neden tuhaf geliyor ?

insanlar iyice manyamis
evladin be o senin daha bebek o bebek pislik.. kim dediyse bunu lafini verseydinya biri iyi demis derse yine boyle evet askere kadar emzircem de pislik
emzirmeye devam et anne sutu gibi var mi kiskanacsk bisey kalmadi zaten anne sutunu de kiskanin...kiskananlar der boyle sacma sapan bosveeerrr.sutun olmasaydi yetmiyo derlerdi.
Allah bildigi gibi yapsin sapik olur diyeni

Benim kızımda 17 aylık.inan bu sorularla bende karsılasıyorum
Anneannem dayımı birinci sınıfa gidene kadar emzirmişadam ewli boyu kadar cocukları var,sapık mapık olmadı yani
Bu milletin cenesi hiiiiçç kapanmaz
İkinci sınıfa giden kuzımı ben okula getirip götürüyorum
Düşün ona bile laf ediyolar.neymiş artık büyükmüş kendisi gidip gelebilirmiş
Bu insanların dünyadan bihaber oldugunu düşünmeye basladım artık

benim akrabam 2 kız bir oğlu var
oğlu oldu diye köy yeri diye ayrı önem verdi
çocuğu 3-4 yaşına kadar emzirmiş hatırlayanlar iyi ilkokula kadar emzireceğim demedin diye gülüyor
adam bir ahlaklı, bir alçak gönüllü, merhametli, evde bayan varsa yakın akraba da olsa yanlarında oturmaz açık biri geçtiğinde kafasını kaldırıp bakmaz
yanında biri olmadan bayan evde tek ise yardımcı olmaya gitmez
he bunlar dindar olduğu için
ama şu sapık olur diyenlere cevabım olsun
2 yaşın bitmesine yakın bırakabilir emmeyi
şuan birçok anne çalıştığı için çocuğu emziremiyor eskidende köy işleri vardı emziremiyorlarmış
o yüzden duymayın görmeyin

Kayınvalidem küçük kayınpederimi 5 yaşına kadar emzirdi Süt geliyomuydu acaba
Sapığın dik alası o halde ..

Nasil cahil bir cevreniz var oyle
Oglumu 30 aya kadar emzirdim , evet dalga gecen olurdu ama sadece askere gidene kadar emzircen herhalde derlerdi bende evet derdim gulerdik , sapik ne demek yaa
Simdi kizim 21 aylik hala emiyor , geceleri cok uyaniyor bi ara biraktirmayi dusundum ama kiyamadim hala devam ediyorum
Veremiyor musunuz cevaplarini , ne hakla konusabiliyorlar boyle sizinle

Bu teoriye göre o sapık olur diyenler de çok emmiş o zaman. Çünkü bu cümle sapık bir zihniyetin ürünü.

Etraftan gelen seslere sağır olun. Çocuğunuz ne zaman isterse o zaman bırakın. Yani benim mantığım bu yönde. Ne tuvalet eğitimi için, ne uyku eğitimi için ne de memeyi bırakmak için uğraşmadım. Kızım 2,5 yaşını geçince 1 günde bezi bıraktı o günden beri tek damla dahi kaçırmadı. Uyku için uğraşmadım. Koynumda uyudu çoğu zaman. Gece emmek için de sık sık kalktı. Ama şimdi yatağına gider ve uyur hiç yormaz. Memeyi 3,5 yaşında bıraktı. Hiç zorlanmadı. Artık yok dedim ve bitti. Ne ağladı ne gece huysuzlandı. O yüzden ben bir şeyler için zorlanması taraftarı değilim. Her çocuk farklı. Benim çocuğum 2,5 yaşında bezini bıraktı bazı çocuk 1 yaşında bırakır. Bu onu diğerinden geri yapmaz. Önemli olan çocuğun buna hazır olması. Onu da senden iyi kimse bilemez.

** Belki benim yaptığım yanlış, belki zorlamak gerekiyordur bilmiyorum. Ama benim doğrum bu.

Birsey olmaz .Gece yatmadan biberonla birseyler verin yada ilk uyaninca .
Çalısiyormuşsunuz daha rahat uyursunuz .O da hic uyanmaz .

Ay herkes doktor, herkes psikolog, herkes de her şeyi biliyor. Böyle cahil cühela tiplerin laflarını dinlemek yerine, ağızlarına tıkacaksınız, "çok biliyorsun" diye... Çocuk sizin, meme sizin, işin doğrusunu merak ederseniz de gider bu işin uzmanına sorarsınız ya da iç güdülerinize güvenirsiniz. Sapık olurmuşmuş... Yani insanın mantıklı bir şekilde karşı koyası bile gelmez böyle insanlara, "haydi yallah, git başka kafaları ütüle" diye posta koyası gelir.

Ayy daha süt kuzusu o. Dünya sağlık örgütü 2 yaşına kadar diyor
. İslam dininde de çocukların 2 yaşına kadar emzirilebileceği, eğer anneye bir ezası yoksa isterse daha fazla emzirebileceği söyleniyor.
Boş versene meme senin, süt senin, Çocuk senin, ne kadar istiyorsan emzir

lutfen kımseyı takma ve sonuna kadar emzır.30 aya kadar emzırdım kımseyıde takmadım.emdiği sure yemekde yemıyodu.biberon emzık maam neler neler onderdıler.dınledımmı hayır.ben ve çocuğum memnunduk.lutfen 24 aya kadar emzır.bebeğin daha küçük.

oğullarının pısıyle oynayınca bişey yok,aç goster herkese dıyınce bişey yok,bi parça alındı dıye dunyaya nam edınce bişey yok(çok onemlı çünkü çünkü)karı kıza laf atınca adam oldun dıyınce bişey yok sapık olmuyolar adam oluyolar..ama Allahın lutfu olan sutu emen ve sut kokan bebek sapık olacak oylemi..!!

bence gece emmeden kesmelisin. özlediği için değil alışkanlıktan emiyor o. uyku şu an o gece emmesinden daha yararlı. özellikle gece23 ile 02 arasında gelişimi için faydalı hormonlar salgılanıyormuş uykuda. ama onun dışında sapık falan olmaz niye olsun. zaten 2 yaşına kadar emmeli diyor uzmanlar.

Onu sana söyleyenin kendi zihniyeti sapık.Ben kızımı 28 ay emzirdim.Mecbur kalıp antibiyotik kullanmaya başlayınca bıraktım.Yoksa daha giderdi.Şimdi oğlum 11 aylık,devamlı emziriyorum.2 yaşından önce bırakırsa gerçekten üzülürüm.Sen annesin,en doğrusunu sen bilirsin.Boş konuşanları hiç dinleme bile.

zihniyeti ne pis insanlar var,masum bir meleğe edilecek laf mı bu ,demek oluyor ki anne sütü almamış kendisi ettiği laflardan bu çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…