Nedir bu evlenmemiş 30 yaş üzeri kadınların çektiği?

Rica ederim
Eğitim, hobi edinmek,ilim öğrenmek bunlar için gayret gösterince sonucunu alıyoruz ama evlilik tamamen nasip kısmet dediğiniz gibi hani derler ya nikahın ve ölümün günü şaşmaz diye ışte o nikah günü gelmeyince olmuyor malesef
dua etmeniz ne güzel etmeye de devam edin demek ki biraz daha zamanı var duanin gücüne ben cok inanıyorum
Iş bulup çalışmak ta nasip gibime geliyor mezun olduğum günden beridir basvurmadigim is ilani kalmadı eczane yardımcılığı, tezgahtarlik bu islerede başvurdum ama olmadı şirketlere gidiyorum is görüşmesi için mulakati yapan kişi is için çok uygun oldugumu beni ise alacağını ima ediyor hop bir hafta sonra arıyorlar olumsuz başkasını aldık diye o an o kadar çok şaşırıyorum ki neden olumsuz olduğunu sormadan tamam iyi günler deyip kapatıyorum
Halen daha is ilanlarına başvuru yapıyorum umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ama olmayınca olmuyor demek ki rizik kapım açılmamış daha diyorum
arkadaşlarımın bazısı mezun olmadan işleri hazırdı şans nasip kısmet ışte bazısı da dediğiniz gibi çaba sarf etmeden elde ediyor edeceğini hangi konuda olursa olsun diyorum ki
"Rabbim küçük küçük mağlubiyet yaşatarak beni büyük bir zafere hazirliyorsun ben buna inanıp iman ediyorum" kendimi sürekli dua ile ferahlatmaya çalışıyorum cok şükür dua sayesinde umudum çoğalıyor yarının çok güzel olacağına olan inancım artıyor
Laf caktirmalarda oluyor tabi
misal Evlilik için adaylar oluyor benim kriterim önce tabi karakteri insanlığı universite mezunu biri olsun istiyorum bana söyledikleri kişiler universite mezunu olmayınca kibarca yok diyorum acik konusmak gerekirse mantigimada uysun istiyorum ben boyle deyince çalışmadığım için sen okudunda ne oldun gibi imalarda bulunuyorlar hayır bekar kişiye evlen diye baski yapmalarını geçtim evlenecekleri aday kriterine bile karismaları daha çok tuhafıma gidiyor çevre maalesef üzerine vazife olmayan her şeye karışmak istiyor bir söz söylediğim zaman karsimdakini kırar miyim mutsuz eder miyim diye düşünen yok bir yandan kadere nasibe inandıklarını söyleyip bir yandan evlenmemiş insanlara "neden evlenmedigin belli, niye evlenmedin, evde kaldın gibi cirkin sözler söylüyorlar bu da kadere kismete inandığını söyleyen kişi için çok büyük bir çelişki oluyor bence
tabi benim de Bekarligim hususunda da laf caktiran oluyor yalnızca 30 yas ve üzeri kadinlara değil malesef toplumda her bekar yaşı kaç olursa olsun çirkin sözlere maruz kalıyor

Inşaallah dediğiniz gibi iyi şeyler olur burada birbirimizi haberdar ederiz
isteyen herkesin istediği her şey gönlüne göre olsun

Ben 37 yaşımda evlendim, o yaşa kadar neler duydum yaşadım, şimdi de çocuğum olmuyor normal olarak, çocuk imalarına katlanmaya çalışarak üzülerek gece gündüz ağlayarak hayatım devam ediyor, ne yapabilirim, evde kaldın imalarına diyordum ki benim beğenmediğim geri çevirdiğim adamlara siz yapıştınız da evlendiniz. Şimdi de çocuğun neden olmuyor diyenlere diyorum ki, peki sen neden ölmüyorsun.Susup oturuyorlar.

insanlar çok acımasız bence. Rabbim en kısa sürede evlat nasip etsin hayırlısıyla. Halbuki herşeyi veren Allah. Bunu anlasalar keşke. Ama nerde... Allah herkesin gönlüne göre versin. İyi dileklerde bulunana iyi bu şekilde üzenlere de üzdükleri yerden vursun diyorum.

