Nedir bu evlenmemiş 30 yaş üzeri kadınların çektiği?

Ne yazık ki öyle bazı insanlar çirkeflikten anlıyorlar ama inanın bu seferde onların tabiri ile aaaa “evde kalmışlık”başına vurmuş görüyor musun diyecekler. O kadar iyi öğrendim ki artık bu zihniyeti sağolsunlar. Yani ben de kırıcı olmak istesem kırarım bunu söyleyenleri, herkesin kusuru var, bam teli var burdan yakalayıp aynı çirkinlikle onlara saldırabilirim ama bunu mu yapalım illa. Ya sabır deyip susunca da olmuyor anlayacağınız, çirkefe bağlayınca da. Moralinin, modununun düştüğü de yanına kar kalıyor. Sırf bu yüzden bayramlarda vs bir yerlere kaçmaya çalışıyorum ki, bu tür şeylerle karşılaşmayayım..

Böyle bir konuda bi yorum yazılmıştı hoşuma gitmişti:)). evlensen çocuk yok mu derler, çocuk olsa 2. Yi düşünmüyor musun derler, 2. Olsa 3 . nerede derler , derler de derler:)

Bir daha bu konuda iğneleyici laf söyleyen biri olursa , lütfen pat diye ağzının payını verin.
Ben artık öyle yapıyorum, cesaret edemiyorlar , sınırlarını biliyorlar çevremdeki dengesizler.

İşte ben de bunu diyorum, ben ne kadar istesem de nasip kısmet be nasibim de evlilik yok belki.. bu insanlara ömür billah beni buradan vurabilecekleri hakkını vermemeli, insanları takmamaya çalışıyorum, bunu da kısmen başarıyorum aslında ama, dediğiö gibi mutlu bir yuva hayalim hep vardı.. hala var. Haliyle insanlar da burdan vurunca üzülüyorum. Evlilik hayalim olmasa, belki hiç takmazdım ama durum da böyle işte..

Valla adabında cevap ver olmuyor, sus olmuyor salla desen mümkün olmuyor
Ne mi yaptım bana böyle diyenlere öyle alaycı cevaplar veriyorum ki onlar hala aynı kafa ama içimde kalmıyor

off yine değişmeyen zihniyetler ...
size psikolojik baskı uyguluyorlar resmen evlenmek için evlenilir mi?
izin vermeyin konuşmalarına ağızlarının payını verin lütfen

Evet Ela, az çok başlıklarını hatırlıyorum senin, hatta yakın bir zamanda başka bir topikte tebrik de etmiştim. Üstelik şimdi bebekte bekliyormuşsun. O kadar çok sevindim ki, çok mutlu ol inşallah.

Iş yerinde bir kadın arkadaşımız ısrarla bu sorulara muhatap oluyordu kendince taktik geliştirmiş,soranlara diyordu ki erkek arkadaşım var ama maddiyatimiz kötü kredi çekecek birini bulursak evlenicez,biraz destek olsanız ya siz..

Anında kapaniyormus konu

Arkadaşım 20 yaşında evlenmişti. Düğünde çok ağlamıştım çünkü uzak bir şehire gidecekti. Bana düğünde "Yoksa sen evlenmiyorsun diye mi ağlıyorsun" diyen olmustu, düşünün daha 20 yaşındayız evlilik kafamdan bile geçmiyor ki işim olana kadar istemedim hiç.
Kadının kadına yaptığı zulüm

off yine değişmeyen zihniyetler ...
size psikolojik baskı uyguluyorlar resmen evlenmek için evlenilir mi?
izin vermeyin konuşmalarına ağızlarının payını verin lütfen
Tabii ki evlenmek için evlenilmez, evlenmek için evlenebilecek kadar umursamaz ve duygusuz biri olabilseydim belki de evlenirdim ama ben bunu yapmadığım için ortamlarda “artık senden geçti” imalarına katlanmak zorundaymışım gibi düşünüyor insanlar herhalde. Bunu söyleyen kişi uzun yılllardır ciddi kilo problemi yaşıyor ve ne kadar tedavi görürse görsün kilolalarını veremedi. Ama bir kere bile ne eşinin yanında ne de bizzat kendisine bu konu üzerinden onu üzecek bir imada bulunmadım, bulunmam. Kimse bunu haketmez çünkü..

Arkadaşım boşver, ben de 31 yaşındayım, 8 senedir evliyim, 12 senedir esimleyim.
Mutsuz muyum, değilim.

Ama başım göğe falan da ermiş değil, endişe etme, kaçırdığın birşey yok.

Merak etme yani, hayat uzun, 35 yaşında 10 senelik değilde, 2 senelik evli olmak daha tatlı olabilir..
Kafana takmana bile değmez.

Millet niye evlenmedin diyor diye evlenmeyin çünku o millet evlendikten sonra da susmuyor hep soracak eleştirecek biseyler buluyor asla memnun olmuyor...ayrica bekar kadın en mutlu evliden bile daha mutlu huzurludur her türlü iddiaya girerim,bilimsel dayanağı bile var,adamlar üşenmemiş tez yazmış,boşverin hayatın tadini çıkarın

ya evlilerin halini de biliyoruz mutluyuz mükemmeliz imajları altında psikolojik sorunların pörtlemesinin hepsinin nedeni erkek.

sağol cınım çocuk bezi koklayasım yok daha geç sana laf sokana sen de sok.

gece uykularımı seviyorum horlamayan adam arıyorum de mesela zaten hepsi susar aşskld

nerde o tez

Gerçekten var mı böyle bir tez...
Ben hep evlilik eşittir mutluluk şeklinde araştırmalara denk geldim de, cidden merak ettim.
Gerçi iki türlü araştırma da saçma bence.

Ben de 27 yaşındayım bana da ailem dahil herkes bunu söylüyor bazen cok kafaya takıyorum ama nasip bu işler herkes mutlu bi yuvası olsun ister ama olmayınca da olmuyor. Zorla koca mı alalım ?

Bazi insanlar icin evlilik büyük bir başarı, oysaki o kadar cok bosanan insanvar ki, banada en samimi arkadaşım ( artik degil) bebisi olmustu, hayirli olsun diye mesaj atyim oda bana dediki saol canm ee sen ne yapiyorsun sende evlilik yok cocuk yok, ikiside yok cok.moralim bozuldu, devamli.imalar falan öldük mu ölmedik küllerim den yeniden doğarım ben napalim 30 yasadim bende dua ettim kabul olmadı demekki vakti var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…