neden tuhaf geliyor ?

cocuk eme eme sabah aksam normal emzik gibi form almisti. ama o sabah aksam emiodu

Belki kadinin meme yapisi oyledir. Bundan yillar once dogum yapmis kadina gitmistik 2. Cocuguydu. Bizim yanimizda cikarip memesini emzirmisti ama meme ucu gozume girdi resmen nerden baktiysam 10 senelik olay belki daha fazla serçe parmak gibi uzun degisik biseydi. Tovbe yarabbim

yok anne olmadan önceki halini biliyorum sonucta. aynen senin yazdigin gibi aslinda nasil tarif ederim bilemedim. cocuk emdikce ben bi tuhaf oluyordum. kesin cocugun girtlagina gelio diye

yok anne olmadan önceki halini biliyorum sonucta. aynen senin yazdigin gibi aslinda nasil tarif ederim bilemedim. cocuk emdikce ben bi tuhaf oluyordum. kesin cocugun girtlagina gelio diye

Ben eski halini bilmiyorum tabi belki O nun da emzirmekten olmustur ozaman aynen dedigin gibi uzun birazda kalindi. Simdi genel olarak emziren gorunce midem kalkiyor kafami ceviriyorum daha hemen.

Bence emzirmeye devam et ama gece emmesini azalt. Cocugun uyku almasi cok önemli.
Bu arada emzirmeseydin bu sefer adin "cabuk birakti emzirmeye, keyfine düskün" olurdu. Bizim millet konusmayi sever.

Az kitap okusunlar gün gün gezip ona buna laf söyleyeceklerine asıl mahrum kalırsa yoksunluk duyabilir yetişkinliğinde.

Tuhaf gelenlerden biri de benim neden tuhaf geldigini bilmiyorum acikcasi ama ben de tuhaf karsiliyorum
Annemin bir arkadasi vardi seneler once, kalabalik bir gündeyiz, koca cocuk ortada oyun oynuyor atliyor zipliyor sonra geliyor memeye yapisiyor cork cork emiyor
Tuhaf yani kocaman cocuk bebekligi kalmamis artik, sen ben gibi yemek yer oturup

O bebekler büyüdüklerinde anne sütü aldığından sapık olmuyorlar. Bu sürekli aklı şeyinde insanlar yüzünden erkeklik ne demektir tam olarak yaşayıp, düzgün bir rol model göremediklerinden, sürekli kışkırtıldıklarından oluyorlar.

2 yaş sonrası için kız ya da erkek bebek fark etmez ben de gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Uzun süre emzirmenin zararları olarak bazı araştırma sonuçlarına göre şunlar belirtiliyor (Uzun derken 24 ay ve sonrası) ;

Uzun süre emzirme büyüyen çocukta yeme ve çiğneme sıkıntıları yaratabilir.
Çocuğun anneye gereğinden fazla bağımlı olmasına,
Ön bakım ve becerilerinin gelişmesinin gecikmesine,
2 yaş sonrasında inat döneminin uzamasına, çocuğun" hayır'ı'' öğrenmede gecikmesine,
2 yaş üzeri çocuklar cinsel kimliklerini keşfetme döneminde olduğundan, emzirmenin uzaması çocuk masturbasyonuna sebep verebilir.

İştahsızlık(diğer gıdaları reddetme ) ve uyku problemlerine(sık uyanma ve uykuya dalamama gibi) neden olabilir.

Uzun süre emzirme, bebek süt dişlerinde erezyona(aşınma) ve çiğneme fonksiyonlarının azalmasına bağlı diş sürme gecikmelerine neden olur.

Ama bunlar kesin kanıtlanmış şeyler değiller. Çocuğum olmadan önce açıkçası bana da tuhaf geliyordu koskocaman gördüğüm çocukların annelerinin kucağına tırmanarak meme emmek istemeleri. Ama şuan kızımı emziriyorum ve daha coook uzun zaman sütüm olsun da emzireyim diye dua ediyorum.

19 aylik bebek kucuk daha canim gayet emebilir yani. Ama benim bir arkadasimin oglu 4 yasinda ve hala emiyor . Gidip oynuyor zipliyor gelip annesini emiyor koca cocuk ustelik sut de var mi yok mu neyse artık. Bende kiziyordum hep ayy kes sunu sutten artik ne bu boyle koca herif sapik gibi diye Tabi bu isin esprisi de yani sizinki henuz kucuk .

Sapik olur ne yahu, dini yorum yapmıyorum yanlış anlaşılmasın ama İslam dininde bile 2 yaşına kadar emzirin erkek bebekleri diye geçiyor. Millet herşeye burnunu sokmayı sever malum akılları çok dagitmalari lazım.. kafaya takmayin çocuk sizin çocuğunuz istediğiniz gibi yetistirin

insanlar manyaklaştı iyice. heryerde bir mutlu an terörü.Her mutluluğa endişe katarak kendi mutsuz hayatlarına eşlik etmenizi istiyorlar. Bekarken mutluysan "evlen". evleniyorsan "kocana dikkat et ortam kötü". hamileysen "bunlar daha iyi günlerin". çocuğun doğunca da işte "aa sütten kes sapık olur". Şöyle koskocaman yaldızlı bir SANANE armağan ediyorum kendilerine.İşine baksa ya herkes ne güzel olurdu

19 ay çok gec değil ki sacmalamislar. Bana da sütten kes diyenler küfür ediyor gibi geliyordu :) hamile olduğum için 22 aylıkken kesmek zorunda kaldım. Bana kalsa kendi bırakana kadar emzirirdim sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…