İnşallah1 sene sonra şu hallerinize hayıflanacaksınız neden gereksiz yere üzdüm kendimi diye.
1 sene sonra şu hallerinize hayıflanacaksınız neden gereksiz yere üzdüm kendimi diye.
orası öyle yaka yaka geçer. ama bu bir gerçek unutacak . yokluğuna alışacak . insanlar evlatlarının kaybıyla başa çıkmaya çalışıp hayatına devam ediyor.Zaman öylesine geçmiyor ki, üzüyor da geçiriyor.
bunlar böyle sen ne zaman unutmaya karar verirsin o zaman köpek olur kapina. şu an seni cepte görüyor da olabilir aman ben erkekleri anlasam bu halde mi olurum bacim.Bırakıp gitti vicdanı da mı yok bu kadar acıyı ben yaşarken o mutlu
Ben hep mutlu fotoğraf atıyorum bakıyor duruma falan ama hala pişman değil kafelere falan gidiyor kendimide geri çektim hala yokbunlar böyle sen ne zaman unutmaya karar verirsin o zaman köpek olur kapina. şu an seni cepte görüyor da olabilir aman ben erkekleri anlasam bu halde mi olurum bacim.
Tabi öyle ama çok zor unutmak yüreği yanıyor insanınPişman olsa nolacak yapılan yanlıştan sonra. Sen biraz geri çekil hayatına çeki düzen vermeye uğraş. Bunlar böyledir hayatimı yoluna koydum dediğin anda gelirler . Ama bu demek değil ki beklenti içerisine gir. Hayatına bak. Analar ne yiğitler doğurmuş ne adamlar var. Birine takili kalmak hiç doğru değil
Öyleler sana kötüsü denk gelmişErkekler çok farklı anlam veremiyorum
Engel koydum silmedi evlense silmez bu tiplerHayatına biri girerse de mi silmez yani
Umut olmasın içinde. Bitti kabul et20 gün oldu neden hala yazmadı neden hala pişman değil hiç mi sevmemiş beni neden unutamıyorum hep içimde umut var
Katılıyorumbunlar böyle sen ne zaman unutmaya karar verirsin o zaman köpek olur kapina. şu an seni cepte görüyor da olabilir aman ben erkekleri anlasam bu halde mi olurum bacim.
Aynen umut bitiriyor insanı uzun bir süre aramayacak numarasını sil bakmaUmut olmasın içinde. Bitti kabul et
Numarasın silemiyorum görsün diyeAynen umut bitiriyor insanı uzun bir süre aramayacak numarasını sil bakma
Bana sevgim zamanla yok oldu demiştiSiz ne düşünüyorsunuz? Yazmaması siz sevmediğinden mi yoksa oda sizin gibi, sizin yazmanızı mı bekliyor?
Bide sizi sevip sevmediğini siz daha iyi bilirsiniz...
Numarasın silemiyorum görsün diye
Bana da benzer bir şey demişti açık net sevmiyor işte bunca şeyden sonra nasıl yüzsüzse tekrar döndü bence kafasına göre birini bulamadı veya ayrıldı yani her şey olabilirBana sevgim zamanla yok oldu demişti
Sil gitsin o görsün diye kendin mahvolacaksınNumarasın silemiyorum görsün diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?