Neden pişman değil ?

O kaybetti diyorum çok mutluyum şanslıyım güzelim çok iyi bi bölümdeyim diyorum mutlu oluyorum :)
Ne güzel ben iyice gözlemleyip öyle görüşücem biriyle. Geçmiş kötüyse gelecek güzel olcağından bence

Hiç acı çekmediniz mi

Ilk 5 gün hep ağladım arasun yazsin diye bekledim sonra baktım hayat güzel üzülmek için kısa ilk sevgilim köpek gibi aşık oldum eski konularıma bakın neler neler yaşandı aramızda

Üzülmemeye karar verdim olacak diye bişey yok hayırlısı böyle demek ki yolum ondan ayrılıyorsa belki doğrusu budur belki daha çok sevilecegim bi ilişki yaşarım diye düşünüyorum

Katılıyorum sevilmek çok önemli. Kurtulduk aslında. Sevileceğimiz birileri çıkacak bence

Kaç gğn oldu canım siz ayrılalı ve sebep neydi
çok çabuk atlatmışsınız ne güzel keşke bende böyle çabuk atlatabilsem 1 ay olacak hala etkisinden çıkamadım

çok çabuk atlatmışsınız ne güzel keşke bende böyle çabuk atlatabilsem 1 ay olacak hala etkisinden çıkamadım

Boşuna kendini üzüyorsun pişman olursun bak o hayatına devam ediyor dünya ne güzel bir yer benim ex ten nefret ediyorum ama bi sözü var hiç unutmam buraya da yaziyim " her yer kız her yer erkek hiç canını sıkma" :)

Her yer kız heryer erkek ama onu sevdin ona alıştın onun için çabaladın unutmak kolay değil

Daha önceki konularınız da aynı. O zaman size yardımcı olmak isteyenlere tek cevabınız “yapamıyorum” demek olmuştu. Yapmak sizin elinizde, ben yapamıyorum cevabını kabul etmiyorum kusura bakmayın. Eski konunuza da yazmıştım tavsiye vermiştim “sen ne anlarsın” tarzı şeyler yazmıştınız bana, ben en alasını yaşadım bu aşk acısının ne demek olduğunu da çok iyi bilirim tecrübe konuşuyor vs vs çok şey yazdım ama siz dinlemiyorsunuz. Siz unutmak istemiyorsunuz, siz acı çekmeyi seviyorsunuz. Sizin tek derdiniz eski sevgilinizin geri dönmesi. Bunca kişi gerçekten boşuna konuşuyor. Herkes başına gelenleri ve atlattığını sizin de yapabileceğinizi söylüyor ama asla dinlemiyorsunuz. Bana bir arkadaşımı hatırlatıyorsunuz ondan bu kadar kızıyorum. O da ayrıldı sevgilisinden ve bu acıyı atlatan herkese sordu nasıl geçeceğini herkes bir tavsiye verdi ama kız dinlemedi sürekli acı çekti. Yahu madem uygulamayacaksınız neden sorup duruyorsunuz? Sorunuzun “neden pişman olmuyor” olması da ayrı içler acısı. Kendinize biraz değer verin lütfen, iki kuruşluk adamların özsaygınızı yitirmesine izin vermeyin.

Her yer kız heryer erkek ama onu sevdin ona alıştın onun için çabaladın unutmak kolay değil

Oo ben neler yaptım onun için sınava çalışmadım aileme yalan söyledim yinede seni sevmiyor ki istemiyor bunu kabul etmen için daha ne gerek

Bunu anlayabiliyoruz çok şükür ama kalp söz dinlemiyor gerçek sevgi ki bırakılmıyor bizde biliyoruz bizi üzdüklerini böyle yaparsak daha çok acı çekeceğimizi ama sorguluyor insan neden o mutlu neden yanına kalıyor diye

Oo ben neler yaptım onun için sınava çalışmadım aileme yalan söyledim yinede seni sevmiyor ki istemiyor bunu kabul etmen için daha ne gerek
Bende öyle kendimi yok saydım canımı istese verirdim çok emek verdim bide ayrılmadan bana seni seviyorum herşey güzel olacak derken birden ayrılmasın falan filan insanın aklında bi sürü soru işareti

İnan çok sorguladım. Neden ben mutsuzum ben acı çekiyorum o gününü gün ediyor diye, onun daha fazla acı çekeceği günler de gelecek. Ha belki hiç acı çekmeyecek, pişman olmayacak ama sen de acı çekmeyeceksin bir gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…