim içim kaldırmadı ama

Ben ona ilk erkek arkadaşım olduğunu söyleyince daha da soğudu sanirim
Aslında hoşuna gitmeli benim giderdi. Daha önceden böyle söyleyen biriyle görüştüm hoşuma gitmişti böyle söylemesi ama gerçek mi bilemem

Beni sevdiğini söylüyordu ama başka insanları takip etmeye devam etti , çok dikkat çekici bir tıp maalesef aşırı kaslı özgüvenli çok varlıklı bir ailenin oğlu zaten hep yurtdışına filan gitmiş sürekli senin yerin ayrı bazı şeyleri sindirmem için bana zaman ver dedi nereye kadar görmezden gelebilirdim bende bitirdim ?? Kalbim çok acıyor ama doğru olanı yaptım severken mantığımi dinleyip bitirmek zor oldu aşırı kıskançlığı da bir sorundu saygısı yoktu birde

Arada çok özlüyorum ve merak ediyorum neden bilmiyorum

Aslında hoşuna gitmeli benim giderdi. Daha önceden böyle söyleyen biriyle görüştüm hoşuma gitmişti böyle söylemesi ama gerçek mi bilemem

Benim de hoşuma giderdi onun gitmedi galiba ben elimden geldiğince çok sevmeye çalıştım onu yetmedi biseylerin devamı için

kenan doğulu'nun şarkısı aklıma geldi. "geçer geçer bunlarda geçer üzme tatlı canını bunlarda geçer "
geçer yani neler neler unutuluyor. unutursun merak etme sonra bi bakmışsın başkasını bulmuşsun bile.
uğraşacak meşgale bul kendine. boş olursan sürekli düşünür kafayı yersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…