• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden zayıflamalıyım? neden zayıfladınız?

tatlı krızınız ıcın nutella tarıfı verıyorum
2 su bardagı fındık veya badem fark etmez
rondodan ıyıce cekın bır sure sonra yagı cıkar
kavrulmamıs taze olacak ...

ıcıne 2 yemek kasıgı hındıstan cevızı yagı ekleyın 2 yemek kasıgı bal 2-3 yemek kasıgı kakao
yıne rondodan cekın
cam kavanoza koyun 1 ay kalır dolapda
cok agır tatlı krızı yasarsanız 1 yemek kasıgı yıyebılırsınız bundan
ıcıne hındıstan cevızı ekleyıp elde yuvarlayarak top halıne getırıp lokum olarak da yıyebılırsınız kahve yanına
mısafırlerıme falan yapıyorum ben bunu :)
evde nutella bile yapılabiliyormuş demek vay be… sizi bizim evde bi odaya alsak, orda yaşasanız diyet yemekler tatlılar yapsanız yesek ne güzel olurdu :halay:

ben suan ılk resımdekı halınız gıbıyım ya
daha da popolanmak ıstıyorum cok kıloluyken bıle popom yoktu basenım vardı benım hipdıpsler felaketdı
yaptıgım fıtneslar popo cıkardı ama hala az sızınkı gıbı popom olsun benımde bende ıstıyorum ondan :KK70:
hangı egzersızlerı yapıyorsunuz
Ben 9 senedir spor yapıyorum valla beslenmem pek düzgün oldugu söylenemez ama yinede elimden geldigince cok dikkat ederim. İlk zamanlar 9 sene önce kendi vucut ağırlığımı kullanarak squata ve onun çeşitlerine basladım. Sonrası malum 5kg-10 kg-20-30-60 kg uçtu gitti ne kadar cok ağırlık o kadar dik bi kalca. Bacak-kalça büyük kas grubundan oldugu icin kolay gelismez tamamen baya ter akıtıp agırlıkların altına gireceksiniz. Ama hafif hafif sıkı güzel bi kalcam olsun diyosanız ev egzersizi olarak yaptıklarım

Barbell squat (4x12)
- Back lunge (3x12) (with barbell or dumbbell)
- Side lunge (3x12) (with barbell or dumbbell)
- Prone glute lift (with ball) (4x15)
- Kick back (3x20) (bacak ağırlığı ile) (ayakta)
- Donkey kick (3x15) (bacak ağırlığı ile)
- Köprü glute bridge(kucakta barbell) (4x15)

Bu sekil haftanın 3 günü yapabilirsiniz ☺️

Diyetçi geldi haaanımmmmmm :KK70:

Genelde hep toplu biriydim liseden beri 65 kilo etrafında dolandım durdum.

İlk doğumumdan sonra oğlum 9 aylıkken o an gelen ve bir daha asla gelmeyen motivasyonla 85 kilo ile diyete başladım. Kendim adına sürdürülebilir bir şey olsun istedim o yüzden ekmeği tamamen çıkarmadım ama haftada 4 5 gün sadece kahvaltıda tam buğday maksimum 2 dilim tükettim. Pilav makarnayı unuttum ama bulgur şans verdim arada :KK45: Küçük bebeyle ne salonu kış günü ne yürüyüşü cağğnım leslie bacım ve kilo azaldıkça eklenen hiit csrdio ve sonunda muhteşem ip atlama.

6 ay sonunda 58 kilo sonra korumada da kilo vererek 3 ay sonra 55 kilo ben. En son ilkokulda gördüğüm kilolar :KK53: 55te çok kalmadım 1 yıl boyunca 58 62 aralığında korudum kilomu.

Sonra 62yken bendeki o muhteşem yeme aşkı depreşti tatildi memleketti derken sıfır dikkat 1.5 ayda hoop 70 ben vee bingoo hamileyimmm.

Geçen sene ağustosta oğlum 5 aylıkken 89 kilo ile başladığım yeni diyetimde emzirme etkisi biraz kaçamaklı olup uzun sürsede mayıs gibi 65 kiloya inmiştim. Ama sonra yine bir salma hali tatiller memleket derken ağustosta 76 ile yine başladım ama bu sefer devamı gelmedi hala 76 yım ve o motivasyonum geri gelmiyor.

Ne minicik kıyafetlerim ne fotoğraflarım ne aynadaki görüntüm ne zayıf halimi bilenlerin hadi demesi hiçbir şey fayda etmiyor şu an.

Yemeyi seviyorum. Zayıflık yemeklerden daha tatlı biliyorum. Ama başlayamıyorum.

Bir umut kafama saksı düşmesini bekliyorum işte.

