Nedir bu evlenmemiş 30 yaş üzeri kadınların çektiği?

Terbiyesizlik yapmayın.. polemik arayan sizsiniz, uslubunuzdan gayet anlaşılabilir bir şey bu. Yine size cevap vermezdim ama benim başlığımda, benimle benzer hissiyatları yaşayıp bunu dile getirmiş kişilere hadsizlik yapanlara tahammül edemiyorum. Hadi madem çok zorluyorsunuz kıymetli vaktimden 3 dakika ayırıp sizin istediğinizi bu seferlik vereyim. başlıkta 30 yaş ibaresinin neden bulunduğu ilk entrydeki mesajımda gayet açık ve net. Zahmet edip okusaydınız anlardınız diyeceğim ama zaten amacınızın polemik yaratmaya çalışıp, sahte duyar ile beğeni kasmak olduğu gayet açık olduğu için anlayıp anlayamayacağınız konusunda kararsızım :)

Bu başlıktan size daha fazla ekmek çıkmaz hanımefendi, yazın yazın durun. Lakin nacizane tavsiyem başka başlıklarda beğeni kasın, aradığınız kalitesiz tartışma ortamını burada bulamazsınız çünkü.

hanımefendi az önce alıntı yapıp "sevgiler" yazdınız geçtiniz, muhtemelen benimle kişisel problemi olan ve genelde başka konularda da alıntı yapıp polemiğe girmeye çalışan birini görünce mi esip gürlemek aklınıza geldi?
birisine cevap vermek için başkalarının desteğine mi ihtiyacınız olur hep?
burası herkese açık bir platform, ben fikrimi yazıyorum, bu tarz 30 yaş üstü kadınları aşağılayıcı tarzdaki tüm başlıklara genel tavrım da bu.
başlık açtıysanız eleştirilere ve çeşitli yorumlara da açık olmalısınız.herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil!beni de alıntılamayın lütfen

Ağzı olan konuşuyor . Boşverin gitsin kafaya takmaya değmez ya.
Hayatı çok erken yaşadım. 23 de evlendim, 26 da boşandım haa noldu..
Keşke boşanma olmasaydı kaderimde de 30 yaşımda evlenseydim .. böyle şeyler nasip kısmet işi. 3-5 kendini bilmezin söylediğiyle can sıkmaya gerek yok

Valla elimde aplikasyon. Ağzıma geleni söylüyorum söylüyorum sonra hiç bişey olmamış gibi bir kahkaha patlatıyorum istemsizce. Onlar şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…