Neden???

Bu saçma konuyu okuma o zman tatlım geri kalan konulara bak gözüne zorlami soktular benim konumu yazık bu "saçma"konu için neler yazmissin bir de yorma kendini bu kadar
Haklısın degmezsin bi kelime bile konuşmaya saçmalık resmen erkekleri çek Kendine çek Kendine sonra ben ne yapacam diye seni tanımayan insanlara sor

Umarim kaderin de güzel olur.

sana ilginin gercek nedenini bulup korumak istiyorsun o özelliği sanırım. Bir üye çok güzel söylemis güzelliğinin değerlendirmesini başkalarına bırakma sen kendini sev, saygı duy elbetteki çok güzelsindir.

E bunu çıkma teklifi edenlere sorun madem. " Neden hosuna gidiyorum?"diye.
Burdaki insanlar sizi tanımıyor, görmüyor, hobilerinizi, sosyal yaşantınızı bilmiyor.
Nasıl bir cevap bekliyorsunuz, sihirli küreye mi bakalım?

Tamam canım kusura bakma çekemedik sanırım seni :/ aura eksikliğimiz var sanırım
Tek eksikliginizin aura olduğunu düşünmüyorum kendinize iyilik yapın ve gidin bir şeyler okuyun tek derdiniz buraya konu açanlara garip garip tepkiler vermek olmasın gerçi kime laf anlatiyosam az önceki yaptiginiz "Ergenlik"ten sonra ikinizi pek ciddiye alamiyorum

Konuda pek dert edilecek bir durum göremedim.

Çoğu erkeğin dikkatini çekiyorum gibi çoğu sevgili olmak istiyor demişsiniz. Ya güzel diye ilgilenirler ya huyu güzel diye yada burda yazamayacağım türden bir amaca yönelik ilgilenip sevgili olmak isterler.

Pek guzel olduğumu düşünmüyorum demişsiniz.huyunuzu da daha ilk ortama girdiğinizde bilecek kadar müneccim olmadıklarına göre son dediğim seçenek geriye kalıyor. Onlara nasıl bir imaj veriyorsanız arkadaş değil de direk sonuç odaklı atlıyorlar olaya gibi.

Bu nasıl dert anlamadım. Çoğu arkadaşım ve çevremdeki insanlar hoş sohbet bir yapım olduğu için çabuk bağlanırlar . Bunu sorun edecek ne var ?

Hahahahhaa bak hıc yanilmamisim senin gibiler tam olarak sadece bu yanıtı verirler
Gerçekten sıktın canım ama sorun değil... çünkü senin önemli dertlerin cevabını bulman gereken soruların var. Ama cevap araman gereken sorunlarının başında hatta sonunda bile aura sorunsalı yok emin ol tatlım nite nite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…