Neden pişman değil ?

Ben sürekli ağlıyorum

Işte diyorum hiç mi özlemedi hiç mi aklına gelmiyor sonra düşünüyorum bir çocuk vardı ben görüşmüştüm sonra çocuk bana sürekli yazdı seni özlüyorum çok hoşlanıyorum görüşelim görüşmek için herşeyi yapıyordu ben sallamıyordum bende onun için bu çocuk gibiyim demek ki gözünde varlığım yokluğum bir tatlım erkek sevse inan ki özür dilemeyi gönlünü almayı bilir buna değer görmüyor önemsemiyor o anılara gereğinden fazla değer veren sensin canım bende senin gibiyim o böyle düşünmüyor senin için değerli o anılar ondan ağlama sürekli günden güne iyi olmaya çalış ben seni anlıyorum benimde 23 gün mü ne olmuş bende kabul etmekte zorlaniyorum ağlıyorum geceleri ama mecburuz tatlım

Evet bak ne güzel yazmış üzülen sadece sensin seven de sensin o böyle değil

Kendimi boşlukta hissediyorum bunalıyorum uyuyamıyorum sanki hayatım bitmiş ruh gibiyim elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama unutamıyorum

Evet bak ne güzel yazmış üzülen sadece sensin seven de sensin o böyle değil
Okulumda başlıcak pazartesi okula bile hazır değilim aklım dersi alacak şeyde değil napacağım bilmiyorum

Kendimi boşlukta hissediyorum bunalıyorum uyuyamıyorum sanki hayatım bitmiş ruh gibiyim elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama unutamıyorum

Bende senin gibiyim yataktan çıkmak istemiyorum enerjim yok ben hala onun yaşadığı şehre gitmedim okul açıldı oysaki neyseki devam zorunluluğu yok ama biliyorum atlaticam onlar kaybettiler canım topla kendini daha mutlu daha güzel görsun seni geçicek ama inanman ve istemen gerek bende çok acı çekiyorum inanki ama alıştım 3 hafta olmuş bile

Bende öyleyim canım insanın hiç mi bişey yapası gelmez öyle yatıyorum dışarı çıksam da hiç zevk alamıyorum bir ayı geçti ama acı bitmiyor napacağım bilmiyorum çok kötüyüm inan ki tedavide görüyorum ama faydası yok ölsem de kurtulsam diyorum herşey üst üste geliyor

Biliyorum ama pozitif ol biraz bak hayat devam ediyor seni daha çok sevecek biri çıkacak belki yazık etme kendine benim de stresten saçlarım dökülüyor annem yeter artık diye azarladı beni ilaç içmeye başladım b12 iğnesi oluyorum

Inan ki düşünmüyor seni hayatına devam ediyor senin yaşadığın üzüntüyü yaşamıyor anılariniza saygı duyan değer veren sadece sensin onun için olsa da olur olmasa da ondan önüne bak

Çok garip geliyor bana da bundan sonra olmicak artık sanki ölmus gibi içim daralıyor bazen

Benim annemde kızıyor ve üzülüyor ama elimizde değil ki yeniden birini sevmek güvenmek çok zor bi de zaten sessiz biriyim çevremde yok nerden görüpte sevecekler

Haketmediğin şeyler yaşadın ve bu durumu kafandan at bitir.

Benim annemde kızıyor ve üzülüyor ama elimizde değil ki yeniden birini sevmek güvenmek çok zor bi de zaten sessiz biriyim çevremde yok nerden görüpte sevecekler
O seni çölde olsan gelir bulur merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…