Konu sahibi ben cok alkol almama ve deli gibi spor yapmama rağmen vucudum sekilden sekile girer hep :) mesela 2019 da cok zayıftım. Ama bu sene hacim kazandım. Hepimiz sekilden sekile giriyoruz. Hele ben gibi spor yapan biri bile giriyosa :)
Bunlarda benim sekiller kücük bi motivasyon olurum umarım
😵 şu an erkek olup ya da yönelimimi değiştirip size yürüyesim geldi 😂 ben sanki asla böyle olamazmışım gibi geliyor ya, sanki böyle ihtimal bile yok

😵 şu an erkek olup ya da yönelimimi değiştirip size yürüyesim geldi 😂 ben sanki asla böyle olamazmışım gibi geliyor ya, sanki böyle ihtimal bile yok
Ya kadına da hayır demem ben bos ver erkek olup napcan🤤 benim kalcam yoktu. Kalça demeye bin sahit isterdi. Hırs yaptım ve yaptım oldu asla olamam yapamam diye bir sey yok her sey senin elinde yani ☺️

Ha bir de benim en faydasını gördüğüm şey akşam 5 6 dan sonra ağzıma hiçbir şey sürmem. En fazla çay. Emzirdiğim için yeşil çay içemiyorum yoksa günde 2 bardak onu içerdim.

Genel olarak IF yapmış gibiydim özellikle çabalamadan.

Konu sahibi ben cok alkol almama ve deli gibi spor yapmama rağmen vucudum sekilden sekile girer hep :) mesela 2019 da cok zayıftım. Ama bu sene hacim kazandım. Hepimiz sekilden sekile giriyoruz. Hele ben gibi spor yapan biri bile giriyosa :)
Bunlarda benim sekiller kücük bi motivasyon olurum umarım
Dibim düştü bulan haber versin :27:

Ben 9 senedir spor yapıyorum valla beslenmem pek düzgün oldugu söylenemez ama yinede elimden geldigince cok dikkat ederim. İlk zamanlar 9 sene önce kendi vucut ağırlığımı kullanarak squata ve onun çeşitlerine basladım. Sonrası malum 5kg-10 kg-20-30-60 kg uçtu gitti ne kadar cok ağırlık o kadar dik bi kalca. Bacak-kalça büyük kas grubundan oldugu icin kolay gelismez tamamen baya ter akıtıp agırlıkların altına gireceksiniz. Ama hafif hafif sıkı güzel bi kalcam olsun diyosanız ev egzersizi olarak yaptıklarım

Barbell squat (4x12)
- Back lunge (3x12) (with barbell or dumbbell)
- Side lunge (3x12) (with barbell or dumbbell)
- Prone glute lift (with ball) (4x15)
- Kick back (3x20) (bacak ağırlığı ile) (ayakta)
- Donkey kick (3x15) (bacak ağırlığı ile)
- Köprü glute bridge(kucakta barbell) (4x15)

Bu sekil haftanın 3 günü yapabilirsiniz ☺️
ekran goruntusunu aldım sabah ılk ıs yapıcam
ben genelde yuruyusu sabah fıtness aksam yapıyorum sabah yag yakım aksam kas yapımı olur dıyollaaa
hıc agırlık calısmamıstım dırenc bandı falan da hıc kullanmadım kendı kendıme çömelıp zıpladım çömelıp zıpladım :D
en azından bu dedıklerınızı yapayım da etkılı olacagına ınanıyorum tesekkur ederım ;)

Eksigim sende koysan tamamlanacam🥲

Verrr onuuu bağnaaaaa
images.webp

🤣🤣🤣🤣

nıye olmasın olur tabıkı
2 haftada bır mezura ıle olcun kendınızı hergun yuruyus haftada 2 ftnes yapın bakın o kaslar nasıl cıkıyor ;) nasıl diklesıyor
hemde cok hızlı gozle gorulur sekılde olacak

ekran goruntusunu aldım sabah ılk ıs yapıcam
ben genelde yuruyusu sabah fıtness aksam yapıyorum sabah yag yakım aksam kas yapımı olur dıyollaaa
hıc agırlık calısmamıstım dırenc bandı falan da hıc kullanmadım kendı kendıme çömelıp zıpladım çömelıp zıpladım :KK70:
en azından bu dedıklerınızı yapayım da etkılı olacagına ınanıyorum tesekkur ederım :KK66:
Sabah zaten yağ yakımı en verimli saatler fitness icin özellikle vucudunuz alısıksa hareketlere yazdıklarımı uygulayabilirsiniz. Ama yok ben dayanamam agırlıkla simdi canım cıkar diyosanız ilk önerim 30 günlük squat takviminden sonra baslamak cok enfes olacaktır cünkü bacaklar ağrıya ağrıya hıncını cıkartacak
Bunu uygulamıstım :) rica ederim ne demekkk 🥰

Eklentiler

• AF04E27D-584E-4E00-B763-2120B47DB4BD.webp
    AF04E27D-584E-4E00-B763-2120B47DB4BD.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 167
Back
X