Kim ki sana hakaret edebiliyor, senin yerinde olsam. ' Benim öyle birşey yapabileceğimi düşündüğüne göre, kendinin bana yetmediğini düşünüyorsun. Halbuki tam tersi, gözünün içine bakıyordum. Bana karşı şüphe duydun, bir cümleyle sen bendeki aşkı sevgiyi değil, kişiliğini de bitirdin. Artık bana birşey söyleme, yoluna bak.' derdim.
Aslında adamın yaptıkları hiç de normal şeyler değilmiş. güven olmayan bir ilişki yürümez ki. Senin evde olup olmadığına bile inanmayıp resim isteyen, arkadaşlarınla buluştuğunda gelip kontrol eden biri hastalıklı biridir. Bence bittiği çok iyi olmuş. sen ilk ilişkisinde aldatıldığı için bunun normal olduğunu düşünüp güven sağlamak için bunlara katlanmışsın. Oysa ki ona bir şey ispatlaman gerekmezdi. Sana güvenmeyen birinin seni kontrol etmesine izin verme, eşin bile olsa. Çünkü ilişkiler güven üzerine kurulur. Kendini o konuma asla koydurtma. Adam seni kontrol ederek arkadaşlarına mahçup etmiş resmen. Sana da bu tip şeyler normal gibi gelmiş ama normal değil. Hastalıklı birisinden kurtulduğun için şükret. Hiç de üzülme. Aslında o kaybetmiş, sen değil. çünkü böyle birisi asla sağlıklı bir birliktelik yaşayamaz, karşısındakine hayatı zindan eder. sürekli hesap vermek hiç de doğru değil. Sen şu an sadece kendinden sorumlusun ve de sadece anne ve babana hesap vermekle yükümlüsün. Asla kimseye hesap verme. Sen daha baba evinden çıkmadan sevgili dahi olsan başkasına hesap vermek zorunda değilsin.
Yaşadıkların için de vicdan muhasebesi yapma, kendini sorgulama.
Zamana bırak. Zaman bütün her şeyi halleder inan. Ben öyle yapmıştım. Zaman gerçekleri gösteriyor inan bana.her şeyin böyle havada kalmasından hiç memnun değilim ama atlatmaya çalışıyorum. hani birkaç güne daha iyi olurum gibi geliyor. ya bi de düşünüyorum aldatacak olsam zaten terk ederim niye ilişkide kalarak aldatayım ki böyle bir adamı.
kestiremiyorum ki tavşancım, bir hafta önceye hatta birkaç saat önceye kadar çok aşık davranıyordu. ben aldattı ise de dinleyebilirdim sakin karşılayabilirdim ama bu tarz olması beklemediğim bir şeydi. beklemediğim anda karnıma yumruk yedim gibi oldu.kendi hatası olmuş ama sana çamur atmış farkında mısın ?
aynen. sewgilim olck kşi böyle bşi yapsaydı biterdi gözümdeProfil fotoğrafındaki karanlığın içindeki mum... İşte seni tanımama sebep olan o kız...
Neyse canım benim...
O aldatmış olabilir,tek gecelik bir şey yaşayıp utançtan açıklayamıyor olabilir,sıkılmış olabilir.
Yanlış anlama da kaç yaşına gelmiş koca koca adamların öyle ergen gibi evde buluşup içip beraber uyumaları çok itici benim gözümde..
kestiremiyorum ki tavşancım, bir hafta önceye hatta birkaç saat önceye kadar çok aşık davranıyordu. ben aldattı ise de dinleyebilirdim sakin karşılayabilirdim ama bu tarz olması beklemediğim bir şeydi. beklemediğim anda karnıma yumruk yedim gibi oldu.
canım bende zaten baba yok da annem de büyük stres yaşardı arasa vs. o yüzden böylesi daha iyi ben katlanayım yani.Bana böle bişey yapılsa var ya annem ortalığı ayağa kaldırır ağzını yırtar onun çokda güzel olur annen arıycak dicek ayrıldığınız çok iyi oldu ama attığın iftirayı bi ispatla bakalım sonra başın yanmasın die artık mesajda olabilir bu sen sessiz kal da ailen kalmasın valla bana böle bişe yapılsa ben babama bile derim ağzını burnunu kırsın hiç acımam
canım bende zaten baba yok da annem de büyük stres yaşardı arasa vs. o yüzden böylesi daha iyi ben katlanayım yani.
kızlar cevap vermeseniz de olur. içimi boşaltmak için yazıyorum biraz da.
instagramda yeni bir güncelleme gelmiş, birkaç fotoğraf atmıştım history kısmına. hepsine o bakmış. biraz iyi hissettim ne yalan söyleyeyim. insana vazgeçilmek de koyuyor. sonra kuzenimin doğumgününü kutladık. hiç eğlenemedim. şimdi eve geldim kafamı boşaltayım diye. delirmeden bitirsem şu günleri. geriye sayıyorum resmen bitsin unutayım diye. bugün hala dördüncü gün. yarın beş olacak ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?