- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Birlitregozyasi
-
Herkese açık profil yapip fotolar paylasin sizde guzel guzel. O stalkliyordur zaten. Belki anlar bosa kurek cektigini.Ağzını seveyim kadın. Bir kere dile getirdim ancak tekrar gündeme getirmek istemedim. Geçmiş bir kişi için tatsızlık çıkmasın diye ama rahatsızık pek tabii.
Çocuk yokHerkese açık profil yapip fotolar paylasin sizde guzel guzel. O stalkliyordur zaten. Belki anlar bosa kurek cektigini.
Cocuk var mi arada
Rahatsız olunacak bişey yok niye saygisiylik olsun ki o karşıdaki kişinin bileceği şey sizi ilgilendirmez..Şuan birlikte olduğum kişinin eski eşi. Empati kurarsanız ne derece rahatsız bir durum olduğunu anlayabilirsiniz belki. Hepimizin hayatında birileri oldu geçmişte, bu beni hiç ilgilendirmiyor. Ancak herkesin çok kolay erişim sağlayabileceği platformlarda sanki hala birlikteymiş gibi fotoğraflarının durması benim ve benim hayatıma saygısızlık diye düşünüyorum ben açıkçası.
Yok artik silmez silmez onu ilgilendirir diyen kızlara inanamıyorum. Baslarina gelse asla boyle dusunmezler eminim.
Sonucta senin sevdigin adami damatlikla baskasinin yaninda görüyorsun.
Guzek ayrilmak anilarla kalmak degildir. Guzel ayrilmak özel anlarina ve gecen anilara saygi duymaktir. Boşandıktan sonra fotosudur, evlilik anisidir bitmistir, bitmeli. Yollari ayiriyorsun. Ki evlilik önemli bir konum.
Ayrilldgi esiyle fotosu olan hatta dugun fotosu olan kisiye normal bakmam.
Eski esine senden baskasi olamaz imajı veriyor. . Al aha pozlar kimse bir erkek olmayacak hayatımda sen o kadinla olsan bile imaji bu . Cok tehlikeli. Sevgilin sil desin.
Oncelikle sil dedikten sonra kendini ilgilendirir ama vazgectm zaten demesin.Sevgili sil dedi, kadin silmezse ne olacak? Bir iki fotoraf için kavgaya degermi? Sosyal medya o kadinin, o karar verir. Konu sahibi o sosyal medyaya bakmazsa, olur biter. Haberi bile olmazdi o fotograflarin varolusundan. Konu sahibi eski esi stalklamaya hak görüyor, hatta özel alanina, sosyal medyasina müdahale etmeyi hak görüyor ama o kadin kendi sosyal medyasini yönetemiyormu?
Yani konu etikmi degilmi degil. O fotolar sevgilsinde olsaydi tabiki burdaki tepkiler farkli olurdu. Ancak tanimadigin baska birinin sosyal medyasina müdahale edemezsin. Kaldi ki konu sahibi tam ne zaman sevgili ile tanistigini yazmiyor. Belli ki bosanma daha taze.
Şuan birlikte olduğum kişinin eski eşi. Empati kurarsanız ne derece rahatsız bir durum olduğunu anlayabilirsiniz belki. Hepimizin hayatında birileri oldu geçmişte, bu beni hiç ilgilendirmiyor. Ancak herkesin çok kolay erişim sağlayabileceği platformlarda sanki hala birlikteymiş gibi fotoğraflarının durması benim ve benim hayatıma saygısızlık diye düşünüyorum ben açıkçası.
İdrak mı? Yazmadığınız şeyin neyini idrak edeyim hanımefendi. Bakın üstte de dedim yine diyeyim zira yazılan şeyi bile idrak edemezken bana yazmadığınız şeyi idrak etmemi bekliyorsunuz garip ama sizin konunuzu okurum ben yorumlar beni bağlamaz. Ne yapıcam işim gücüm yok sayfa sayfa kim ne demiş ona mı bakıcam? Zaten yazdığınız savunmalarda saçma sapan siz özele girer diye söylemiyorsunuz ama kadının sosyal medyasını buraya anlatıyorsunuz. Bi siz doğrusunuz zaten he he. Siz bence yeni ayrılmış adamın peşini bırakın size yar olmaz belli ki severek ayrılmışlar yada eski eş hala seviyor. Siz üçüncü kişisiniz bence bizim yazdıklarımızdan çok düştüğünüz durumla ilgilenin.Bir fikir paylaşımında bulunmadan önce konuyu tam olarak idrak edip sonra fikirlerinizi paylaşmanız doğru olur diye düşünüyorum. Dolayısıyla fikrinizi paylaşacaksanız, üşenmeden tüm yorumları okuduktan sonra paylaşım yapabilirsiniz.
