Neden?

kaybetmekten korksa zaten iyi davranır.. korkusu yokki sizi üzmüş.. siz yokken belki yokluğunuzu hisseder. ama güzelce konuşun..

ben yokken rahat uyuyormusun aklına gelityormuym ben senin şuyunu özledim.. ve keşke sen şu şekilde olsaydın olabilseydin daha mutlu bir çift olabilirdik gibi bir konuşma yap....

benminmle yaşlanmak istiyormusun diye sor.. zaten bir cevap verecektir ona göre devamı gelir.

benim eşyalarım evden gidince ne hissettin dedim o yatakta yalnız uyuyabildin mi dedim..dedi ki çok rahatladım,çok huzurlu çok mutlu oldum dedi..senağlama

hazancığım...hala o adamda aklın..ama neden biliomusun? sana değer vermemesini hazmedemiyorsun farkında değilsin..seni önemsememesini kaldıramıyorsun..görmek istediğin tek şey,birazda olsa seni umursamış olması...ama sana şunu söyliyim karşındaki kişi,duygudan,duygusallıktan,hüzünden,kalpten,vicdandan nasip almamış birisi. o yüzden sen o değer görme işini onu sahiden terketmedikçe anlayamazsın. bi ihtimal senin ondan vazgeçtiğini anladığında düşer ancak peşine.Seni bu şekilde cepte görüyor,kolay görüyor..kaçan kovalanıyor anlıyacağın.Hiç kendini böle birisi için üzme hayatım.inan basit karakterli hatta karaktersiz birinden söz ediyoruz.

evet söyledikleri,yaptıkları ondan ayrılmak onu silmek ve bir daha düşünmemek için yeterlide artarlı hatta..vazgeç canım,bir hiç uğruna yakma canını...hayat güzel emin ol,ve dul kalmaktanda hiç korkma,dik dur ki kimse sana bir daha bunları yapamasın canım.sanırım onun yaptıkları senin kendine güveninide baya hırpalamış.Anladığım kadarı ile seni suçluluk psikolojisinede itmiş ve sen burada onaylanma kendini ifade etme çabasına düşmüşsün,bun da farkında değilsin..ıçin rahat olsun,yaptıkları yenilir yutulur değil,ve sen değerlisin!!!!

benim eşyalarım evden gidince ne hissettin dedim o yatakta yalnız uyuyabildin mi dedim..dedi ki çok rahatladım,çok huzurlu çok mutlu oldum dedi..senağlama

sanırım bu yeterli cevap değil mi

sizce?
bu sözlerden sonra, hala yeterli cevap mı bu, diye soruyor musunuz?.
hazan,artık bir silkelenin lütfen.
bu adam sizi silmiş. zaten adam değilmiş ki.... bu kadar mı zayıfsınız,.......
gururlu olun artık.... bu lafları duymak hoşunuza mı gidiyor... acı çekmekten ayrı bir zevk mi alıyorsunuz...
yazık ediyorsunuz kendinize...

Son düzenleyen: Moderatör:
ya arkadaslar bişey sorcam..ben nişanlıyım ve sürekli tartışıyorum sende ölemiydin tartışırmıydınız...ya arkadasım senn gibi bende cook sıkıntılıyım...
ailemden korkuma ayrılamıyorum..

burası başka arkadaşın konusu.
sorununuz için ayrı bir konu açın lütfen...

canım ya hiç üzülme değmez .sana bu şekilde davranan,haketmediğin lafları söyleyen insanla yolunu ayırman en doğrusu.bak ne yaptıysan düzelmemiş kendin söylemişsin.sen kendi yolunu çiz artık canım bu şekilde kendini yıpratma.allah yardımcın olsun

sen onu hala çok seviyorsun canım bence ve doğal olarak da evliliğini kurtarmaya çalışıyorsun.maalesef,erkekler çabalamayı sevmezler.

O seçimini yapmış,sende artık bu ilişkiyi bitir.Sorduğun sorunun cevabı bile kırıcı.
Saygı kalmamış bu ilişkide.............................................
Sende artık zamana bırak.Belki oda yalnız kalınca farklı düşünür....................

ah canım seni çok iyi anlıyorum vazgeçemiyorsun eşinden ama gerçekten değmez madem seni bu kadar önemsemiyormuş seninle neden evlenmiş sordunmu hiç.birçok kadın ya maddi sebeplerden ya da çocuk olduğu için katlanıyor böyle erkeklere.çocuğun olmadan kurtul o adamdan.hem de hiç beklemediği bir anda terk et onu.bir daha da ne telefonuna cevap ver ne de görüş.senin canını nasıl yaktıysa onun da canı yansın.hayatta herşey istediğimiz gibi olmuyor maalesef .Allah yardımcın olsun

Senin için bir çaba göstermiyosa emek vermeye değmez canım yol ver gitsin nıye ugrasıyorsunkı kendıne nıye zarar verıyorsun yıpratıyorsun ezılmek ıstıyorsa devam et ama bence bır an önce kurtul ondan........

haklısınız arkadaşlar..yaptıkları affedilir gibi değil.ama sanırım beni en çok yaralayan hem beni ezip hem de pişmanlık duymadan acı çekmeden mutluluk içinde olması..beni hiçsevmediğini o kadar çok anladım ki sevgisiz saygısız bir evlilik yürümüyormuş..öğrendim..artık hiç bişey beklemem ondan,,zaten dedi ben seni asla aramam sakın bekleme dedi..benim için yapacağı hiç bişey yokmuş...boşanmak bazen en doğru karar böyle durumlarda da öyle.:sm_confused:

o senin için çabalamıyorsa sende onun için çabalama
niye kendini harab ediyorsunki senin için kılını bile kıpırdatmayan sevgisiz bir adam için
boşver
değişecek olsa zaten değişirdi senin 2 günlük yokluğunda bile

evet..değişmedi..ve dedi ki sen eğer bu evliliği sürdürmek istiyorsan şartsız hiç bişey istemeden dönersin eve dedi..düşünün şiddet ,hakaret,,iftira,,yalan,,...ve ben hiç bir şeyi değişmesini beklemeden evliliğim yürüsün diye eve geri dönecekmişim..başıma gelenlere inanamıyorumsenağlama

Allahım kimseye yaşatmasın..bu çok acı veriyor insana.emeklerin heba oluyor.umutların yıkılıyor..offff.Allahımbir daha böyle kararlar verdirmesin..herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim.herkes mutlu olsun..inşallah..a.s.

sen üzme kendini canım yıpratma.hasta olursun snra herşey geçer biter onlar sana kalır hiç bir şey kendini üzmeye değmez allah iyi eder inşallah allah yardımcın olsun canım benim .

aynen katılıyorum 7 sin de neyse 70 inde de odur...düzelmesini değişmesini bekleme derim...

üstelik şartlarını kabul edersen gördüğün psikolojik ve fiziksel şiddetin boyutları daha da artacaktır....

günün birinde zaten boşanacaksınız vakit kaybetme kendini yıpratma...

eğer bu gücü kendinde bulamıyorsan psikolojik destek alarak güçlen...anlıyorum aşk acısı çekmektense eşine katlanmayı tercih etmen de son derece doğal ve insani...bu senin zayıflığın değil...aşk beyin kimyasını değiştiren çok kuvvetli bir duygudur...kimler aşka yenilmemiş ki...çok belgeseller izledim bu konuda çok araştırmalar yaptım...bundan uzmandan destek alarak kurtulman mümkün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…