- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Ya tövbe edemeden ecel kapıyı çalarsa ?Arkadaşlar konuya küçük bir dipnot düşmek istiyorum, bazı arkadaşlar din yasaklıyor demiş, din illa bakire olacaksınız demiyor, zina yasaktır diyor. Bu konunun çoğu toplumsal sıkıntı, çünkü evlenip ayrılmış kadına da dul yaftası yapışıyor sebep? Bakire değil, keza kişi zina yapmışsa bile tövbe yolu açıktır, bunu kafasında bitiremeyen bizim insanımız maalesef
Pilav, saldırmadan önce yazılanları iyi oku kuzumHatta genisce bir kaba koyup sualti isiklandirmasi da yapsaydiniz bari...
Sorma mantık basitmiş aslında kapı açık mı kapalı mı onu anlamakmış yani ama nedense bir an idrak edemedimAhahajjajajajhaha acık olanbişey hava alınca baloncuk olur ya suyun içinde oyle heraldemesela burnunuzun içine bişey tıkayın baloncuk cıkmaz oyke vişey heralde
Hahahha internette dolanıyordum böyle. Reklam çıktı. Tıkladım
Ya yapay zarı nerden aldı ? Bi arkadasa lazım benimde
Bende alcam suanda :)Hahahha internette dolanıyordum böyle. Reklam çıktı. Tıkladım
Orda satılıyordu. Meğer bütün bunların bedeli yalnızca 99 tlymiş :))
Şaka bir yana, merak ettim aldım valla.
Önemli olan kısmı seni ilgilendirmedigiGokyuzunde gorunmeyen bir varliga vucudunuzdaki bir deri parcasi icin hesap vermek...
Ilginc bir yasam bicimi .
Abla sen herhangi bir varlığa gökyüzünde görünmediği sürece inanmayabilirsin ok inanışın böyledir saygı duyarım.Gokyuzunde gorunmeyen bir varliga vucudunuzdaki bir deri parcasi icin hesap vermek...
Ya tövbe edemeden ecel kapıyı çalarsa ?
+1Arkadaşlar konuya küçük bir dipnot düşmek istiyorum, bazı arkadaşlar din yasaklıyor demiş, din illa bakire olacaksınız demiyor, zina yasaktır diyor. Bu konunun çoğu toplumsal sıkıntı, çünkü evlenip ayrılmış kadına da dul yaftası yapışıyor sebep? Bakire değil, keza kişi zina yapmışsa bile tövbe yolu açıktır, bunu kafasında bitiremeyen bizim insanımız maalesef
O gokyuzunde gorunmeyen bir varlik dedigin YüCE VARLIK seni gorebiliyo ama biraz uslubuna dikkat et burda neye inandigindan bahsetmiyo bekaretten bahsediyo .Gokyuzunde gorunmeyen bir varliga vucudunuzdaki bir deri parcasi icin hesap vermek...
Abla sen herhangi bir varlığa gökyüzünde görünmediği sürece inanmayabilirsin ok inanışın böyledir saygı duyarım.
Benim inandığım varlık gökyüzü de dahil yaratılmışların tümünün hakimidir ve hesap vereceğim şey deri parçası değil (şu anda bende yok mesela) daha derin ahlaki değerlerdir. Kaldı ki vereceğim hesap bundan da ibaret değildir.
Yapma gözünü seveyim yine sivrilme bak güzel güzel tartışıyoruz şurada konu kapanmasın.
O gokyuzunde gorunmeyen bir varlik dedigin YüCE VARLIK seni gorebiliyo ama biraz uslubuna dikkat et burda neye inandigindan bahsetmiyo bekaretten bahsediyo .
Sanırım buna gülmem gerekiyordu ama yok ben yapılan saygısızlığa gülmemEcel: Tik tik tik
Zina yapmis kadin: Du bi dakka makyajsizim
Ecel: Tik tik tik tik
ZYK:Ne sabirsizsiniz terligimi bulamadm
Ecel: Tik tik tik ...TAK... TAK... TAK!
ZYK: Ay durun sacimi fircaliyorum
Ecel: GUM GUM GUM
ZYK: Eeeh yetti bea! (terligi firlatir)
Ecel: WTF!!!
Pardon ama gozumun onune geldi ne yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?