Baştan sona katılıyorum bide şey demez mi özele giriyor anlatamam. Ama diğer kadının özelini paylaşıyor sorun yok onu gizli gizli takip ediyor sorun yok adamı gidip soruşturuyor sorun yok ama burada yazamazmış. Yav he he diyip geçmek lazım.Zaten 2 satırlık bir soru sormuş hiçbir açıklık yok konuda.konunun bazı kısımlarının özele girdiğini söylüyor dediginiz gibi sorunca da hassasiyet gösteriyor. ama ben halen öyle yada böyle sürece dahil olmasa adamın nüfus kaydına bakacağını düşünmüyorum .hepsini geçiyorum boşanmış kadın bir süre sonra fotolarını siler belki bunu hemen yapmayabilir (eşi, dostu, akrabaları bilmiyor olabilir)belli ki olay taze ama konu sahibi profili biliyor ve kontrol ediyor. Kadın üç nedenden dolayı silmez fotoları 1.olay henüz yenidir az kişi boşandığını biliyordur 2.eşini halen seviyordur ve istemeden boşanmıştır 3.evliliği 3.kişi yüzünden bitmiştir öfkesinden dolayı ve de 3.kişiyi sınır etmek adına silmez hepimiz kadınız az çok tahmin ederiz bazı şeyleri bunlar dışında birini hayatımızdan çıkardıysak foto falan tutmayız profilimizde ...bi de en zayıf ihtimal var o da hesabımı kullanmaması
Valla zaten burda konu açınca durumun pek özel bir yanı kalmıyor ona özel demeyelim de tepki çekecek yada eleştiri alacak şeyleri yazmıyor diyelim.dedigin gibi hem adamı didik didik ediyor kadının profilini stalkliyor ama işine gelmeyince özel diyor .Baştan sona katılıyorum bide şey demez mi özele giriyor anlatamam. Ama diğer kadının özelini paylaşıyor sorun yok onu gizli gizli takip ediyor sorun yok adamı gidip soruşturuyor sorun yok ama burada yazamazmış. Yav he he diyip geçmek lazım.
Geçmiş geçmişte kaldığı içindir. Silmek zorunda mı, bence değilBoşanmış bir kadın birlikte oldukları fotoğrafları sosyal medya hesaplarından hala neden silmez aklım almıyor. Var mı bir fikriniz hanımlar?
Bence de tepki çekmemek için yazmıyor. Ama lafı çok güzel değiştiriyor. Ayrıca erkek arkadaşını bu fotografların silinmemesi rahatsız etmemiş ki kaldır dememiş. O yüzden stalklayıp bide kendini haklı sanması. Üçünkü kişiye ne laf düşer eski eş rahatsız oluyorsa söylesin kadın da kaldırsın.Valla zaten burda konu açınca durumun pek özel bir yanı kalmıyor ona özel demeyelim de tepki çekecek yada eleştiri alacak şeyleri yazmıyor diyelim.dedigin gibi hem adamı didik didik ediyor kadının profilini stalkliyor ama işine gelmeyince özel diyor .
Bu konuda etkili olacak kişi sevgili o rahatsız olsa yada istese kadıni arar ve kaldirtir fotografları .ayrıca konu sahibi bir ay öncede aynı konuyu açmış yani düzenli olarak kadın o takip ediyor fotografları kaldırdı mi diye sanırım sevgilisine bisey söyleyemiyor kendi kendine kadına sinirleniyorBence de tepki çekmemek için yazmıyor. Ama lafı çok güzel değiştiriyor. Ayrıca erkek arkadaşını bu fotografların silinmemesi rahatsız etmemiş ki kaldır dememiş. O yüzden stalklayıp bide kendini haklı sanması. Üçünkü kişiye ne laf düşer eski eş rahatsız oluyorsa söylesin kadın da kaldırsın.
Durumu bayağı vahim. Takıntı insan bu adamla evlense bile kadını takip etmeyi bırakmaz bence. Zamanına yazık. Dünyada bi o adam mı var zaten ya açık açık konuşsun ciddilerse bak biz bi yola giriyoruz eşinin resimleri var silsin diye yada söyleyemiyorsa sussun uzaklaşsın.Bu konuda etkili olacak kişi sevgili o rahatsız olsa yada istese kadıni arar ve kaldirtir fotografları .ayrıca konu sahibi bir ay öncede aynı konuyu açmış yani düzenli olarak kadın o takip ediyor fotografları kaldırdı mi diye sanırım sevgilisine bisey söyleyemiyor kendi kendine kadına sinirleniyor
Ben de bunu merak ettim adamla bu durumu paylaştı mi?rahatsızlığını dile getirdi mi?adam eski eşin düzenli olarak stalklandigini biliyor mu?Durumu bayağı vahim. Takıntı insan bu adamla evlense bile kadını takip etmeyi bırakmaz bence. Zamanına yazık. Dünyada bi o adam mı var zaten ya açık açık konuşsun ciddilerse bak biz bi yola giriyoruz eşinin resimleri var silsin diye yada söyleyemiyorsa sussun uzaklaşsın.
Çok şükür ikimiz arasında hiçbir problem yok. Önceki hayatına dairde hiç konuşmam, açmam. Ben kendim rahatsız olurum, rahatsız etmek istemem asla. Ancak karşı taraf eski eşinin yeni özel hayatına saygı duymalı. Ben olsam öyle yapardım en azından. Hayatına yeni biri girebilir, rahatsız olabilir. Her ne şekilde ayrılık olursa olsun düğün fotoğrafları kaldırılır. Ben böyle düşündüğüm için rahatsız oluyorum belki de sizler gibi daha rahat bakmalıyım olaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?