neden terk edildim, nasıl bir yol izlemeliyim?

1 sene dediğin de az değildir ki. kurtulmuşsunuz neyse ki başka şeylerle iftira atmaya devam etmemiş. bana da kendi yaptığı bir şeyi örtbas etmek için, sizi suçlu durumuna düşürüyormuş gibi geldi..

dua edin de çabuk geçsin arkadaşlar. dışarıdan bakabiliyorum çok şükür biraz kendime. yani hayırlısı buymuş vs diyebiliyorum ya da zaten ilerisi yokmuş diyorum. ama insan tabii acı da çekiyor.
Allah yardimcin olsun canım. Çabuk geçmesi için suçlu psikolojisinden çıkmalısin. Beni dinlemedi ne çabuk bitirdi değil ; iğrenç bir iftira attı ya da hastalıklı düşünce yapısından kafasinda kurdu diye düşünürsen senin için daha kolay olur hersey.

Her iki ihtimaldede sen suçsuz tarafsın ve adam hastalıklı görünüyor. Senin için hayırlısı buymus diye düşün

hayatta kı en ahlaksızca sey IFTIRAA ama benım anlamadıgım arkadaslar resım normal resım artık ınsanların resımlerı heryerde bırıne atmaya gerek yokkı yaa velevkı anormal resım olsun montaj denılen bı gıcık olay var yanı sormadan ogrenmeden guvensızce davranmak sankı bıtırmeye calısıyorda bunu bahane etmıs gıbı geldı bana tabı sevdıgın adamı sen daha ıyı tanırsın ama

hayattaki en zor durum imiş iftira.

ben de bunu dedim ona, velev ki atmışım nolacak dedim. ama sanırım fotoğraf atma vs olayı yalan. o beni bir şekilde suçlamak istedi böyle bir şey uydurdu. zarf attı gerçek çıktı. affedemiyorum ya. kafamdan atamıyorum. 3-5 güne biraz rahatlar mıyım

Ayy napıcaksınız böyle adamı zaten.
1seneyle ucuz kukurtulmuşsunuz bence boşverin şundan koca olsa ne olacak ki zaten.
Kendi içinde mutlu olamayan insanlar başkalarını mutlu edemezler.
Tamam suçlanmak ağır anlayabiliyorum ama siz biliyorsunuz suçsuz olmadığınızı önemli olan budur.
Sebep ne olursa olsun iyi olmuş ayrılmanız takip etmeler falan hasta ruhlu herif.
Kendinizi oyalayın mutlu edin bi şekilde ama asla bu hastalıklı adamı aramayın.

izlenecek bir yol yok. Adam bildigin karaktersiz. Kesin birseylere gebe, ve bu ugurda seni gozden cikarmis.
yuzune bile bakma. Konusmak isterse reddet. Sanki bir gun donup de konusalim affet dese, gidecekmissin gibi geliyor bana. Gitme.

izlenecek bir yol yok. Adam bildigin karaktersiz. Kesin birseylere gebe, ve bu ugurda seni gozden cikarmis.
yuzune bile bakma. Konusmak isterse reddet. Sanki bir gun donup de konusalim affet dese, gidecekmissin gibi geliyor bana. Gitme.

açık söylemek gerekirse konuşalım demesinden bile korkuyorum ben. çünkü az çok tanıyorum onu sabit fikirli inanmıştır bir şeye. bir de diyorum ya adam beni takip eden falan biri, korkutuyor bu da. dolayısıyla bu şekilde bitsin istiyorum.

yani ben onu dinleyemem bile açıkçası. hem korkarım hem de artık açıklama yapmak istemiyorum.
yalan değil çok yıprandım.
merak etme dolayısıyla... gitmem.

insan ilişkinin içindeyken göremiyor daha yeni yeni algılıyorum. siz dedikçe fark ediyorum mesela bu tavırların yanlış olduğunu.
kurbağa deneyi gibi oldu bizimkisi. bir anda yapmadı kıskançlıkları. yavaş yavaş yüklendi.

