Neden Silmez?

Ağzını seveyim kadın. Bir kere dile getirdim ancak tekrar gündeme getirmek istemedim. Geçmiş bir kişi için tatsızlık çıkmasın diye ama rahatsızık pek tabii.
Herkese açık profil yapip fotolar paylasin sizde guzel guzel. O stalkliyordur zaten. Belki anlar bosa kurek cektigini.
Cocuk var mi arada

Kötü bir ayrılık olmadıysa ve adamdan nefret etmiyorsa silmemiş olabilir. Ayrıca belki de sosyal medya hesabını çok sık kullanmıyordur, oradan silmeyi de akıl etmemiştir.

Rahatsız olunacak bişey yok niye saygisiylik olsun ki o karşıdaki kişinin bileceği şey sizi ilgilendirmez..

benim cirkin ciktigim bir fotom var, neden zamaninda paylasmisim bilmiyorum bile,
arada bir gorunce silsem mi diyorum,
sonra da bosver o gun oyle karar vermissin kalsin diyorum.

kadinin niyetini bilemeyiz elbette, boyle de olabilir, kotu niyetli de olabilir, eski paylastiklarina hic bakmiyor da olabilir.
Cok rahatsizlik duyuyorsaniz suanki sevgilinize soyleyin, o da eski esi ile iletisime gecip silmesini talep etsin, sonucta ortak foto oldugu icin soz hakki var.

Sevgili sil dedi, kadin silmezse ne olacak? Bir iki fotoraf için kavgaya degermi? Sosyal medya o kadinin, o karar verir. Konu sahibi o sosyal medyaya bakmazsa, olur biter. Haberi bile olmazdi o fotograflarin varolusundan. Konu sahibi eski esi stalklamaya hak görüyor, hatta özel alanina, sosyal medyasina müdahale etmeyi hak görüyor ama o kadin kendi sosyal medyasini yönetemiyormu?

Yani konu etikmi degilmi degil. O fotolar sevgilsinde olsaydi tabiki burdaki tepkiler farkli olurdu. Ancak tanimadigin baska birinin sosyal medyasina müdahale edemezsin. Kaldi ki konu sahibi tam ne zaman sevgili ile tanistigini yazmiyor. Belli ki bosanma daha taze.

Mesela çağla sikel yıllar önce boşanmasına rağmen düğün fotolarını silmemiş bi magazin programında konu olmuştu. Yani öyle çocukları ile çektirilmiş foto falan düğün fotografları. Yani tercih meselesi neden sikmedığını öğrenmek için bunu kadına sormanız lazım o da hoş olmaz hem de profile baktığınız anlaşılır

Oncelikle sil dedikten sonra kendini ilgilendirir ama vazgectm zaten demesin.

Kadinin yapmaya çalıştığı B Birlitregozyasi ni ikinci kadin göstermek
Ve suan arkadaslarda bunu destekliyor.

Dedigin gibi normal bir sey olsaydi. Evlenen kisilerin sevgililerinde de fotoğrafların kalmasi normal olurdu ama degil.
Sende kalsin kimse karisamaz ama bir karar alindiysa resmi ya da gayri resmi millete yayinladgn fotolarin orada isi yok. Isi varsa hislerin devam ediyordur. Ve diger kadini adami yaftaliyorsundur. Eski es ya da sevgilini de zan altinda birakiyorsundur. Her halükarda kötü insan

demek o sana saygı duymuyor

İdrak mı? Yazmadığınız şeyin neyini idrak edeyim hanımefendi. Bakın üstte de dedim yine diyeyim zira yazılan şeyi bile idrak edemezken bana yazmadığınız şeyi idrak etmemi bekliyorsunuz garip ama sizin konunuzu okurum ben yorumlar beni bağlamaz. Ne yapıcam işim gücüm yok sayfa sayfa kim ne demiş ona mı bakıcam? Zaten yazdığınız savunmalarda saçma sapan siz özele girer diye söylemiyorsunuz ama kadının sosyal medyasını buraya anlatıyorsunuz. Bi siz doğrusunuz zaten he he. Siz bence yeni ayrılmış adamın peşini bırakın size yar olmaz belli ki severek ayrılmışlar yada eski eş hala seviyor. Siz üçüncü kişisiniz bence bizim yazdıklarımızdan çok düştüğünüz durumla ilgilenin.

