- 12 Eylül 2018
- 161
- 158
- 33
- 36
Haklısın degmezsin bi kelime bile konuşmaya saçmalık resmen erkekleri çek Kendine çek Kendine sonra ben ne yapacam diye seni tanımayan insanlara sorBu saçma konuyu okuma o zman tatlım geri kalan konulara bak gözüne zorlami soktular benim konumu yazık bu "saçma"konu için neler yazmissin bir de yorma kendini bu kadar
Çıkışı biliyorsundur inşallahHaklısın degmezsin bi kelime bile konuşmaya saçmalık resmen erkekleri çek Kendine çek Kendine sonra ben ne yapacam diye seni tanımayan insanlara sor
En büyük sorunun okuduğunu anlayamaman herhaldeEgo dur o ego
Ya görüyo musun nasıl zor bir durumdasın ne yapsak acaba işte hep o aura yüzünden
Ahaha gece gece güldüm Allah razı olsun bak aurası burdan hissedildi :)
Hadi çocuğum birumut arkadaşınla güzel güzel oynayin tamam mi aklinizca laf soktugunuzu düşünün birbirinizi şak şaklayin ergenlik yaşta olmuyor demek kiAhaha gece gece güldüm Allah razı olsun bak aurası burdan hissedildi :)
Tamam canım kusura bakma çekemedik sanırım seni :/ aura eksikliğimiz var sanırımHadi çocuğum birumut arkadaşınla güzel güzel oynayin tamam mi aklinizca laf soktugunuzu düşünün birbirinizi şak şaklayin ergenlik yaşta olmuyor demek ki
Tek eksikliginizin aura olduğunu düşünmüyorum kendinize iyilik yapın ve gidin bir şeyler okuyun tek derdiniz buraya konu açanlara garip garip tepkiler vermek olmasın gerçi kime laf anlatiyosam az önceki yaptiginiz "Ergenlik"ten sonra ikinizi pek ciddiye alamiyorumTamam canım kusura bakma çekemedik sanırım seni :/ aura eksikliğimiz var sanırım
Yav he heTek eksikliginizin aura olduğunu düşünmüyorum kendinize iyilik yapın ve gidin bir şeyler okuyun tek derdiniz buraya konu açanlara garip garip tepkiler vermek olmasın gerçi kime laf anlatiyosam az önceki yaptiginiz "Ergenlik"ten sonra ikinizi pek ciddiye alamiyorum
Hahahahhaa bak hıc yanilmamisim senin gibiler tam olarak sadece bu yanıtı verirlerYav he he
Gerçekten sıktın canım ama sorun değil... çünkü senin önemli dertlerin cevabını bulman gereken soruların var. Ama cevap araman gereken sorunlarının başında hatta sonunda bile aura sorunsalı yok emin ol tatlımHahahahhaa bak hıc yanilmamisim senin gibiler tam olarak sadece bu yanıtı verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?