Evet bir erkek daha giderken kumaşının kalitesini gözler önüne sermiş oldu. Bence engelle her yerden muhatap olma. Maksimum 3 ay veriyorum özledim diye mesaj atacak. (O zaman lutfen bana da haberver :) ) Bana inandırıcı gelmedi söyledikleri.
Böyle bir olay gerçekten olsa kaçmazdı tersine hemen o anda sana hesap sorardı.

Adam ayrılığa bahane olsun diye totosundan element uydurmuş resmen

ben de öfkeyle saldırırdı diye düşünüyorum. bi de o gece güya onu aldattığımı öğrendi, eve geldi internetini kapattı yattı uyudu. düşünün aldatıldığını düşünen adam interneti kapatır mı onla uğraşır mı yatıp uyur mu,? direkt karşısına alıp saldırması gerekirdi.
mesaj attığında haber veririm ben de atacağını düşünüyorum. çünkü psikolojisi yavaş yavaş oynamaya başlayacak ona. kız haklı olmasa susmazdı diyecek. arkadaşları da yalnız bırakır, benden başka kimsesi yoktu. o aşamada da bi şekilde gelecektir.

Kesinlikle sen içini ferah tut. Ama mesaj atacak bu konuda eminim. :)

defolsun gitsin hiç canını bile sıkma kocan değil bişey değil bence bahane bulmuş kendine bırak üzme kendini cnm.

böyle riyakarca bir ayrılığı seçtiğine göre bu adam seni hiç yakın bulmamış. ben ortada bir resim falan da olduğunu düşünmüyorum. tamamen bahane. allaşkına, başkasının lafıyla zaten benden vazgececek adam defolsun gitsin. arkama bile bakmam. 1 sene geçirmişsin, mutlu zamanların olmuş ama adam adam değilmiş inan ki gitmesi o kadar isabet olmuş ki.. nasılsa gececek acın. dönmek falan isterse de s..tirip gitmesini söyle.

Gayet iyi olmuş bir bahane bulup, seni bırakması.

O sana dönmek isteyecek, eminim. Ama sakın geri dönme.

Gelecek göremedim ben bu arkadaşta. Bana hiç tekin olmadığı bir izlenim bıraktı. 1 senelik kız arkadaşını hiç mi tanımamış da, böyle saçma bir neden bulmuş ayrılmak için.

ya o kadar iyi geliyor bu yazdıklarınız bilemezsiniz. hani bilinçaltımda bir yerde var bu cümleler evet "başkasının lafıyla benden vazgeçecek adam defolsun gitsin" ama bazen oluyor neden diyorum, bazen kendimi suçluyorum. o kadar kötü bir ayrılık şekli seçti ki soru işaretleriyle bıraktı

bir şey diyeyim mi ona gidip princess hayat kadınlığı yapıyor bile deseler bana gelip konuşması gerekirdi. o kadar netim. bi sene gözünün içine baktım. ben de nedense arayacağını düşünüyorum hani bi sakinlik var durumda, sanki nokta konmamış gibi geliyor. ama umarım aramaz çünkü artık kaldıramam hakaret etmesini

ağır küfür ettim,

çamur at izi kalsın kendi aldatmış belli ki veya aldatıcak kızlar bulmuşlar kendilerine ali ile.

seni suçluyor ki sen suçunu temizleyesiye kadar zaten ilişki falan kalmayacak .. ne çamur adamlar var yaa..,

bitmiş o ilişki.

Kim ki sana hakaret edebiliyor, senin yerinde olsam. ' Benim öyle birşey yapabileceğimi düşündüğüne göre, kendinin bana yetmediğini düşünüyorsun. Halbuki tam tersi, gözünün içine bakıyordum. Bana karşı şüphe duydun, bir cümleyle sen bendeki aşkı sevgiyi değil, kişiliğini de bitirdin. Artık bana birşey söyleme, yoluna bak.' derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…