Nedir bu evlenmemiş 30 yaş üzeri kadınların çektiği?

Vay anasını ya bana da çok yazan oldu dedim ne me lazım başıma iş almayayım :)
Demek mutlu sonla biten de varmış
Sonuçta pat diye git evlen demiyorlardır heralde. Ben tanıştığım yengemle,abimin polikliniğine gittik.Allah için hoş güzel kızdır yengem. Kulakları çınlasın. Abimle arkadaşım diye tanıştırdım ,abimin hiç bir şeyden haberi yoktu hani arkadaşımla geziyoruz merhaba diyelim dedik diye girdik polikliniğe sonrası malum

Vay anasını ya bana da çok yazan oldu dedim ne me lazım başıma iş almayayım :)
Demek mutlu sonla biten de varmış
Sitede çok aktif takılmıyor olmama rağmen benim de mesaj kutuma benzer teklifler geliyordu.. Sonra dedim ki dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma Redsonja. İşin ucunda böbreğin var :)

Bana da yıllardır senin gibi güzel biri nasıl evlenmez diyeni mi olmuyor dalga geçen akrabaları mı! Umrunuzda olmasın kaderde belirlenen oluyor kimi 19 kimi 37sinde evlenir veya hiç evlenmez bunlar dert edilmemeli bazen kocası tarafından aldatılıp kadın aşırı mutsuzluk ilgisizlikten boşanmalıyız diyince kadına beni aldattı diyerek dava açan ve yalancı şahitler tutan erkekleri duydukça bazen diyorum ki herşeyde bir hayır var. Ben şahsen o kadının çektiği sıkıntıyı çeksem şu an hastaleliktim çünkü kaldıramam. Kadınxağız o güzelim kadın hala cocugu için ayakta dimdik. Ey Türk kadını! Sen kıymetlisin sen! Ne komşu ne kuzen ne arkadaş kimseyi sallamayın yaşın geçti korkusuyla da bir ayıya varmayın! Adam gibi sevilin adam gibi ilgi şefkat aşk görün. Varmı böyle adam olmaz mı dua ve sabırla gözlemleyin çıkacaktır yolunuza. İlla demeyin sabırla dua edin insanlar da ne diyor takmayın laf ebeliğinde dünya 1siyiz bu ülke anca laf üretir boşa zaman kaybı onlara üzülmek!

Işe yaradigini dusunmuyorum

Reactions: 000
Kesinlikle, ya ben gayet mutluydum halimden... şuanki işime başladığımda bir evlilik muhabbetidir aldı başını gitti... kendimde bir eksiklik hisseder oldum... bana da gına geldi... birim arkadaşım sürekli armudun sapı üzümün çöpü deme yalnız kalırsın diyip duruyor... ay bir rahat bırakın bizi sanki siz evlendiniz de ne oldu...

Evli kadınlar bunu daha çok yapıyor...bakımlı güzel bekar kadınları kıskandıklarını düşünüyorum... yoksa ne diye burnunu sokar milletin hayatına...

Sitede çok aktif takılmıyor olmama rağmen benim de mesaj kutuma benzer teklifler geliyordu.. Sonra dedim ki dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma Redsonja. İşin ucunda böbreğin var :)
Aynen valla canım üyeyi tanısan hadi neyse de bilemezsin sana mı böbreğine mi talip
Tabi iyi niyetli insanlar da var hakkını yemeyelim

abimin polkiliğini derken abiniz ne iş yapıyor?

Hahaha hele de çocuk yaptıysa çift kurdele takıyor toplum. Bizim gibi orta dogu toplumunda var bu bekarsan ne zaman evlenicen evliysen ne zmn cocuk cocuk olur ikinci ne zmn derler. Taviz vermeyin lafı sokup gönderin gidip örgü filan örsünler cunku genelde kadınlar soruyor bunu erkeklerin cogu başkasının özeline burnunu sokmaz, sormaz

Amin, çok teşekkür ederim. Çok güzel bir temenni..
Ben evliliği 30 yaşından beri düşünüyorum. 2 yıldır baya bir dua ettim, ediyorum. Daha bir sonucunu görmedim ama tabi bu olmayacak demek değil..
Bazı şeyler elimizde değil bunu kabul ettim. Mesela kariyer için, eğitim için, bir hobi için çalışırsın, çabalarsın. Büyük ihtimal emek verirsen sonucunu alırsın. Ama bu konu öyle değil. Hatta çabaladıkça olmuyor gibi hissetmeye başladım.
Başkasının kalbine hükmedemiyorsun. Olmazsa olmuyor. Ama işte insan neden ben hayırlı bir şey istedikçe,dualar ettikçe, çabaladıkça neden olmuyor diye sorguluyor. Tüm kariyer için ölen arkadaşlarım 26 yaşında hop diye evlendi. Çabalamadılar bile. Hemen oldu.Fakat ben çabaladıkça olmadı. Bir konuda emek verdikçe sonuç almak istiyorsun. Bu olmayınca neden diye sorgulamalar başlıyor.

Hikayeniz çok güzel, demek ki olacağı varmış. Umarım bizim içinde iyi şeyler olur. Daha doğrusu evlilik isteyenler için.. Herkes evlenmek zorunda değil ama biz isteyenler evlensek güzel olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…