Nedir benim bu halim?

cartoongirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
61
0
86
Antalya
Bir öneriye, bir kaç teskin edici,ikna edici söze ihtiyacım var ve sizlere başvuruyorum. Yaklaşık 9 aydır biri var hayatımda. üye olduğum bir edebiyat sitesinden doğru tanıştık. Zamanla bir ilişki başladı. Telefonla konuşuyoruz,msn falan.Ama yüz yüze görüşmedik. Fiziksel olarak nasıl biri olduğunu gördüm tabii.Bazen ona sanırım asla görüşemiycez,zamanla belki sevmeyiz birbirimizi diyorum ama o çok inanıyor,mutlaka görüşeceğiz ve hiç ayrılmayacağız diyor. Yanımda olmasa da beni sevdiğini hissediyorum.Belki saçma gelecek daha yakından görmeden tanımadan ne hissetmesi diyeceksiniz. Onda bir sorun yok beni seviyor ama ben? Evet seviyorum ama gel gitler yaşıyorum zaman zaman. Hayatımda kimse olmasın istiyorum. Sonra hoşuma gidiyor,birinin olması. Sonra yine başlıyor o gel git halleri. Ona da söyledim bazen seni artık sevmemekten korkuyorum diye. Ne yapıcam bilmiyorum onunla olan ilişkim güzel ama bazen onu hayatımdan çıkartsam mı diyorum. Lütfen bir öneri yardımcı olacak bir kaç söz ...

neden bulusup bakmiyorsunuz durumunuza?? boyle ne kadar devam edebilir ki??? bir sure sonra birbirinize degil zihninizde yarattiginiz kisiye asik oldugunuzu anlayinca buyuk hayal kirikligi olur...

zamanin akisina birak olaylari istersen,hem duygularini ölcüp bicersin, hem onu daha yakindan tanima firsatin olur.
kendini hemen kaptirma yinede, sonunun ne olacagi belli olmayan maceralara kapilma...

bunu sadece yaşayarak anlayabilirsiniz,
netten konuşmakla ,biraraya gelmek çok farklı şeylerdir,
belki hareketleri hoşunuza gitmeyek ,belkide kokusu size itici gelecek....
belkide bu yazdıklarımız tam tersi olacakta,nutkunuz tutulacak,bağlanacaksınız,
bunu anlamak için deneketen başka yolunuz yok....

nasıl seviyor ki? sevgi mi onun hissettiği?
gerçek hayattaki halini tavrını bilmeden nasıl sevebilir biri birini?
boşuna zaman kaybediyorsunuz. kendinizi sanala bağlıyorsunuz

Bu tür ilişkiler genellikle kötü sonlanıyor canım bak gel gitlerde yaşıyormuşsun zaten bu gerçekten sevmediğine en büyük kanıt

canım bence ne o seni sewiyor ne de sen onu...
o seni sewdiğini sanıyor sadece.görmeden dokunmadan sewmek olmaz bence
birbirinizi yaşamadan böyle şeylerin olacağına inanmıyorum canım.
sende zaten gelgitler yaşıyormuşsun.ilgisi hoşuna gidiyor(herkesin hoşuna gider buarada)
ama sadece bu başka bişey değil...
belki görüşebilirsiniz yüzyüze,birlikte biraz wakit geçirin,o zaman daha net bişiler olur sende...
(netten tanışıp ilişkiye başlamaya karşıyım ama emin olmak için bi görüş madem ama çok dikkat et,dewir kötü dewir....)

onu sevmiyorsun onun senınle ilgilenmesini sana yakın davranmasını seviyorsun ...............

9 ay olmuş arada çok fazla mesafe olsa bile muhakkak görüşmeliydiniz bişiler hissediyosanız birbirinize.
9 yadır neden beklediniz anlamş değilim.size karşı cidden bişiler hissediyosa çoktan gelip görmesi lazımdı.neden hala gelmedi sormuyomusunuz.ne diyo size peki..

hayatında baska biri de olabilir güvenilir bir şey değil yaptıgınız..çok isteyen sevne erkek 9aydır gelir görürdü sizi...

bence de 9ay bu gün değil ne sevgisi yüz yüze görüşmeden insan azcık etkilense bile gidip görür çok saçma kendinizi kandırmayın üzülürsünüz çok

bende hiç görmediğim biriye çıkmıştım ama sonunda gördüm 1 ay önce görüştük ama yanımda olmayınca beni gerçekten sevip sevmediğini bilemiyorum sorular takılıyo aklıma seviyomu sevmiyomu diye =/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…