Baştan sona katılıyorum bide şey demez mi özele giriyor anlatamam. Ama diğer kadının özelini paylaşıyor sorun yok onu gizli gizli takip ediyor sorun yok adamı gidip soruşturuyor sorun yok ama burada yazamazmış. Yav he he diyip geçmek lazım.

Valla zaten burda konu açınca durumun pek özel bir yanı kalmıyor ona özel demeyelim de tepki çekecek yada eleştiri alacak şeyleri yazmıyor diyelim.dedigin gibi hem adamı didik didik ediyor kadının profilini stalkliyor ama işine gelmeyince özel diyor .

Boşanmış bir kadın birlikte oldukları fotoğrafları sosyal medya hesaplarından hala neden silmez aklım almıyor. Var mı bir fikriniz hanımlar?
Geçmiş geçmişte kaldığı içindir. Silmek zorunda mı, bence değil
Eskileri yeniden paylaşmıyor taciz etmiyorsa kimseyi ilgilendirmez

Belki kullanmıyordur hesabı
Öyle kalmıştır unutmuştur
Aktif mi hesap?
Bilmem bazıları silmiyor ben silerim
O kişiyle ilişkim bittiyse niye dursun ki eskiye takık bir tip değilim belkide ondan

Bence de tepki çekmemek için yazmıyor. Ama lafı çok güzel değiştiriyor. Ayrıca erkek arkadaşını bu fotografların silinmemesi rahatsız etmemiş ki kaldır dememiş. O yüzden stalklayıp bide kendini haklı sanması. Üçünkü kişiye ne laf düşer eski eş rahatsız oluyorsa söylesin kadın da kaldırsın.

Bu konuda etkili olacak kişi sevgili o rahatsız olsa yada istese kadıni arar ve kaldirtir fotografları .ayrıca konu sahibi bir ay öncede aynı konuyu açmış yani düzenli olarak kadın o takip ediyor fotografları kaldırdı mi diye sanırım sevgilisine bisey söyleyemiyor kendi kendine kadına sinirleniyor

Durumu bayağı vahim. Takıntı insan bu adamla evlense bile kadını takip etmeyi bırakmaz bence. Zamanına yazık. Dünyada bi o adam mı var zaten ya açık açık konuşsun ciddilerse bak biz bi yola giriyoruz eşinin resimleri var silsin diye yada söyleyemiyorsa sussun uzaklaşsın.

Ben de bunu merak ettim adamla bu durumu paylaştı mi?rahatsızlığını dile getirdi mi?adam eski eşin düzenli olarak stalklandigini biliyor mu?

Yani gençler hadi tamam eski eş mutlaka silmesi gerek olsun bak o da kabul de çözüm önerisi olarak ne sunuyorsunuz yani?

A.Eski eşe yazmak sil diye?
B.Sevgiliyi darlamak niye silmiyor diye?
C. Burada eski eşi kötülemek karşılıklı olarak?

Yani bence bakış açısıyla alakalı ya. Düşündüm de benim de Facebookumda sanırım 2008deki sevgilimle fotoğrafım var. Kaldırmamışım yani. Çok özel öpüşmeli koklaşmalı pozlar değilse de kaldırmaya üşenirim veya ne bileyim bence gereksiz bir şey. Sonucta evlenip boşandığı devlet sırrı değil. Ha mesela duygusal içerikli mesajlar atar eski eş, olur olmaz saatlerde arar sevgilizi, kayınlarla full sizin dedikodunuzu yapar, laf çıkarır, eski eşle sürekli bir araya gelmeye çalışır çıplak selfi atar filan, o zaman evet çok büyük saygısızlık. Ama kadın düğün fotoğrafını belki "güzel çıkmışım" diye bile kaldırmamış olabilir yani bunu o yönde yorumlamazdım ben olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…