Kolay değil işte
Ağlama be hiç gerek yok :)Ben de arada agliyorum ama yapicak bişey yok
Ben bunu yapamiyorum işte sürekli neden diyorumHaksızlığa uğradığımı anladım haketmediğim şeyler yaşadım. Kendime kastım yok kimse benden önemli değil
Ben sürekli ağlıyorumBen de arada agliyorum ama yapicak bişey yok
Nedeni belli sana uygun iyi biri değilBen bunu yapamiyorum işte sürekli neden diyorum
Kocan mı öldü canısı :) Boşver hayat güzel :)Ben sürekli ağlıyorum
Ben sürekli ağlıyorum
Kocan mı öldü canısı :) Boşver hayat güzel :)
Evet bak ne güzel yazmış üzülen sadece sensin seven de sensin o böyle değilIşte diyorum hiç mi özlemedi hiç mi aklına gelmiyor sonra düşünüyorum bir çocuk vardı ben görüşmüştüm sonra çocuk bana sürekli yazdı seni özlüyorum çok hoşlanıyorum görüşelim görüşmek için herşeyi yapıyordu ben sallamıyordum bende onun için bu çocuk gibiyim demek ki gözünde varlığım yokluğum bir tatlım erkek sevse inan ki özür dilemeyi gönlünü almayı bilir buna değer görmüyor önemsemiyor o anılara gereğinden fazla değer veren sensin canım bende senin gibiyim o böyle düşünmüyor senin için değerli o anılar ondan ağlama sürekli günden güne iyi olmaya çalış ben seni anlıyorum benimde 23 gün mü ne olmuş bende kabul etmekte zorlaniyorum ağlıyorum geceleri ama mecburuz tatlım
Kendimi boşlukta hissediyorum bunalıyorum uyuyamıyorum sanki hayatım bitmiş ruh gibiyim elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama unutamıyorumIşte diyorum hiç mi özlemedi hiç mi aklına gelmiyor sonra düşünüyorum bir çocuk vardı ben görüşmüştüm sonra çocuk bana sürekli yazdı seni özlüyorum çok hoşlanıyorum görüşelim görüşmek için herşeyi yapıyordu ben sallamıyordum bende onun için bu çocuk gibiyim demek ki gözünde varlığım yokluğum bir tatlım erkek sevse inan ki özür dilemeyi gönlünü almayı bilir buna değer görmüyor önemsemiyor o anılara gereğinden fazla değer veren sensin canım bende senin gibiyim o böyle düşünmüyor senin için değerli o anılar ondan ağlama sürekli günden güne iyi olmaya çalış ben seni anlıyorum benimde 23 gün mü ne olmuş bende kabul etmekte zorlaniyorum ağlıyorum geceleri ama mecburuz tatlım
Okulumda başlıcak pazartesi okula bile hazır değilim aklım dersi alacak şeyde değil napacağım bilmiyorumEvet bak ne güzel yazmış üzülen sadece sensin seven de sensin o böyle değil
Kendimi boşlukta hissediyorum bunalıyorum uyuyamıyorum sanki hayatım bitmiş ruh gibiyim elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama unutamıyorum
Bende öyleyim canım insanın hiç mi bişey yapası gelmez öyle yatıyorum dışarı çıksam da hiç zevk alamıyorum bir ayı geçti ama acı bitmiyor napacağım bilmiyorum çok kötüyüm inan ki tedavide görüyorum ama faydası yok ölsem de kurtulsam diyorum herşey üst üste geliyorBende senin gibiyim yataktan çıkmak istemiyorum enerjim yok ben hala onun yaşadığı şehre gitmedim okul açıldı oysaki neyseki devam zorunluluğu yok ama biliyorum atlaticam onlar kaybettiler canım topla kendini daha mutlu daha güzel görsun seni geçicek ama inanman ve istemen gerek bende çok acı çekiyorum inanki ama alıştım 3 hafta olmuş bile
Bende öyleyim canım insanın hiç mi bişey yapası gelmez öyle yatıyorum dışarı çıksam da hiç zevk alamıyorum bir ayı geçti ama acı bitmiyor napacağım bilmiyorum çok kötüyüm inan ki tedavide görüyorum ama faydası yok ölsem de kurtulsam diyorum herşey üst üste geliyor
Bende öyleyim canım insanın hiç mi bişey yapası gelmez öyle yatıyorum dışarı çıksam da hiç zevk alamıyorum bir ayı geçti ama acı bitmiyor napacağım bilmiyorum çok kötüyüm inan ki tedavide görüyorum ama faydası yok ölsem de kurtulsam diyorum herşey üst üste geliyor
Benim annemde kızıyor ve üzülüyor ama elimizde değil ki yeniden birini sevmek güvenmek çok zor bi de zaten sessiz biriyim çevremde yok nerden görüpte seveceklerBiliyorum ama pozitif ol biraz bak hayat devam ediyor seni daha çok sevecek biri çıkacak belki yazık etme kendine benim de stresten saçlarım dökülüyor annem yeter artık diye azarladı beni ilaç içmeye başladım b12 iğnesi oluyorum
Inan ki düşünmüyor seni hayatına devam ediyor senin yaşadığın üzüntüyü yaşamıyor anılariniza saygı duyan değer veren sadece sensin onun için olsa da olur olmasa da ondan önüne bak
Haketmediğin şeyler yaşadın ve bu durumu kafandan at bitir.Bende öyleyim canım insanın hiç mi bişey yapası gelmez öyle yatıyorum dışarı çıksam da hiç zevk alamıyorum bir ayı geçti ama acı bitmiyor napacağım bilmiyorum çok kötüyüm inan ki tedavide görüyorum ama faydası yok ölsem de kurtulsam diyorum herşey üst üste geliyor
O seni çölde olsan gelir bulur merak etmeBenim annemde kızıyor ve üzülüyor ama elimizde değil ki yeniden birini sevmek güvenmek çok zor bi de zaten sessiz biriyim çevremde yok nerden görüpte sevecekler
Atamıyorum sorun o işteHaketmediğin şeyler yaşadın ve bu durumu kafandan at bitir.
Sessiz soğuk birini kim ister ki bu benim huyumO seni çölde olsan gelir bulur merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?