- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Aynen şimdiden stres oldum :)Genelde benim gözlemlediğim iyi kvye kötü gelin
Kötü kvye iyi gelin düşüyor :)
İstisnalar vardır elbette
Bende KKyı senelerdir okurum KV diyince FBI denmişcesine geriliyorum örgüt gibi
Kayınpeder malesef seneler önce vefat etmiş kendisine erkek arkadaşım bakıyor kv beni sevicekmi bilmiyorum normalde herkes beni seviyor ama dur bakalımKayınvaliden seni severse melek oluyor sevmezse mahşer midillisi.
Bütün mesele bu.
Bir de kayınpeder de çok önemli problemsiz kayınvalidenin sevdiği bir koca olmalı
Yoksa çocuğuna sarıyor.
Benim kayınvalidem bana melek ama eşimin önceki sevgilisini istememiş mesela.
Bencede öyle olmalı annenin yeri ayrı, eşin yeri ayrı olmalı bu dengeyi kurmalı.Hekres aynı degıl canımm emin ol iş evlenecegin adamda bitiyor benimde sorunlarım oldu ama eşim hep bizim tarafımızda durdu aılesının sınırlarını çizmeyi bildi ..
Genelde benim gözlemlediğim iyi kvye kötü gelin
Kötü kvye iyi gelin düşüyor :)
İstisnalar vardır elbette
Bende KKyı senelerdir okurum KV diyince FBI denmişcesine geriliyorum örgüt gibi
Geçmiş konularımı oku. Çok dikkatli ol. Baştan ayrı eve çık. Yıllar önce kocası tarafından terk edilmiş bir kadının oğluyla evliydim. Kaynanam nişanlıykrn çok iyiydi. Hatta okadar iyiydiki her dediğim oldu hep güleryüzlüydü hep iyiydi aramız. Ne zaman evlendim kadın gerçek yüzünü gösterdi. Kadın oğlunu kocasının yerine koymuş resmen. Bi kere sürekli kendini acındırıyor. Ay eve çekirge girdi oğlum evlenene kadar korkmuyodum. Ay ev çok soğuk tek kalamıyorum. Ay param bitti der eve perde yeniler daha anlatsam neler neler. Çarşıya çıkar uğrarız ay işte bende evde oturuyodum kaç gündür keşke benide çağırsaydınız. Yani demem o ki sanki oğluyla evlenme amacın ona hizmet etmek ve kocasının boşluğunu doldurmakmış gibi davranır. Ayrı eve çıkmazsan yandın. Ayrı eve çıksanda sürekli geldiğinde sende yatar çünkü onu eve bağlayan kimse yok anlatabiliyo muyum. Çok zor çok. Ben boşanıyorum nişanlıylen bunları yaşıycaksın deseler asla inanmazdım. Oku geçmiş konularımı. Allah dert sahibi yapmasın ben olsam kızımı senelece dul kalmış kendini oğluna baktıran bir kadının oğluna vermem.Kayınpeder malesef seneler önce vefat etmiş kendisine erkek arkadaşım bakıyor kv beni sevicekmi bilmiyorum normalde herkes beni seviyor ama dur bakalım
Anladım teşekkür ederim demek ki fazlada iyi olmak gerekmiyor yoksa sessiz kaldıkca eziliyor insan.Aslında o iyilikten kötülükten değil
Benim kayınvalidem de iyidir. Onla iyi anlaşırız. Ama ilk senemizde öyle absürtlükler yaptı ki... Bize gelip kaldığında ağlardı, sen gittin pijamana sarılıp uyuyorum oğluşum derdi, sarılır otururdu
Yemek pişirirdim farklı memleketliyiz, ay bizde öyle olmaz böyle yavan der yemeğime kulp takardı
Bizim aile daha rahat geniş egeli bir aile, onlarınki muhafazakar. Bana baskı kuracak oldu çaktırmadan. O oldu bende değiştim. İdare etmemeye başladım.
Yaşlanınca napıcam diye dertlenirdi. Ben de bir gün dayanamadım bekar oğulların var onlarla oturursun niye dert ediyorsun şimdiden dedim açılışı yaptık.
Oğlu aramaz sık sık benim aklıma gelir haftada bir arardım yaranamazdım. Anneler gününde çiçek yolladım sen mi düşündün dedi oğluna yok khomyuk aldı dedi. Ben olsam kibar kızıö teşekkür ederim derdim döndü oğluna sen ne düşünmüyorsun diye sitem etti.
Ben de artık mesafe koydum. Ne ararım ne sorarım. Bayramda arar iyi bayramlar der kaparım.
Ha dışardan ama herkes kayınvalidemi melek görüp ben biraz soğuk olduğum için şeytan gelin görüyor. Umrumda mı değil.
