Neden Silmez?

Hmmm mümkün, teşekkürler değerli yorumun için..

Su an kadin için dis kapinin dis mandalisin. Kadin seni niye düsünmek zorunda kalsin? Ani silince ne oluyor? O dügün sanki hiç olmamismi oluyor? Desen kadin kapi kapi senin akrabalarini geziyor, dügün fotolarini gösteriyor. Kadin için kabullenmesi zordur yada yasadik bitti gitti diye kaldirmiyor. Gidip her gün o fotolara bakmiyor ya.

Bana sorarsan asil sen o kadina saygisizlik yapiyorsun. Gidip sosyal medyasini desiyorsun ve degistirmesini istiyorsun. "Sevgilime geçmisi konu etmiyorum" deyip, eski esinin sosyal medyasini takip etmek, fotolardan rahatsiz olmakta ayri bir kafa.

Boşanmış bir kadın birlikte oldukları fotoğrafları sosyal medya hesaplarından hala neden silmez aklım almıyor. Var mı bir fikriniz hanımlar?
Birinin boşanmasını mı bekliyordunuz ? Soru biraz art niyetli gibi geldi bana.

Kötü ayrılmadıktan sonra bi sakıncası yok. Ergen gibi hemen silip çıkartınca o hayatının belli bi döneminden yok olmuş olmuyor neticede. Evlilik birliği sürecinde paylaşıldıysa fotoğraf silinmese de olur bence.

Bence bu platformda bazı kullanıcılara üslup dersi verilmeli. Bir konu açıyorsun, fikirlerini paylaşmalarını rica ediyorsun ancak kişiler o kadar lambur lumbur yazma cesaretinde bulunuyorlar ki. Yanında olsam dövecek sanki. Bu fikrini daha yumuşak aktarabilirdin.

Nüfus'a sorma hakkımız var. Medeni hal durumu sorgulatabiliyorsun. O şekilde emin oldum. Zaten benimle paylaşılmış bir bilgiydi ancak emin olmak istedim.
Yok artık böyle bişey mi var kişisel bilgileri nüfus müdürlükleri paylaşıyor mu. Bence bu yanlış anlamayın ama casusluk gibi bişey. Emin olmadığınız beyefendiyle birlikte devam etmenin bi mantığı yok. Gölge gibi arkasından sorgulatıp araştırıyorsunuz.

Sorunun neresi art niyetli arkadaşım? Konuda yapılan tüm yorumları okudun mu? Benim fikirlerimin hepsini okudun mu? Ayrıca burada bir konu açılıyor evet ancak bir kısmı, bilmeniz gereken kısımlar sadece paylaşılıyor. Tüm detayları paylaşabilseydim şayet daha iyi anlayacaktınız muhtemelen.

Bu bir casusluk değil arkadaşım. Sadece bir vatandaş olarak haklarımı biliyorum diyelim. Nüfus Hizmetleri Kanunu, Madde 44 / (4) Birinci fıkranın (g) bendinde sayılan kişiler dışında kalan üçüncü şahıslar medenî hal bilgisi dışında bir kişinin nüfus kaydına ilişkin örnek veya bilgi alamazlar.

Kötü ayrılmamışlarsa çok normal. Anılarına değer verdiği için kalsın istemiştir. Rahatsız oluyorsanız kadını stalkmalayın

Ben tüm yorumları okumak zorunda değilim. Konuya açık açık yazsaydınız okurduk. Üstü kapalı iki cümle yazmışsınız karşı tarafa doğru nakledememişsiniz. Sorgulamak hakkımız.

Benim konuştuğum insan vatandaşlık hakkımı kullandım diyerek böyle bişey yapsa bu güven problemi olduğunu gösterir ben şahsıma hakaret gibi algılarım açıkcası. Ben yalan mı söylüyorum diye sorgularım. Yani hakkınız var olabilir ama habersizce sorgulatmanız etik değil.

Sevgiliniz ne diyor, bundan hiç bahsettiniz mi? Adamın yerinde olsam direkt sildirirdim. Hayatında biri olmasına gerek yok. Önce kendisinin bundan rahatsız olması lazım.

Ben istedigimi, istedigim sekilde yazarim. Üslübümda bir yanlis göremiyorum. Bu asiri hasasiyetinizi bir gözden geçirin derim. Tanimadiginiz ex esi saygisizlik ile yaftaliyorsunuz ama benim üslübüma takilmissiniz. Ilginç.

Bence vatandaşlık hakkınızı kullanma sebebi bu sürece dahil olması anlatamadığım şeyler var diyor kinu sahibi üyeler bunu hissettiği için soru soruyorlar ona da kızıyor

Bence vatandaşlık hakkınızı kullanma sebebi bu sürece dahil olması anlatamadığım şeyler var diyor kinu sahibi üyeler bunu hissettiği için soru soruyorlar ona da kızıyor
Bana da konu sahibi biraz o sürece dahil olmuş gibi geldi. Yani belki boşanmaya karar vermişlerdir konu sahibi alakası olmadan ancak dava sürecinde tanışmış olabilirler. Yoksa ben yeni tanıştığım bi insanın eski eşinin adını soyadını(kızlık soyadı) nereden bileyim de arayıp stalk yapayım. Konuda soru işareti çok karışık bir mesele. Açıklığa kavuşturmak yerine hassasiyet gösterip tepki veriyor. Eğer altını doldurabilecek olsaydı bu kadar atarlanmaz kızmazdı.

Detayları anlatmam bizim özelimize girer diye anlatmadığımı belirttim. Bu sebeple size karmaşık gelmiş olabilir.

Eğer ki topluma, kalabalığa hitap eden bir platformda yazma hakkına sahipseniz, üslubunuza, yazma tarzınıza dikkat etmeniz gerekmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…