- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Benim kızımda 17 aylık.inan bu sorularla bende karsılasıyorumBebeğim 19 aylık oldu çok şükür. Hala emiyor. Tabi ek gida da aliyor. Ama Nedense etrafimda herkes "ne hala emiyor mu ? artık sütten kes" demeye başladı.geceleri sık uyanıyor emmek için evet ama çalıştığım için özlüyor diye düşünüyorum sorun etmiyorum . Ama nedir bu yok sapık olur yok bilmem ne . Kes artık yeter . Yemek yemez kes artık. Ne zararı olabilir sütten o istemedigi surece kesmesem?
Bu teoriye göre o sapık olur diyenler de çok emmiş o zaman. Çünkü bu cümle sapık bir zihniyetin ürünü.Bebeğim 19 aylık oldu çok şükür. Hala emiyor. Tabi ek gida da aliyor. Ama Nedense etrafimda herkes "ne hala emiyor mu ? artık sütten kes" demeye başladı.geceleri sık uyanıyor emmek için evet ama çalıştığım için özlüyor diye düşünüyorum sorun etmiyorum . Ama nedir bu yok sapık olur yok bilmem ne . Kes artık yeter . Yemek yemez kes artık. Ne zararı olabilir sütten o istemedigi surece kesmesem?
Bebeğim 19 aylık oldu çok şükür. Hala emiyor. Tabi ek gida da aliyor. Ama Nedense etrafimda herkes "ne hala emiyor mu ? artık sütten kes" demeye başladı.geceleri sık uyanıyor emmek için evet ama çalıştığım için özlüyor diye düşünüyorum sorun etmiyorum . Ama nedir bu yok sapık olur yok bilmem ne . Kes artık yeter . Yemek yemez kes artık. Ne zararı olabilir sütten o istemedigi surece kesmesem?
oğullarının pısıyle oynayınca bişey yok,aç goster herkese dıyınce bişey yok,bi parça alındı dıye dunyaya nam edınce bişey yok(çok onemlı çünkü çünkü)kadınkıza laf atınca adam oldun dıyınce bişey yok sapık olmuyolar adam oluyolar..ama Allahın lutfu olan sutu emen ve sut kokan bebek sapık olacak oylemi..!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?