Şunu anladım çünkü oğlan analığında kıskançlık, kendi aklını beğenme ve yönetme sevdası var. Yumuşak yüz bulursa yapıyor, gelin tersse yapamıyor. Yani ne kaynanalar var iki geline ayrı davranan. Büyük gelin yumuşaksa ona kaynana ana ufak gelin şirretse canım cicim olan.
İçinde var ama gelinin tutumu belli ediyor yani.
Teşekkür ederim öyle yapıcamMesafe her zaman iyidir mesafeni korudugun sürece bişey olmaz korkma :)
Haklısınız teşekkür ederim okucam konularınızı.Geçmiş konularımı oku. Çok dikkatli ol. Baştan ayrı eve çık. Yıllar önce kocası tarafından terk edilmiş bir kadının oğluyla evliydim. Kaynanam nişanlıykrn çok iyiydi. Hatta okadar iyiydiki her dediğim oldu hep güleryüzlüydü hep iyiydi aramız. Ne zaman evlendim kadın gerçek yüzünü gösterdi. Kadın oğlunu kocasının yerine koymuş resmen. Bi kere sürekli kendini acındırıyor. Ay eve çekirge girdi oğlum evlenene kadar korkmuyodum. Ay ev çok soğuk tek kalamıyorum. Ay param bitti der eve perde yeniler daha anlatsam neler neler. Çarşıya çıkar uğrarız ay işte bende evde oturuyodum kaç gündür keşke benide çağırsaydınız. Yani demem o ki sanki oğluyla evlenme amacın ona hizmet etmek ve kocasının boşluğunu doldurmakmış gibi davranır. Ayrı eve çıkmazsan yandın. Ayrı eve çıksanda sürekli geldiğinde sende yatar çünkü onu eve bağlayan kimse yok anlatabiliyo muyum. Çok zor çok. Ben boşanıyorum nişanlıylen bunları yaşıycaksın deseler asla inanmazdım. Oku geçmiş konularımı. Allah dert sahibi yapmasın ben olsam kızımı senelece dul kalmış kendini oğluna baktıran bir kadının oğluna vermem.
Sizinki fazla extrem bi örnek her dul bu sekilde değilGeçmiş konularımı oku. Çok dikkatli ol. Baştan ayrı eve çık. Yıllar önce kocası tarafından terk edilmiş bir kadının oğluyla evliydim. Kaynanam nişanlıykrn çok iyiydi. Hatta okadar iyiydiki her dediğim oldu hep güleryüzlüydü hep iyiydi aramız. Ne zaman evlendim kadın gerçek yüzünü gösterdi. Kadın oğlunu kocasının yerine koymuş resmen. Bi kere sürekli kendini acındırıyor. Ay eve çekirge girdi oğlum evlenene kadar korkmuyodum. Ay ev çok soğuk tek kalamıyorum. Ay param bitti der eve perde yeniler daha anlatsam neler neler. Çarşıya çıkar uğrarız ay işte bende evde oturuyodum kaç gündür keşke benide çağırsaydınız. Yani demem o ki sanki oğluyla evlenme amacın ona hizmet etmek ve kocasının boşluğunu doldurmakmış gibi davranır. Ayrı eve çıkmazsan yandın. Ayrı eve çıksanda sürekli geldiğinde sende yatar çünkü onu eve bağlayan kimse yok anlatabiliyo muyum. Çok zor çok. Ben boşanıyorum nişanlıylen bunları yaşıycaksın deseler asla inanmazdım. Oku geçmiş konularımı. Allah dert sahibi yapmasın ben olsam kızımı senelece dul kalmış kendini oğluna baktıran bir kadının oğluna vermem.
Öyle düşünme Allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın benm kayınvalidem annemden daha iyi desem yeridir ama bendr kayınbabamla anlaşamıyorum sanırım eksik dua ettimBekar biriyim evlenmeyi düşünüyorum ama ne zaman buraya baksam kayınvalidesinden dert yananları görüyorum hep mi kötü olur kayınvalideler sorun çıkaran haksız taraf hep onlar mı acaba yoksa bir söz vardı kim kendini anlatırsa o haklıdır diye o hesap mı oluyor iç görmedim yada ben rastlamadım burda bir kayınvalide konu açsın belki bu seferde gelini haksız görücez bilemiyorum kafam karıştı kayınvalidem bana şöyle, böyle kötü davranıyor neden bunun altında yatan birşey olmalı yanlış anlamayın onları savunmuyorum sakin, uyumlu bir insanım böyleykende kayınvalidem bana sataşırmı yoksa ben ona nasıl yaklaşırsam oda bana öyle mi yaklaşır? korkuyorum açıkcası konuları okudukça kısmet olursa ailemden biraz uzağa gelin gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?