- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi cimcimelif
-
resmi nikah dini nikah yerine de geçerli. mesele kadını korumak çünkü. not diyanetın aynen bunu soyledıAa hiç bilmiyordum. Gerci Erkek arkadasım arap benim biliyorsunOnlarda tek nikah kıyılırmıs bizim bi resmi bi imam yaptığınızı duyunca sasırmıstı.demek mantık bu ki mantıklıda aslında.
Ha şöyle ya.Bekaretimi ne eşim için ne de bir başkası için koruyorum. Beni gören bir yaratıcım var. Beni yaratana sorumluyum. Ben böyle inanıyorum. Böyle yaşıyorum..
Oha çok cahilim ben yaZae diktirme yaptırmışsa eğer sıcak suda dikiş atar
harikasınız. peki bir sorum olacak bukavramı tam anlayamadım. şimdi zina evli insanların eşlerini aldatması mı yok bekarla bekarın ilişki yaşaması mı?
dinimizde aile birliği bozulduğu için zina haramdırç diyorç peki bekarların ilişkisi. onları da uygun yaşta evlendirin diyor aynı din.
Sevişmeyi inkar edebilirler peki bekaret ??sorun da burada işte kabul etmemiz lazım Türkiye özgürlükler ülkesi değil birileri bir yerlerde hesap veriyor halaBazi insanlar var bakire ama bir erkekle veya bircok erkekle sevisme anlaminda yapilabilecek herseyi yapmislar,bazi insanlar var bakire degil cunku sevdigi bir insan olmus onunla ozel seyler yasamis .veya biri tecavuze ugramis ondan bakire degil.bu yuzden bekaretin hicbir onemi yok bence.tartisilacak konu bekaret degil baska seyler kisaca
Benim bildiğim sıcak suda dikiş atıyor ki uayrırar banyo yaparken dikkat et felan aslında konuya örnek en iyi genital bölümü hepai tecavüz mağduru...Yok, o macun için geçerli.
Onun özel bir adı vardı zamk mı neydi.
Onunla yapıştırdıysan sıcak suda akıyormuş.
Bu yüzden hamama götürülüyormuş kızlar eskiden
Bu suya oturtma tamamen çıkan baloncuklar üzerine.
Çünkü islama göre nikah toplumsal bir törendir. Topluma biz evlendik diye haber vermektir. Eskiden kadıların kıydığı nikah günümüze imam nikahı diye gelegelmiş. Dini nikah resmi nikah diye bir ayrım yok ikisi de aynı şey.resmi nikah dini nikah yerine de geçerli. mesele kadını korumak çünkü. not diyanetın aynen bunu soyledı
Çıkan baloncuklar ??????????o ne ya??Yok, o macun için geçerli.
Onun özel bir adı vardı zamk mı neydi.
Onunla yapıştırdıysan sıcak suda akıyormuş.
Bu yüzden hamama götürülüyormuş kızlar eskiden
Bu suya oturtma tamamen çıkan baloncuklar üzerine.
Suya oturduğunda baloncuk çıkıyor ya.Çıkan baloncuklar ??????????o ne ya??
Ahahajjajajajhaha acık olanbişey hava alınca baloncuk olur ya suyun içinde oyle heraldeÇıkan baloncuklar ??????????o ne ya??
O ne demek biliyor musnuzuÇıkan baloncuklar ??????????o ne ya??
Yok kız ilkkez burada okudum onu da şaşırdım baya onada vay be neler varmışSuya oturduğunda baloncuk çıkıyor ya.
Hani daldığımızda burnumuzdan çıkanlar gibi.
Adamlar buna dayanarak bir metot geliştirmiş.
İşe yarar mı bilmiyorum
Ben sadece yapay olanı denedim.
O işe yarıyor biliyon mu
Ya yapay zarı nerden aldı ? Bi arkadasa lazım benimdeSuya oturduğunda baloncuk çıkıyor ya.
İşe yarar mı bilmiyorum
O işe yarıyor biliyon mu
Suya oturduğunda baloncuk çıkıyor ya.
İşe yarar mı bilmiyorum
O işe yarıyor biliyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?