- 26 Ocak 2013
- 1.233
- 3.508
- 333
- Konu Sahibi redsonja87
-
Hahahah doğru mu buKısmetin nereden geleceği belli olmaz. Abimi de buradan biriyle tanıştırdım
Doğru, konu açtım tabi kk burası linç ve alay etmeden olmaz. Oradan biriyle tanıştık falan olay gelişti.Hahahah doğru mu buHelal size valla
Ciddi misiniz ee şu an durum neKısmetin nereden geleceği belli olmaz. Abimi de buradan biriyle tanıştırdım
Ciddiyim tabi, ocak ayında evlenecekler kısmetse. Allah mutluluklarını daim etsin. :)Ciddi misiniz ee şu an durum ne
Vay anasını ya bana da çok yazan oldu dedim ne me lazım başıma iş almayayım :)Ciddiyim tabi, ocak ayında evlenecekler kısmetse. Allah mutluluklarını daim etsin. :)
Sonuçta pat diye git evlen demiyorlardır heralde.Vay anasını ya bana da çok yazan oldu dedim ne me lazım başıma iş almayayım :)
Demek mutlu sonla biten de varmış
Sitede çok aktif takılmıyor olmama rağmen benim de mesaj kutuma benzer teklifler geliyordu.. Sonra dedim ki dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma Redsonja. İşin ucunda böbreğin var :)Vay anasını ya bana da çok yazan oldu dedim ne me lazım başıma iş almayayım :)
Demek mutlu sonla biten de varmış
Işe yaradigini dusunmuyorumBen Adil Yıldırım'ın kanalını biliyorum. O adamın dedikleri işe yarıyor mu?
Erkeği süründürme olayı işlemiyor galiba..
Benim tanıştığım istisnasız 35 yaş üstü erkeklerin hepsi sorunluydu. Kadınlardan daha çok trip atıyorlardı.
Zamanımızda erkekler bir garip bence..Veya düzgünler bana denk gelmiyor.
Bilemiyorum..
Kesinlikle, ya ben gayet mutluydum halimden... şuanki işime başladığımda bir evlilik muhabbetidir aldı başını gitti... kendimde bir eksiklik hisseder oldum... bana da gına geldi... birim arkadaşım sürekli armudun sapı üzümün çöpü deme yalnız kalırsın diyip duruyor... ay bir rahat bırakın bizi sanki siz evlendiniz de ne oldu...acaba başka toplumlarda da evlilik konusuna bu kadar fazla kafayı takan insanlar var mı? yani hem evlenmemiş olan kişi hem de etrafındakiler sürekli bu konu etrafında dönüp duruyor bu nasıl bir vizyonsuzluktur. evlenince level atlayanlar beğenmez şimdi bu mesajı.
Evli kadınlar bunu daha çok yapıyor...bakımlı güzel bekar kadınları kıskandıklarını düşünüyorum... yoksa ne diye burnunu sokar milletin hayatına...Kesinlikle, ya ben gayet mutluydum halimden... şuanki işime başladığımda bir evlilik muhabbetidir aldı başını gitti... kendimde bir eksiklik hisseder oldum... bana da gına geldi... birim arkadaşım sürekli armudun sapı üzümün çöpü deme yalnız kalırsın diyip duruyor... ay bir rahat bırakın bizi sanki siz evlendiniz de ne oldu...
Aynen valla canım üyeyi tanısan hadi neyse de bilemezsin sana mı böbreğine mi talipSitede çok aktif takılmıyor olmama rağmen benim de mesaj kutuma benzer teklifler geliyordu.. Sonra dedim ki dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma Redsonja. İşin ucunda böbreğin var :)
abimin polkiliğini derken abiniz ne iş yapıyor?Sonuçta pat diye git evlen demiyorlardır heralde.Ben tanıştığım yengemle,abimin polikliniğine gittik.Allah için hoş güzel kızdır yengem. Kulakları çınlasın. Abimle arkadaşım diye tanıştırdım ,abimin hiç bir şeyden haberi yoktu hani arkadaşımla geziyoruz merhaba diyelim dedik diye girdik polikliniğe sonrası malum
Bende merak ettimabimin polkiliğini derken abiniz ne iş yapıyor?
Veterinermiş, diğer konusunda okudum.Bende merak ettim
Bende çok işe yaradığını düşünmüyorum.Işe yaradigini dusunmuyorum
Hahaha hele de çocuk yaptıysa çift kurdele takıyor toplum. Bizim gibi orta dogu toplumunda var bu bekarsan ne zaman evlenicen evliysen ne zmn cocuk cocuk olur ikinci ne zmn derler. Taviz vermeyin lafı sokup gönderin gidip örgü filan örsünler cunku genelde kadınlar soruyor bunu erkeklerin cogu başkasının özeline burnunu sokmaz, sormazacaba başka toplumlarda da evlilik konusuna bu kadar fazla kafayı takan insanlar var mı? yani hem evlenmemiş olan kişi hem de etrafındakiler sürekli bu konu etrafında dönüp duruyor bu nasıl bir vizyonsuzluktur. evlenince level atlayanlar beğenmez şimdi bu mesajı.
Amin, çok teşekkür ederim. Çok güzel bir temenni..Ya ne güzel psikolog biri var aramızda
Bu arada evet bende katılıyorum hangi konuda olursa olsun ne yaparsak yapalım bazı şeyler nasipte yoksa olmuyor bununla ilgili bende su örneği vereyim tanidik biri yakını bir kızın eşiyle tanışma hikayesini anlatmisti yanlış hatırlamıyorsam kız ile erkek bir yıl önce buluşmuş ama kavga etmişler bir yil sonra erkeğin ablasi kızı görüp kardeşinden bahsetmiş kızda tamam buluşalım tanıyalım birbirimizi demiş tabi kiz tanisacagi kisinin bir yil once gorusup kavga ettiği erkek olduğundan haberi yokmus baska biri saniyormus ayni sekilde erkeginde haberi yokmus birbirlerini gorunce hicbir sey olmamis gibi birbirlerini taniyip evlenme karari almislar
Demem o ki Eger kaderde varsa ilk başta yok denilse bile iki kişinin yollari mutlaka yine kesisiyor eğer nasip kısmet değilse her ne konu olursa olsun ne kadar çaba gosterilsede olmayınca olmuyor yapacagimiz tek sey bol bol dua etmek Allah herkese gonlunden geçen hayırlı bir kismetle evlenmeyi nasip etsin insallah
Bende çok işe yaradığını düşünmüyorum.
Artık o yöntemleri herkes biliyor.
Zaten bir erkeği taktikle elde edeceksen, o ilişkiden ne kadar hayır gelir ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?