Neden?

hazansonbahar

hayata tutunma zamanı...
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
106
0
96
İstanbul

merhabalar...benim dertlerim bir türlü bitmek bilmiyor..boşanmaya bir türlü karar veremedim,,eşimle görüştüm,,yaptığı tek şey hep beni suçlamak,ve dediği şey ben senin için çaba göstermek istemiyorum..senin için sınav vermek istemiyorum diyor..hep ben mi onun için uğraşacağım?neden hep benim alttan almamı ezilmemi istiyor anlamıyorum,,ayrı yaşayıp da eşinden beklediği değişimi gören var mı arkadaşlar?? ben sadece sevgisizlik gördüm de...:1no2::a015:

seni suclayan ve senin için çabalamayan adamdan artık ne bekliorsun ki
ezilmeye küçük düşmeye gerek yok
yol ver gitsin

Ben insanlarin degisecegine inanmiyorum
7 sinde neyse 70 indede odur...ve cogunluklada böyle gördüm

Ayrica caba göstermek istemeyen bir insan emek vermez ve fedakarlik yapmaz...

Bir noktada esini taktir ettim...hic olmazsa delikanli gibi söylüyor...gözünü boyamiyor evet canim cicim deyip arkandan vurmuyor..

Belki bitmesi gereken bir evlilik bu bilemem....onu sen bilmelisin arkadasim:1hug:

asıl sorun ne bilmiyorum. sadece çevremden örnek verebilirim. ablam eşiyle yıllardan beri anlaşamıyor. içki şiddet hakaret ne ararsan var. 4 kere annemlere geldi. ilk önceleri eniştem çaba sarfederdi dönsün diye. ablamda her seferinde değişti diye düşünüp giderdi. sonuç aynı her seferinde. hala çok mutsuz. 20 yıllık evlilik de eniştem her geçen gün daha da çirkinleşiyor. sanırım ablamın onu bırakmayacağından çok emin ki kendini değiştirmiyor.
başka bir örnek se arkadaşım eşi tarafından aldatıldı. 2 ay ayrı yaşadılar. sonra beraber evlilik danışmanına gittiler. ve şuan beraberler. eskisine göre daha iyi gözüküyorlar.
eğer eşin hiç bir şekilde evliliğin için çaba sarfetmiyorsa bence boşan. yoksa kendi hayatını mahvedersin. ama bişeyler için uğraşıyorsa bir şans ver. aynı evi hemen paylaşma ama flört ediyormuşcasına bişeyler paylaşın.

canım böyle yaparak sen kendine zarar veriyorsun,beşikte giren huy teneşirde çıkarmış...

Size şiddet uygulayan, üstelik laflarıyla sizi incetin birini asla geri kazanamazsınız. Bir an önce bu işi bitirin. İnanın bir müddet sonra Allaha dua edeceksiniz eşinizden kurtulduğunuz için.

eşinizin evliliğinizi kurtarmaya niyeti yok...
daha çok boşanmak istiyor gibi geldi bana....
bir ihtimal değişir diye düşünüyorsunuz,ama söylediği gibi çabalamak istemiyorum...
bitmiş bir evlilik,daha ne kadar sürdürebilirsiniz ki...
sizde yol verin gitsin...

ben sızın ılışkınızde bır ışık göremedım tatlım, şiddet te tuzu bıberi. hayat o kadar kısa kı bu acıyı bir omur cekmeye degmez bence. ama karar senın, doğruyu sen bılırsın. boşanmak bazen doğru bır hamledır.

boşanıyorum diye konu açmıştınız. ve demiştim en doğru kararı verdi.
ama bakıyorum,yine yanlışlar içindesiniz.
--------------------------------------------------------------------------------

birde belki de en acısı şiddet.(( şiddet gösterdi bana ve ben buna rağmen devam ettim affettim düzelir dedim ama düzelmiyor..((

şu yazınızı bir daha hatırlatayım size ne dersiniz...

bence de böyle

Şiddet var, sevgisilik var.. varda.. var
Daha neyi düşünüyosun ki
Kendini boşuna yıpratıpta gencliğini böyle heba etme
Çocuğunda yoksa , ne kendini paralıyosun arkadaşım
Bitmiş işte iki tatlı söze kanıp gitmeyimi bekliyorsun
Adam dövüyormuş daha kötüsü ne olabilir ki....
:bbo:

şiddetin her türlüsü mevcut evliliğinizde sanırım (sözlü,fiziksel)
eşinizinde niyeti yok gibi bazı şeyleri değiştirmeye..
hakkınızda hayırlısı olsun...ama saygının bittiği bir evliliğide sürdürmenin bir anlamı yok..

Gozyaslarina yazik asil !
Aranizda ne geçti ne oldu bilemiyorum ama Siddet uygulayan bir adam adam degildir zaten
Ustelik dobra dobra senin için savasmak ugrasmak istemiyorum demis.
Bu laftan sonra geri donebilirmisiniz ona ? Ustelik size bu kadar kotu davranan bir insana ?
Zorla guzellik de olmuyor zaten.
Bence zaten bitmis bir evlilik ama...yerinizde olsam.noktayi koyardim
ama tabi seçim sizin
Allah yardimciniz olsun

sana değer vermeyen bir adamın ve değer görmediğin bi ilişkinin neyinden geçemiyosunn anlamış değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…