Neden Silmez?

Aynen ne yapılabilir ki? Evet rahatsız edici bir durum olabilir ama ne yapacak yani? Kadına yazsa boşu boşuna kendibaşı ağrır. Sevgilisine derse sevgilisi eski eşine yazacak boş yere, e o da konu sahibinin başını ağrıtır?

Bence en iyi yöntem beklemek, nasılsa sevgili ile kendisi de fotoğraf paylaşacak, eski eş kafasında bitirmediyse bile bu şekilde görüp bitirmiş olur. Konu sahibi boşuna kendini üzmemeli.

Kendini üzmemenin yolu takmamak ve önemsememek işte.
Ay bi de neler demişler takma dedik diye.
Sanki eski karısı benim

Bunu kim belirliyor? Öyle bir yasa, kanunmu varmista? Kadin üsenmistir, fazla kullanmiyordur sosyal medyasini, yada henüz hazir his etmiyor o fotolari silmeyi. Niye tanimadigi bir kadina bunun hesabini versin? Ne kadar kolay insanlari yaftaliyorsun. Kadini tanimiyorsun, nedenlerini bilmiyorsun fakat kötü insanmis.

Gerçekten kadinin en büyük düsmani baska kadindir.

Boşanmış bir kadın birlikte oldukları fotoğrafları sosyal medya hesaplarından hala neden silmez aklım almıyor. Var mı bir fikriniz hanımlar?
Bence bunu kötü algılamayın. Benim de eski sevgilim ile birlikte çekilmiş olduğum fotoğraflarım galerim de hala yıllardır duruyor. Ama sadece duruyor. Sürekli girip bakmıyorum. Şuan hayatım da biri var fakat eskileri hiç düşünmüyorum. Anılar sadece :)

1 yıl yeterince uzun bi sure profilinde tutmak için ya. Bir de sizi biliyorsa hic masum gelmedi silmemesi meydan mı okuyor ne.. Bence hic kıskırtmaya gelmeyin adamı da muhattap ettirmeyin bosuna. Belki adamın sosyal medyaya sizle fotograflar atmaya başlaması kadının artık utanıp silmesine yol acabilir..

Arkadaş çevremiz herkes biliyor zaten bizim birlikteliğimizi. Kadının hala bunları bilerek tutmasını anlayamıyorum ya zaten..

Neyse. Herkese yorumları için teşekkür ederim. Burda paylaşacağım konuyu istediğim şekilde istedigim kadarıyla anlatabilirim. Yorum yapanlara verdiğim cevaplar il gayet anlayanlarında olduğunu düşünüyorum. Özel hayatımı oldugu gibi buraya dökme mecburiyetinde de değilim. Yorum yapan diğer üyeler yardımcı olmak adına fikir paylaşmak yerine kendi meraklarını ve beni burda 3. Kisi durumuna düşürmek niyetindeler. Direk bi yargılama çabasındasınız, hiç hoş değil. Biraz haddinizi bilmenizde yarar var.

3. Kisi olmaktan cok belki adam sizi kandiriyor demek isteyenler var farkindaysaniz. Ve bosanir bosanmaz yeni iliskiye atilan adamlarin eski hayatinin kareleri ile karsilasmak o kadar da sasirtici degil.

Eski eş, eski sevgili sosyal medya da resimlerini ilişki sonlanmasına rağmen tutması etik değildir. Sonuçta o resimde yalnız değilsin, başka birinin de izin almadan özelini paylaşmış oluyorsun. Bu kişi ciddi bir ilişki içerisindeyken üstelik.
Telefonunun fotoğraf galerinde tutmak, albümünde saklamakla aynı şey değildir. Adı üstünde sosyal mecra, herkesin görebildiği bir ortam.

Yeni ilişkide ki kişide bunu kafaya takar Empati kurun burada ki her üye bozulur böyle bir duruma.

Kadının özeli diyen üyelere sorarım. Peki o resimde ki adamın özel hayatı?

Anlayışınız için teşekkürler. Empati kurabilmek mühim mesele.

Bu sizi neden ilgilendiriyor diyenler var şaka gibi. Şu bazı kadınların nikahlı kadını tutma olayı boşansa bile bitmiyor arkadaş. Boşanmışlar bitmiş gitmiş adam başkasıyla birlikte ve birlikte olduğu kadın da haliyle rahatsız olmuş her normal seven insan gibi.

Kadın unutamamıştir. Hiç öyle sosyal medyayı kullanmiyordur, yok medeni ayrılmışlardir gibi bir durum beklemeyin. Milyonda bir olacak şeyler bunlar. Kadın unutamamıştir ama siz sevgilinizin size olan tavrına bakın. Kadına o fotoğrafları sildirmek gibi bir girişimde bulunmayın

Ne alaka kadın seni neden düşünsün kendi bu durumdan rahatsızlık duymuyordur silmiyordur.

Hiçbir kadının böyle bir durumu anlayışla karşılayacağını düşünmüyorum ben

neden

eski eşinin sosyal medya hesaplarını neden takip ediyorsunuz didikliyorsunuz

eski fotoğrafları şimdi mi paylaşıyor yoksa 2017 de paylaştığı geçmiş fotoları mı bunlar

yani geçmişi değiştiremeyiz, sosyal medyadan silsek de yaşadık o günleri

hele de çocukları varsa kadın hiç memnun olmasa da silmeyebilir onları

Yok hayır boşanmışlar biz tanıştığımızda.

o zaman neden baktınız kadının profiline vs

olmuş bitmiş

yani hiç foto vs olmasa bırakacak mıydınız bakmayı

yoksa benden önce ki kadın nasılmış, onda ne bulmuş, neden bırakmış vs sorgulaması mı idi amacınız

tamam kabul sosyal medyadan anlamam vs de durduk yere eski eşi de araştırmam, hatta şöyle diyeyim şimdi bir eski tarihli paylaşım, yorum vs görürüm (sevgilim mesela onun bir fotosunu çok hoş cümlelerle beğenmiştir ) de canım sıkılır diye özellikle bakmam

Hayatta yazılı olmayan kurallar da vardır. Tabi ki eski eşe bununla ilgili bir yaptırım uygulanamaz. ama etik değildir. Çünkü o resimde ki diğer kişininde özel hayatını etkiler bu durum.

Evlimisiniz bilmiyorum ama varsayalım boşandınız. Yeni bir ilişkiye başladınız ve eski eşiniz sosyal medyasında çarşaf çarşaf düğün yada sarılır halde fotolarınızı yayınlıyor. Bunu yeni ilişkinizde ki arkadaşınızın hoş karşılamama hakkı yokmu? Resmiyette ve gayriresmiyette yollarınızı ayırdığınız bir insanın sizin birlikte fotoğraflarınızı paylaşması özelinizi gasp etmek değil midir?

Zor durum.
Başka adam bulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…