- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Nasıl yani
cocuk eme eme sabah aksam normal emzik gibi form almisti. ama o sabah aksam emiodu
Belki kadinin meme yapisi oyledir. Bundan yillar once dogum yapmis kadina gitmistik 2. Cocuguydu. Bizim yanimizda cikarip memesini emzirmisti ama meme ucu gozume girdi resmen nerden baktiysam 10 senelik olay belki daha fazlaserçe parmak gibi uzun degisik biseydi. Tovbe yarabbim
yok anne olmadan önceki halini biliyorum sonucta. aynen senin yazdigin gibi aslinda nasil tarif ederim bilemedim. cocuk emdikce ben bi tuhaf oluyordum. kesin cocugun girtlagina gelio diye
Tuvalete alışma, emmeyi bırakma bunlar bir aşama.Gerçekten mi.
Neden rahatsız oluyorlar anlamıyorum
O bebekler büyüdüklerinde anne sütü aldığından sapık olmuyorlar. Bu sürekli aklı şeyinde insanlar yüzünden erkeklik ne demektir tam olarak yaşayıp, düzgün bir rol model göremediklerinden, sürekli kışkırtıldıklarından oluyorlar.Bebeğim 19 aylık oldu çok şükür. Hala emiyor. Tabi ek gida da aliyor. Ama Nedense etrafimda herkes "ne hala emiyor mu ? artık sütten kes" demeye başladı.geceleri sık uyanıyor emmek için evet ama çalıştığım için özlüyor diye düşünüyorum sorun etmiyorum . Ama nedir bu yok sapık olur yok bilmem ne . Kes artık yeter . Yemek yemez kes artık. Ne zararı olabilir sütten o istemedigi surece kesmesem?
2 yaş sonrası için kız ya da erkek bebek fark etmez ben de gereksiz olduğunu düşünüyorum.Tuhaf gelenlerden biri de benim neden tuhaf geldigini bilmiyorum acikcasi ama ben de tuhaf karsiliyorum
Annemin bir arkadasi vardi seneler once, kalabalik bir gündeyiz, koca cocuk ortada oyun oynuyor atliyor zipliyor sonra geliyor memeye yapisiyor cork cork emiyor
Tuhaf yani kocaman cocuk bebekligi kalmamis artik, sen ben gibi yemek yer oturup
Bebeğim 19 aylık oldu çok şükür. Hala emiyor. Tabi ek gida da aliyor. Ama Nedense etrafimda herkes "ne hala emiyor mu ? artık sütten kes" demeye başladı.geceleri sık uyanıyor emmek için evet ama çalıştığım için özlüyor diye düşünüyorum sorun etmiyorum . Ama nedir bu yok sapık olur yok bilmem ne . Kes artık yeter . Yemek yemez kes artık. Ne zararı olabilir sütten o istemedigi surece kesmesem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?