Nedir bu bekaret?

Hakikaten siz yazınca farkettim..
Ben de hangi arkadaşım bakire ya da değil bilmedim hiç..
Merak da etmedim..
Bi de bakire olmayanlar neden kendilerini değersiz hissediyorlar onu da anlamıyorum..
Hataysa, suçsa neden yapıyorlyar..
Madem yaptın arkasında dur..

Bence önemli değil hemde hiç...Bekarete bu kadar anlam yüklendiği için zaten boşanan kadın kendini bitmiş,tükenmiş,mahvolmuş,her şeyini kaybetmiş hissediyor....Çünkü artık dul ya....Ve ne yazık ki, bekareti en çok tabu haline getirende maalesef kadınların bizzat kendisi...

Erkek çocuğuna kaç tane kız arkadaşın var diye soranla, kız çocuğuna sakın elalemin çocuğuyla dolaşma,seni sakın bir erkekle görmeyeyim diyen kişi aynı kadın...

Bana neden anlattılar bende bilmiyorum. Belki zor anlarında yanlarında olup destek olduğum içindir. Aynısını yaşasaydım kimseye anlatmazdım.

Bacım neyin tartışıcan ki? Şahsen bn cesaret edemem ettim diyelim sonrasında mutlu olacağıma biriyle inanamıyorum. Neden ? Böyle gördüm toplumda kabul gören bu.. Ha tersi olup evlenip mutlu olanlar var o kısmı bnde bilmiyorum. Bana kalırsa önemli. Ama sadece kadın değil erkek içinde önemli.

Doğru. B. zaten grubumuzun merkeziydi. Liderlik taslamazdı ama hepimizi motive ederdi. İş kişinin kendisinde bitiyor. Ben bu işin altından kalkabilir miyim diye kendine sormak, bütün mesele bu. Tereddüdün varsa zaten kalkamazsın. Ama kendinden yüzde yüz eminsen yap, meydan yiğit görsün. Benim kızdığım, kişi ne kendini tanıyor, ne cesareti var, sadece canı istediği için yapmış veya sevgilisi zorladığı için. Hele bir de aile tutycuysa vay vay vay. İlla ortaya çıkıyor bir şekilde, burada da okuyoruz. Ya kendinden emin bir cesur yürek olacaksın ya da yapmayacaksın. Bence ölçü bu.

Ben yasardım ama başıma bela olmayacak biri olması lazımdı. Eger yasaydım peşimi birakmazlar diye korktum

yani bekareti önemseyen birisi için bakire olmamak özgüven kaybına sebep olur
bekareti önemsemeyen birisi için de özgüven kaybına sebep olmaz diye düşünüyorum
bütün olay kafada bitiyor,insan neye inanırsa o ...

hayat tarzına düşünce şekline göre değişir bence.bana göre evlendikten sonra olması gereken bişey ama karşımdaki başka kişi evlenmeden önce yaparsa (bayandan bahsediyorum) saygı duyarım beni ilgilendirmez neticede.fakat bekaretini kaybettikten sonra ezik gibi yaşamanında bir manası yok.hata olarak görüyorsa bu kişi ona göre hareket eder olur biter.

Çok merak ettim nerede yaşadığınızı sormam da bi sakınca var mı

Daha dürüst ve daha namuslular sözleri zaten bilincaltinizin dışa vurumu.
Kendilerini neden tertemiz sanmasinlar? Her halti yiyince kirli mi oluyorlar ?

+1
Oturdum düşündüm.
Ne babam için ne de abilerim için şu kan önemliymiş.
Eşim için de önemli değildi.

Erkekler bunu aşmaya başladılar.
Aşamayan kısım kadınlar bence.

Aklıma geldi Montaigne'nin ''Denemeler''inde bununla ilgili bir bölüm vardı sanırım.Cinayet gibi şeyler toplum içinde anlatılabilirken cinsellikten neden utanıyoruz gibi şeyler yazıyordu.
Gerçekten insanoğlu neden bir çocuğun kafasına bomba atılmasını konuşurken utanmaz da iki insanın seviştiğini öğrenince utanır ?

bakire olmayıp kendını degersiz gören o haltı yemeyecek o zaman. bir de böyle dengesiz insanlar var şaşıyorum
bişi yapıyorsan ya arkasında dur, ya da yapma! sanki zorla yaptırıyorlar

bir de bakire olup ellenmedik yerı kalmayanlar var, onlara da selam olsun
zar yerınde dursun gerısı önemsiz.

vay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…