Nedir bu bekaret?

namus dedikleri şey yalan söylemek hırsızlık yapmak kul hakkı değil şayet hiçbir çoğrafyada vajinal namusun değeri bizim çoğrafya kadar pirim yapmaz diğer namus kavramları da bizim ki kadar çiğnenmez

[Qkalbinde ="usagi91, post: 47873253, member: 720703"]Ya tövbe edemeden ecel kapıyı çalarsa ?

Allak kullarını bilir, ameller niyetlere göredir, O kalbinde samimiyet olan kulunu bilir ve samimiyetle edilen tövbeyi kabul buyuracağı hadislerde mevcuttur. Tabi tövbeyi de oyuncak etmemek lazım:)) forumda dini konular yasak çok derin yorumlar yapamıyorum o yüzden ama hata da tövbede kullar için var. Dedim ya bekaret konusunu kafasında bitiremeyen bizim toplumumuz, bazı şeylerin Allah ile kul arasında olduğunu kabullenemiyor bir türlü[/QUOTE]
Hah işte cevap budur ben bu cevaba şapka çıkarırım birileri bırakalım dalgasını geçsin

Dikkat çekme cabalari

Sanırım buna gülmem gerekiyordu ama yok ben yapılan saygısızlığa gülmem
Inanmayabilirsin ama dini bir yorum yapmak zaten yasak
Sen burada inanç sahibi bir çok insan olduğunu biliyorsun peki bu hareketler be di mi ?
Nasıl ki inancı olmayan insanlara alttan alttan gönderme yapmıyoruz aynısını sen de yapacaksin arkadaş Yinemipilav

Hey Maşallah tebrikler

Bekaret masaya yatırılınca dini yorumlar yapılmaya başlanmış, kimi dinim için demiş kimi de dinim için diyenin inancına vermiş veriştirmiş.

Burası dini olmayan bir platform, ateistte üye olabilir, Müslüman, Hıristiyan veya Yahudi vs vs vs

Ammaaaa hiç kimse ne inancını dayatıp kendi inancından olmayan herkesi kafir ilan edebilir, ne de hiç kimse inananların inançlarıyla alay edip laf söyleyebilir.

Bu arada Yaradanı kimsenin gökyüzünde aradığını sanmıyorum, siz arıyorsanız önce laf söylediğiniz dinin Yaradanı nerede onu öğrenin.

Rica ediyorum artık şu sitede dini yorumları bırakın, kimse hiçbir dini küçümsemesin, kimse ateist, deist, budistleri vb rencide etmesin.
Sitede hiçbir inanç diğerinden üstün değil, azınlık çoğunluk gibi düşünülüp baskı unsuru haline getirilmesin.

Size dış seslik yapayım, madem hiçbir inanç diğerinden üstün değil diyorsun Mune, peki neden şakır şakır uyarı veriyorsun derseniz Site Kullanım sözleşmesindeki şu maddeyi hatırlatayım:
  • Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.
Bu maddeye dayanarak bir budisti veya başka bir din mensubu kişiyi hedef alırsanız ya da bir ırkı, mezhebi, uyarınızı alırsınız, bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…