- 18 Mart 2013
- 3.854
- 12.419
- 363
- Konu Sahibi Birlitregozyasi
-
Yani gençler hadi tamam eski eş mutlaka silmesi gerek olsun bak o da kabul de çözüm önerisi olarak ne sunuyorsunuz yani?
A.Eski eşe yazmak sil diye?
B.Sevgiliyi darlamak niye silmiyor diye?
C. Burada eski eşi kötülemek karşılıklı olarak?
Kendini üzmemenin yolu takmamak ve önemsememek işte.Aynen ne yapılabilir ki? Evet rahatsız edici bir durum olabilir ama ne yapacak yani? Kadına yazsa boşu boşuna kendibaşı ağrır. Sevgilisine derse sevgilisi eski eşine yazacak boş yere, e o da konu sahibinin başını ağrıtır?
Bence en iyi yöntem beklemek, nasılsa sevgili ile kendisi de fotoğraf paylaşacak, eski eş kafasında bitirmediyse bile bu şekilde görüp bitirmiş olur. Konu sahibi boşuna kendini üzmemeli.
Oncelikle sil dedikten sonra kendini ilgilendirir ama vazgectm zaten demesin.
Kadinin yapmaya çalıştığı B Birlitregozyasi ni ikinci kadin göstermek
Ve suan arkadaslarda bunu destekliyor.
Dedigin gibi normal bir sey olsaydi. Evlenen kisilerin sevgililerinde de fotoğrafların kalmasi normal olurdu ama degil.
Sende kalsin kimse karisamaz ama bir karar alindiysa resmi ya da gayri resmi millete yayinladgn fotolarin orada isi yok. Isi varsa hislerin devam ediyordur. Ve diger kadini adami yaftaliyorsundur. Eski es ya da sevgilini de zan altinda birakiyorsundur. Her halükarda kötü insan
Bence bunu kötü algılamayın. Benim de eski sevgilim ile birlikte çekilmiş olduğum fotoğraflarım galerim de hala yıllardır duruyor. Ama sadece duruyor. Sürekli girip bakmıyorum. Şuan hayatım da biri var fakat eskileri hiç düşünmüyorum. Anılar sadece :)Boşanmış bir kadın birlikte oldukları fotoğrafları sosyal medya hesaplarından hala neden silmez aklım almıyor. Var mı bir fikriniz hanımlar?
1 yıl yeterince uzun bi sure profilinde tutmak için ya. Bir de sizi biliyorsa hic masum gelmedi silmemesi meydan mı okuyor ne.. Bence hic kıskırtmaya gelmeyin adamı da muhattap ettirmeyin bosuna. Belki adamın sosyal medyaya sizle fotograflar atmaya başlaması kadının artık utanıp silmesine yol acabilir..1 yıl olmuş
Arkadaş çevremiz herkes biliyor zaten bizim birlikteliğimizi. Kadının hala bunları bilerek tutmasını anlayamıyorum ya zaten..1 yıl yeterince uzun bi sure profilinde tutmak için ya. Bir de sizi biliyorsa hic masum gelmedi silmemesi meydan mı okuyor ne.. Bence hic kıskırtmaya gelmeyin adamı da muhattap ettirmeyin bosuna. Belki adamın sosyal medyaya sizle fotograflar atmaya başlaması kadının artık utanıp silmesine yol acabilir
Neyse. Herkese yorumları için teşekkür ederim. Burda paylaşacağım konuyu istediğim şekilde istedigim kadarıyla anlatabilirim. Yorum yapanlara verdiğim cevaplar il gayet anlayanlarında olduğunu düşünüyorum. Özel hayatımı oldugu gibi buraya dökme mecburiyetinde de değilim. Yorum yapan diğer üyeler yardımcı olmak adına fikir paylaşmak yerine kendi meraklarını ve beni burda 3. Kisi durumuna düşürmek niyetindeler. Direk bi yargılama çabasındasınız, hiç hoş değil. Biraz haddinizi bilmenizde yarar var.
Anlayışınız için teşekkürler. Empati kurabilmek mühim mesele.Eski eş, eski sevgili sosyal medya da resimlerini ilişki sonlanmasına rağmen tutması etik değildir. Sonuçta o resimde yalnız değilsin, başka birinin de izin almadan özelini paylaşmış oluyorsun. Bu kişi ciddi bir ilişki içerisindeyken üstelik.
Telefonunun fotoğraf galerinde tutmak, albümünde saklamakla aynı şey değildir. Adı üstünde sosyal mecra, herkesin görebildiği bir ortam.
Yeni ilişkide ki kişide bunu kafaya takar Empati kurun burada ki her üye bozulur böyle bir duruma.
Kadının özeli diyen üyelere sorarım. Peki o resimde ki adamın özel hayatı?
Ne alaka kadın seni neden düşünsün kendi bu durumdan rahatsızlık duymuyordur silmiyordur.Şuan birlikte olduğum kişinin eski eşi. Empati kurarsanız ne derece rahatsız bir durum olduğunu anlayabilirsiniz belki. Hepimizin hayatında birileri oldu geçmişte, bu beni hiç ilgilendirmiyor. Ancak herkesin çok kolay erişim sağlayabileceği platformlarda sanki hala birlikteymiş gibi fotoğraflarının durması benim ve benim hayatıma saygısızlık diye düşünüyorum ben açıkçası.
Hiçbir kadının böyle bir durumu anlayışla karşılayacağını düşünmüyorum ben
Yok hayır boşanmışlar biz tanıştığımızda.
Hayatta yazılı olmayan kurallar da vardır. Tabi ki eski eşe bununla ilgili bir yaptırım uygulanamaz. ama etik değildir. Çünkü o resimde ki diğer kişininde özel hayatını etkiler bu durum.Bunu kim belirliyor? Öyle bir yasa, kanunmu varmista? Kadin üsenmistir, fazla kullanmiyordur sosyal medyasini, yada henüz hazir his etmiyor o fotolari silmeyi. Niye tanimadigi bir kadina bunun hesabini versin? Ne kadar kolay insanlari yaftaliyorsun. Kadini tanimiyorsun, nedenlerini bilmiyorsun fakat kötü insanmis.
Gerçekten kadinin en büyük düsmani baska kadindir.
Zor durum.Şuan birlikte olduğum kişinin eski eşi. Empati kurarsanız ne derece rahatsız bir durum olduğunu anlayabilirsiniz belki. Hepimizin hayatında birileri oldu geçmişte, bu beni hiç ilgilendirmiyor. Ancak herkesin çok kolay erişim sağlayabileceği platformlarda sanki hala birlikteymiş gibi fotoğraflarının durması benim ve benim hayatıma saygısızlık diye düşünüyorum ben açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?