Ay ben 25 yaşındayım da bütün akrabalarım evlenmemi bekliyor. Hukuk istiyorum sınava gireceğim dedim de annem " artık evlenin evlenincede okursunuz . Beni mi bekleyeceksiniz artık evlenin " dedi. Ayy 25 yaşında ben senin yaşadığını yaşıyorum kız takma bunun yaşla alakası yok

Kuzenim 39 yaşında evlendi ve şu an bebek bekliyor, umudunuzu kaybetmeyin lütfen, inşallah Allah size de hayırlısı ile bir evlat nasip etsin. Ama maalesef işte insanlar acımasız. Takmamayı öğrenmek lazım..

Kuzenim 39 yaşında evlendi ve şu an bebek bekliyor, umudunuzu kaybetmeyin lütfen, inşallah Allah size de hayırlısı ile bir evlat nasip etsin. Ama maalesef işte insanlar acımasız. Takmamayı öğrenmek lazım..
Hayırlısı olsun diyorum zaten, ama bu dünyada bu insanların arasında yaşıyoruz işte,öbür tarafta burada yaşadığımız acıların mükafatını görürüz inşallah

Böyle hadsiz insanlara anında ağzının payı verilmeli. Söylediği lafa bakar mısınız? Böyle hadsizlere hadlerini bildirecek cevabı verirseniz bir daha konuşamazlar. Ama siz kıvrım kıvrım kıvrılır, öyle içinize atıp oturursanız bir gün bir yerde aynı muameleye maruz kalırsınız.

Prens görünümlü hayatının odunu süpermiş bayıldım

Bence hic takilmayin gec olsun hayirli bi evlilik olsun. Arkadasim 33 yasinda hic ummadigi zamanda hayatinin askini buldu evlendicok mutlu. Dayımın kızı 40 yasinda 32 yasinda eşi aşk evliliği damat ikna etmek için çok uğraştı 2 yıl oldu evleneli çok mutlu çevremde böyle örnek çok var vakit gelince herşey hemen oluyor hayirli iyi insan çıkarsın mevlam yaş takilmayin

Aslında mecburen içime atıyorum diyelim.. Hem tatsızlık çıkmasın diye hem de ağızlarına daha fazla laf vermemek için. çünkü o kadar eminim ki cevap verip bozunca da bu sefer bak bak evlenmek istiyor ama evlenemiyor, vah vah tüh tüh diyecekler biliyorum. Hayır insanlar da sanıyor ki, bizim çevremizde bizimle ilgilenen, görüşmek tanışmak isteyen kimse yok.. en son bir pilot ile görüştüm mesela, bana ilgi ve alakasını da belli ediyordu fakat ben ısınamadım ve görüşmeyi devam ettirmedim. Olmayınca olmuyor yani. Yoksa kim istemez mutlu bir yuvası olsun, sevip sevilmeyi hissetsin ama mantık evliliği de bana göre değil maalesef.

Artık hiç tarzım olmamasına rağmen ben de bu tür yaklaşımlarda bulunanları onların taktiği ile vurmayı düşünüyorum. Kilosundan mı şikayetçi, kilosundan.. boyundan mı şikayetçi boyundan.. yine sonrasında vicdan yapacağım belki ama biraz da çuvaldız onlara batsın napalım.

Böyle yaşamdan hikayeler duyunca biraz umutlanır gibi oluyorum sonra hemen geçiyor şaka bir yana herkes kaderini yaşıyor. Nasip . Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, saolun

Böyle yaşamdan hikayeler duyunca biraz umutlanır gibi oluyorum sonra hemen geçiyor şaka bir yana herkes kaderini yaşıyor. Nasip . Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, saolun
Gerçekten böyle oldu vakti gelince kismetin önüne çikiyor hayirlisiyla.

öfff.. bir şey çektiğimiz yok ama siz gibi kişiler böyle başlıklar aça aça çektiriyor asıl! yani evlenememişsindir, içinde kalmıştır, aşkı bulamıyorsundur vs.vs anlarım da, bunu "30 yaş üstü kadınlar" diye etiketlemek dünyanın en saçma sapan hareketi..vebalı mı bu 30 yaşı geçen kadınlar? senin biyolojik saatin seni sıkıştırıyor diye herkesi öyle mi zannediyorsun?
yapmayın şunu, ne kendinize ne de yaş grubunuzdaki kadınlara.

Sevgiler..

Illa cikinti olacagim diyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…