- 1 Temmuz 2016
- 712
- 420
- 18
- 33
- Konu Sahibi cimcimelif
-
herkes nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşar. bu konuda tek bi doğru olabileceğini sanmıyorum ama bekaret ile değer kavramı arasında bi alaka yok.
bu arada, gereksiz tartışmalar dönecek ve bu konu kapanacak.
Herkesin fikrini merak ettiğim için böyle bir konu açtım. Aslında tartışılması güzel olur hakarete donmedigi sürece.
döner. kesin, net bilgi.
Bu tartışılıp çözülüçek yada aydınlanıçak bir konu değil.
Herkese göre farklıdır.
Merhaba arkadaşlar...
Bu sıralar canımı sıkan bir durum var. Çevremdeki bazı arkadaşlarım bakirelik mevzusuna takmış durumdalar. İçlerinde bakire olmayanlar kendilerini değersiz görüyorlar. Bu sitede de çok örneği var. Az önce çocuklarda özgüven ile ilgili konu okudum, yine ona benzer konu bakıyordum, özgüven kelimesini arattım ve bekaret ile ozguveni iliskilendirmis bir kadının yazısını okudum. Canımı sıkan durum bazı kadınların tüm hayatlarını o kavramla iliskilendirmis olmaları... Acaba ben mi çok önemsiz buluyorum yoksa gerçekten önemsiz mi bu kavram?
Not: Değişik fikirleri bilmek istiyorum.
Bakış açısına göre değişir. Mesela benim için erkeğin bekareti önemli ama bakir erkeği hangi gezegende bulurum bilmiyorum
Cinayet sebebi... bence kadının kendisinin ne dusundugu önemli olan ozguvenle bi alakasida yok erkeklerde boyle bisey olmadığı için evlilik öncesi ne yaptığını yada yapmadığını bilemiyoruz ama kadınınki öyle değil malesef ve bu da ister istemez psikolojiyi etkiliyo olabilir
Aslında kızlık zarı kücükken mikrop kapmayı engellemek icın yaratılmıs bı zardır.Ama bakire olmayan kişı kendini zardan ibaret göruyordur.Merhaba arkadaşlar...
Bu sıralar canımı sıkan bir durum var. Çevremdeki bazı arkadaşlarım bakirelik mevzusuna takmış durumdalar. İçlerinde bakire olmayanlar kendilerini değersiz görüyorlar. Bu sitede de çok örneği var. Az önce çocuklarda özgüven ile ilgili konu okudum, yine ona benzer konu bakıyordum, özgüven kelimesini arattım ve bekaret ile ozguveni iliskilendirmis bir kadının yazısını okudum. Canımı sıkan durum bazı kadınların tüm hayatlarını o kavramla iliskilendirmis olmaları... Acaba ben mi çok önemsiz buluyorum yoksa gerçekten önemsiz mi bu kavram?
Not: Değişik fikirleri bilmek istiyorum.
herkes nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşar. bu konuda tek bi doğru olabileceğini sanmıyorum ama bekaret ile değer kavramı arasında bi alaka yok.
bu arada, gereksiz tartışmalar dönecek ve bu konu kapanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?