Ben sakin ağır efendi bir adam istiyorum mesela :)Sessiz soğuk birini kim ister ki bu benim huyum
Sen kendini çok küçümsüyorsun bak olmaz böyle güvenini kaybedersin bu adamla olmadı diye hiçkimseyle olamayacağını düşünme
Değer vermişsin hayalkırıklığı o aslında hayal ettiğin gbi biri değil olduğu gibi biri :)Ben başkasıyla olabileceğini düşünüyorum ama onu ozluyorum niye peki :?
Ama işte çok sessiz soğuk biriyim kim girse hayatıma gidiyorSen kendini çok küçümsüyorsun bak olmaz böyle güvenini kaybedersin bu adamla olmadı diye hiçkimseyle olamayacağını düşünme
Doğru insanları almıyorsun hayatına ondanAma işte çok sessiz soğuk biriyim kim girse hayatıma gidiyor
İlk başta o kadar çok üstüme düşüyorlar ki ilgileniyorlar kiDoğru insanları almıyorsun hayatına ondan
Sonra gerek duymuyorlar çünkü masum temizsin kalpten seviyorsub anlıyorlarİlk başta o kadar çok üstüme düşüyorlar ki ilgileniyorlar ki
Normalde tersi olması gerekmez mi saf temiz insanlr neden sevilmiyor nerde kötü kalpli on kişiyle konuşan kızlar var onlar değerliSonra gerek duymuyorlar çünkü masum temizsin kalpten seviyorsub anlıyorlar
Sonra gerek duymuyorlar çünkü masum temizsin kalpten seviyorsub anlıyorlar
Bende anlamadımAynen benim öyle olduğumu anlayınca kendini geri çekti neden ama insan böyle sevilmek istemez mi
Normalde tersi olması gerekmez mi saf temiz insanlr neden sevilmiyor nerde kötü kalpli on kişiyle konuşan kızlar var onlar değerli
Bende anlamadım
İster bence ama sevgiyi bilmiyor benimki mesela çok sıradan bir tipti nasıl bunla görüştün demişti arkadaşım heycandan konuşamazdı. Gözümün içine bakamazdı. Sonra sevgimi anlayınca değişti bilmşyorum. Kötü şeyler bile söyleyebildi. Sesimi bir kere bile yükseltmedim ben. Yani belki de dönme sebebi benim ladar anlayış göstermedi kimse. Ama bir kere gitti yani hep gider ve hiç iyi anılar gelmiyor aklıma hep kötüler geliyor. Zaten ben karşıyım böyle şeylere kesinliği severi. Ya gidersin ya da hep devam edersin. Mesela ısrarla numaramı silmemesi bile sinir bozucu. Numaram bile kalsın istemezdim onda. Benim sevgimi idrak ettikçe saygısızlaştı anlayış gösterdikçe abarttı ve dönüşü. Ne olursa ne yaparsa yapsın onu kabul edeceğimi sandı benim içim kaldırmadı amaAynen benim öyle olduğumu anlayınca kendini geri çekti neden ama insan böyle sevilmek istemez mi
Aslında hoşuna gitmeli benim giderdi. Daha önceden böyle söyleyen biriyle görüştüm hoşuma gitmişti böyle söylemesi ama gerçek mi bilememBen ona ilk erkek arkadaşım olduğunu söyleyince daha da soğudu sanirim
İster bence ama sevgiyi bilmiyor benimki mesela çok sıradan bir tipti nasıl bunla görüştün demişti arkadaşım heycandan konuşamazdı. Gözümün içine bakamazdı. Sonra sevgimi anlayınca değişti bilmşyorum. Kötü şeyler bile söyleyebildi. Sesimi bir kere bile yükseltmedim ben. Yani belki de dönme sebebi benim ladar anlayış göstermedi kimse. Ama bir kere gitti yani hep gider ve hiç iyi anılar gelmiyor aklıma hep kötüler geliyor. Zaten ben karşıyım böyle şeylere kesinliği severi. Ya gidersin ya da hep devam edersin. Mesela ısrarla numaramı silmemesi bile sinir bozucu. Numaram bile kalsın istemezdim onda. Benim sevgimi idrak ettikçe saygısızlaştı anlayış gösterdikçe abarttı ve dönüşü. Ne olursa ne yaparsa yapsın onu kabul edeceğimi sandı benim içim kaldırmadı ama
Aslında hoşuna gitmeli benim giderdi. Daha önceden böyle söyleyen biriyle görüştüm hoşuma gitmişti böyle söylemesi ama gerçek mi bilemem
Yeni gün başladı bugün kendini mutlu etBenim de hoşuma giderdi onun gitmedi galiba ben elimden geldiğince çok sevmeye çalıştım onu yetmedi biseylerin devamı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?