- 6 Aralık 2013
- 1.518
- 1.347
- 333
- 40
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ahahahahayok anne olmadan önceki halini biliyorum sonucta. aynen senin yazdigin gibi aslinda nasil tarif ederim bilemedim. cocuk emdikce ben bi tuhaf oluyordum. kesin cocugun girtlagina gelio diye
Oyle gerçekten ben 18 ay emzirdim bir gun aniden birakimca ek gidaya gectim. Gorenler disinda kimse inanmiyor duruma. Neymis baska bisey yemezmis ek gidaya alismazmis vs vs. Istah meselesi cocuk yiyecekse zaten yer yemeyecekse de yemez bunun ek gidaya erken başlamak alistirmakla vs alakasi olmadigi bilimsel olarak da ortada.Gerçekten mi.
Neden rahatsız oluyorlar anlamıyorum
Malesef bu tipler hep var. Eski insanlar oluyor genelde bunları söyleyenler. Bana da zamanında çok dediler 23 aylık falandı oğlumu sütten kestim bu sefer de bizim gelin hala emzürir falan demeye başladılar. Sallama anam sen nasıl istersen o kadar emzir kime ne?Bebeğim 19 aylık oldu çok şükür. Hala emiyor. Tabi ek gida da aliyor. Ama Nedense etrafimda herkes "ne hala emiyor mu ? artık sütten kes" demeye başladı.geceleri sık uyanıyor emmek için evet ama çalıştığım için özlüyor diye düşünüyorum sorun etmiyorum . Ama nedir bu yok sapık olur yok bilmem ne . Kes artık yeter . Yemek yemez kes artık. Ne zararı olabilir sütten o istemedigi surece kesmesem?
Dünyada kabul gören 24 aya kadar emzirmek. Ama doğal annelik akımında çocuk kendi bırakana kadar emziriliyor. Kuzenim 5 yasina kadar emzirdi oglunu. Bakma yani sen cevrene. 19 aylık bebeğin sapık olacağını varsayan kendi sapıktır.Bebeğim 19 aylık oldu çok şükür. Hala emiyor. Tabi ek gida da aliyor. Ama Nedense etrafimda herkes "ne hala emiyor mu ? artık sütten kes" demeye başladı.geceleri sık uyanıyor emmek için evet ama çalıştığım için özlüyor diye düşünüyorum sorun etmiyorum . Ama nedir bu yok sapık olur yok bilmem ne . Kes artık yeter . Yemek yemez kes artık. Ne zararı olabilir sütten o istemedigi surece kesmesem?
Size de diyen oluyor muydu peki
Sonra nasıl biraktiniz
Meme yaraların gecti demi esracım ilk 8 ay surundum acıdan ama pes etmedim sukur rahat emiyoz artık biz bu defada yeter emzirdigin diyorlarİlk çocuğumu emziremedim, herkes aaaa emmiyor mu neden emzirmiyorsun dedi( oysa profesyonel destek bile aldım, sütüm de vardı ama emmedi)
Şimdi ikinci çocuğum 21 aylık, aynı insanlar aaaaa emziriyor musun hala diyor.
Sağlık sorunu falan olmadıkça önümüzdeki bir yıl daha emzirmeyi düşünüyorum inşallah.
Kimsenin ne dediği de umrumda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?