Seninki pişman olmuş yinede keşke benimde anlasa değerimiİster bence ama sevgiyi bilmiyor benimki mesela çok sıradan bir tipti nasıl bunla görüştün demişti arkadaşım heycandan konuşamazdı. Gözümün içine bakamazdı. Sonra sevgimi anlayınca değişti bilmşyorum. Kötü şeyler bile söyleyebildi. Sesimi bir kere bile yükseltmedim ben. Yani belki de dönme sebebi benim ladar anlayış göstermedi kimse. Ama bir kere gitti yani hep gider ve hiç iyi anılar gelmiyor aklıma hep kötüler geliyor. Zaten ben karşıyım böyle şeylere kesinliği severi. Ya gidersin ya da hep devam edersin. Mesela ısrarla numaramı silmemesi bile sinir bozucu. Numaram bile kalsın istemezdim onda. Benim sevgimi idrak ettikçe saygısızlaştı anlayış gösterdikçe abarttı ve dönüşü. Ne olursa ne yaparsa yapsın onu kabul edeceğimi sandı benim içim kaldırmadı ama
İşte kimsem yok sürekli düşünüyorumkenan doğulu'nun şarkısı aklıma geldi. "geçer geçer bunlarda geçer üzme tatlı canını bunlarda geçer "
geçer yani neler neler unutuluyor. unutursun merak etme sonra bi bakmışsın başkasını bulmuşsun bile.
uğraşacak meşgale bul kendine. boş olursan sürekli düşünür kafayı yersin.
Ailen yok muİşte kimsem yok sürekli düşünüyorum
Ailem var ben arkadaştan falan bahsediyorumAilen yok mu
Kimsem yok deme işte o zaman. Bu senin ilk sevgilindi geldi geçti başkası olır hayatında yakımda daha çok gençsin saplanmaAilem var ben arkadaştan falan bahsediyorum
Kimsem yok deme işte o zaman. Bu senin ilk sevgilindi geldi geçti başkası olır hayatında yakımda daha çok gençsin saplanma
Geliyordur illaki ama nasıl geliyordur bilemem. Ben de benimkinin aklına geldim ki yazdı ama ne diye düşünüp. Şimdi yeni birini bulamama Tatammm benimle görüşür gene iyi kız diye muhtemelen. Veya canım sıkılıyor bakayım Tatammm napıyor bunlar ihtimaller tabi emin değilim. Emin olduğum tek şey beni SEVMEDİĞİGezip duruyor her gece hiç mi aklına gelmiyor bu nasıl kalpsizlik
Tabi öyle onlar çok mutlu olan bize oluyor atlatmak kolay olmuyorKimsem yok deme işte o zaman. Bu senin ilk sevgilindi geldi geçti başkası olır hayatında yakımda daha çok gençsin saplanma
Çok pişman olsun istiyorum her saniye özlesin benimle çok önce ayrılmak istiyormuş ama ailesine yansımasın diye buraya gelmeyi beklemiş yani kendileri üzülmesim diye beni oyaladıGeliyordur illaki ama nasıl geliyordur bilemem. Ben de benimkinin aklına geldim ki yazdı ama ne diye düşünüp. Şimdi yeni birini bulamama Tatammm benimle görüşür gene iyi kız diye muhtemelen. Veya canım sıkılıyor bakayım Tatammm napıyor bunlar ihtimaller tabi emin değilim. Emin olduğum tek şey beni SEVMEDİĞİ
Özlemez özleyecek olsa bırakmazdıÇok pişman olsun istiyorum her saniye özlesin benimle çok önce ayrılmak istiyormuş ama ailesine yansımasın diye buraya gelmeyi beklemiş yani kendileri üzülmesim diye beni oyaladı
Tek çağre unutmak diyorsun yaniÖzlemez özleyecek olsa bırakmazdı
Unutma tamam unutulmzTek çağre unutmak diyorsun yani
Hayattan hiç zevk alamıyorum sürekli uyuyorum sonum ne olacak bilmiyorumUnutma tamam unutulmz
Sevmeyi bırak sadece
İşe gir part timeHayattan hiç zevk alamıyorum sürekli uyuyorum sonum ne olacak bilmiyorum
Hayattan hiç zevk alamıyorum sürekli uyuyorum sonum ne olacak bilmiyorum
Gezmek iyi gelir kafa dağıtırsınBen her gün geziyorum görür o o kadar mutlu olicam ki ona inat
Ben tek gezmeyi sevmiyorum arada ailemle geziyorum o kadarBen her gün geziyorum görür o o kadar mutlu olicam ki ona inat
Hayattan hiç zevk alamıyorum sürekli uyuyorum sonum ne olacak bilmiyorum
Değerini bilmeyen çok
Ben tek gezmeyi sevmiyorum arada ailemle geziyorum o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?