Ders çalış dolaş çay iç telefonla oyun oynaKimse samimi olmuyor hep soğuklar bi yere çağırıyorum hep onlarında bahane çok yoruldum insanlardan ben öğle araları napacağım bilmiyorum
Bende anlamadım yazınca ama ben uzatmadım içim istediki yazayım zor tuttum kendimiEngelledim ben kusura bakma vs girişli bir şeyler yazdı neyin özrü ya defolsun gitsin
Tek başıma bişey yapmayı hiç sevmiyorum biliyor musun sanki herkes bana bakıyor tek başıma çarşıya bile çıkamıyorum of offDers çalış dolaş çay iç telefonla oyun oyna
İyi yaptın bas engeliBende anlamadım yazınca ama ben uzatmadım içim istediki yazayım zor tuttum kendimi
Alışırsın çok cool aslında :)Tek başıma bişey yapmayı hiç sevmiyorum biliyor musun sanki herkes bana bakıyor tek başıma çarşıya bile çıkamıyorum of off
Tek başıma bişey yapmayı hiç sevmiyorum biliyor musun sanki herkes bana bakıyor tek başıma çarşıya bile çıkamıyorum of off
Hiç iyi değil mutsuz oluyorum neden böyle hayat anlamadım kimse yok çevremde oysa küfür eden kötü insanların çevresi ne çokAlışırsın çok cool aslında :)
Hiç iyi değil mutsuz oluyorum neden böyle hayat anlamadım kimse yok çevremde oysa küfür eden kötü insanların çevresi ne çok
Yarim varken mutluydum ama baksana oda çekip gittiAh güzelim benim senin ilacın yârinde. Sen de biliyorsun bunu, yoksa eksiksin, yarımsın. Yolun çok uzun.
Yarim varken mutluydum ama baksana oda çekip gitti
Keşke çağre olsa of offBuz gibi soğuk suya benzer
İnan bitmiş her aşk
Tuz gibi bassan yarana
Derman olmaz sana.
Bunca şarkı türkü boşa yazılmıyor işte güzelim.
Keşke çağre olsa of off
Ne yari Allah aşkına delinin teki dengesiz biriYarim varken mutluydum ama baksana oda çekip gitti
Evet aynen ben kurtuldum şükür hastalık gibi bir şeydi galşba kestim attım bittiKızlar
Çare sende valla hayatına bak seni takmayani ne takıcan ya?
Kolay değil işteKızlar
Çare sende valla hayatına bak seni takmayani ne takıcan ya?
Nasıl yapabildin yaEvet aynen ben kurtuldum şükür hastalık gibi bir şeydi galşba kestim attım bitti
Çok da zor değil aslındaKolay değil işte
Haksızlığa uğradığımı anladım haketmediğim şeyler yaşadım. Kendime kastım yok kimse benden önemli değilNasıl yapabildin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?