Nedir bu bekaret?

Ya tövbe edemeden ecel kapıyı çalarsa ?

Ahahajjajajajhaha acık olanbişey hava alınca baloncuk olur ya suyun içinde oyle heralde mesela burnunuzun içine bişey tıkayın baloncuk cıkmaz oyke vişey heralde
Sorma mantık basitmiş aslında kapı açık mı kapalı mı onu anlamakmış yani ama nedense bir an idrak edemedim

Ya yapay zarı nerden aldı ? Bi arkadasa lazım benimde
Hahahha internette dolanıyordum böyle. Reklam çıktı. Tıkladım
Orda satılıyordu. Meğer bütün bunların bedeli yalnızca 99 tlymiş :))
Şaka bir yana, merak ettim aldım valla.

Namus kelimesi zaten sıkıntılı. Namus ortadoğu bataklığının izdüşümü bir kavram. Eğer bu kelimeyle doğruluk, dürüstlük vs kavramlar anlatılmaya çalışıyorsa bu kavramların zaten adı var. Ama hayır bu bir aldatmaca. Namus kadının vajina bekçiliği. Kadının namusunu abisinin, babasının korumasında.

Bi erkek birliktelik yaşadığı kızın bekaretini önceden kaybettigini bilme durumunda sevgi yoksa faydalanma yoluna giriyor eşi olacak gözle bakmaz kendinin ne haltlar yaptıgı önemsiz kalır kendine temiz birini bulma yoluna devam eder sonuç tabikii erkek için çok önemli bunu bilen kızlarımız kendini korumaktadır eşimede bi gün sorduğumdada evlilik öncesi birlikteliğini cevabı ohoo olduu it herifin

Gokyuzunde gorunmeyen bir varliga vucudunuzdaki bir deri parcasi icin hesap vermek...
Ilginc bir yasam bicimi .
Abla sen herhangi bir varlığa gökyüzünde görünmediği sürece inanmayabilirsin ok inanışın böyledir saygı duyarım.

Benim inandığım varlık gökyüzü de dahil yaratılmışların tümünün hakimidir ve hesap vereceğim şey deri parçası değil (şu anda bende yok mesela) daha derin ahlaki değerlerdir. Kaldı ki vereceğim hesap bundan da ibaret değildir.

Yapma gözünü seveyim yine sivrilme bak güzel güzel tartışıyoruz şurada konu kapanmasın.

Onu bunu bilmem de, bu kizlik zarina bu kadar takik bir millet oldugumuz icin, insanlar artik vajinal iliski disinda ne kadar absurt sey varsa hepsini yasiyor. Hersey daha da kotu oldu boyle. Artik milletce su bekaret takintimizdan vazgecsek iyi olacak. Onemli olan ruhun bekaretidir zaten. Bedenin degil.

Ya tövbe edemeden ecel kapıyı çalarsa ?

Ecel: Tik tik tik
Zina yapmis kadin: Du bi dakka makyajsizim
Ecel: Tik tik tik tik
ZYK:Ne sabirsizsiniz terligimi bulamadm
Ecel: Tik tik tik ...TAK... TAK... TAK!
ZYK: Ay durun sacimi fircaliyorum
Ecel: GUM GUM GUM
ZYK: Eeeh yetti bea! (terligi firlatir)
Ecel: WTF!!!

Pardon ama gozumun onune geldi ne yapayim

+1

Sivrilme yontarlar diyorsun..

@usagi91Allah kullarını bilir, ameller niyetlere göredir, O kalbinde samimiyet olan kulunu bilir ve samimiyetle edilen tövbeyi kabul buyuracağı hadislerde mevcuttur. Tabi tövbeyi de oyuncak etmemek lazım:)) forumda dini konular yasak çok derin yorumlar yapamıyorum o yüzden ama hata da tövbede kullar için var. Dedim ya bekaret konusunu kafasında bitiremeyen bizim toplumumuz, bazı şeylerin Allah ile kul arasında olduğunu kabullenemiyor bir türlü

Sanırım buna gülmem gerekiyordu ama yok ben yapılan saygısızlığa gülmem

Bana gore onemli hayatim boyunca bu konuya cok dikkat ettim acikcasi hic de pisman degilim .tabi erkek icin de onemli En azindan bakir olmasa da bu konulara dikkat etmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…