- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
Zaman'ında iki komşu varmış, birbirlerine küs olan. Komşulardan birinin düğünü olacakmış. Diğer komşunun kızı annesine sormuş "anne komşunun düğünü var gidecekmiyiz" diye. Anneside demişki " çağırırsa gitmeyiz, çağırmazsa küseriz" anneninkide o hesap hem çağırınca gitmem ne işim var diyor, hemde çağrılmayınca küsüyor. Belki kv adayında sizin gelmek istemeyeceğinizi düşünerek çağırmamıştır. Hayır sizde akrabasınız ama I.gil hem kızın akrabası hemde onlar evli, seninki nişanlının ailesi. Bilmem anlatabildimmi
sakınnnnnn,kusura bakma da annen delirmiş olmalı,ne münasebet böyle bir mevzudan yüzük atmak ..annenin lafıyla mı hem nişan bozuluyor..biraz sesini çıkarsana,anne sanane nişan onların düğün onların kimi isterlerse çağırırılar desene be arkadaşım..bak bu cümleleri annene sen kurmazsan karşı taraf haklı olarak kurar ve işler de sarpa sarar..nişanlına hiç aksettirmeden çöz bu mevzuyu ve annene de saygı çerçevesinde nişanlı olan o kızın o değil sen olduğunu,nişan atma olayının da onun egolarına göre yürümeyeceğini anlatYa iste annem col kafaya takti bu durumu. Bide bayramdada gelmediler ondan diyodu zaten gelmediler diye buda ustune. Bana diyoki hic cagirmasinlar ama en azindan bir arayip bizim boyle bir dusuncemiz var diyebilirler. Nisanlim bana demese annemin hic haberi olmayacak. Yine ayni sohbeti acti eger onlar bir telefon acmadan kalkip giderlerse bende son sozumu derim yuzugude ellerine veririm diyo. Kendimi cok kotu hissediyorum ortada kaldim resmen. Dusunuyordumda belki nisanlima annemin incindigini soyleyeyim oda annesine bak anne ara en azindan davet et falan desin bu mevzu kapansin. Cunki eger hic haber vermeden giderlerse annemde babamda cok kizacak olan bize olacak. Napiyim bilmiyorum. Gittikleri sehir zaten bizim akrabalarin oldugu yer. Ayni sehirdeniz
Ben soyledim zaten ne varki bunda diye. Iste oda dediki tamam davet etmyi gectim ama nisan yapicaklar bir arayip haber bile vermiyorlar. Bizim ailelerimiz tanisali cok zaman oldugu icin bekliyo oda. Bir birine gidip gelmeler arayip sormalar hep boyle oldu. Sadece son zamanlarda onlarin bazi haraketleri annemin hosuna gitmiyo babaminda. Bugun patladim zaten beni karistirma artik yoruldum diye.sakınnnnnn,kusura bakma da annen delirmiş olmalı,ne münasebet böyle bir mevzudan yüzük atmak ..annenin lafıyla mı hem nişan bozuluyor..biraz sesini çıkarsana,anne sanane nişan onların düğün onların kimi isterlerse çağırırılar desene be arkadaşım..bak bu cümleleri annene sen kurmazsan karşı taraf haklı olarak kurar ve işler de sarpa sarar..nişanlına hiç aksettirmeden çöz bu mevzuyu ve annene de saygı çerçevesinde nişanlı olan o kızın o değil sen olduğunu,nişan atma olayının da onun egolarına göre yürümeyeceğini anlat
anneni bu kadar karıştırma,nişanlısın,yuvanı kurmak üzeresin,demek ki bir evi idare edebilecek yaşta ve olgunluktasın,hayat zaten yeterince zorken bi de annenin egolarıyla mı uğraşacaksın..şimdi nişanlına nazın geçiyor,istersen arattıradabilirsin,henüz cicim ayındasın çünkü,fakat burdaki konuları oku bakalım evlendikten sonra bu konu önüne nasıl ısıtılıp ısıtılıp sunulacak ,yazık değil mi sana daha şimdiden nişanlınla da ailesiyle de alakasız bi konu yüzünden yüz göz oluyorsunBen soyledim zaten ne varki bunda diye. Iste oda dediki tamam davet etmyi gectim ama nisan yapicaklar bir arayip haber bile vermiyorlar. Bizim ailelerimiz tanisali cok zaman oldugu icin bekliyo oda. Bir birine gidip gelmeler arayip sormalar hep boyle oldu. Sadece son zamanlarda onlarin bazi haraketleri annemin hosuna gitmiyo babaminda. Bugun patladim zaten beni karistirma artik yoruldum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?