- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Canım benim kayinbabada seneler once vefat etmis,eşim evin hem babasi hem abisi olmuş. 1 gorumcem var. Ben cok memnunum kaynanamdan hic bir yılanlıgı laf sokması olmadıKayınpeder malesef seneler önce vefat etmiş kendisine erkek arkadaşım bakıyor kv beni sevicekmi bilmiyorum normalde herkes beni seviyor ama dur bakalım
Ne kadar güzel allah bozmasınCanım benim kayinbabada seneler once vefat etmis,eşim evin hem babasi hem abisi olmuş. 1 gorumcem var. Ben cok memnunum kaynanamdan hic bir yılanlıgı laf sokması olmadı ☺ hatta yeni tatilden geldi hediyelerle gelmis sağolsun bizi goren herkes masallah diyor kaynanam icinde ne kadar hanım ne kadar asil diyorlarkadın kendi halinde zararsiz ama bazen bos konusuyor ben sinirleniyorum kafama takardım eskiden,sonra kotu niyetle soylemedigini anlıyor insan. Ben az degilim aslinda herseyi tersten anlama huyum var. Demem o ki bazıları cok iyi oluyor. Şans herhalde. Bizimki yalnız ama bize hiç sarmaz biz ona sarariz aksine anne gelsene suraya gidiyoruz gelsene bizimle gezelim vs gönlünü hos ediyoruz
Evet genelde uyumlu biriyim kimseyi kırmam kolay kolay.Yeri geliyor annenle anlasamazken ; kayinvalidenle anlasamayacagin bişey muhakkak olur Ben birçok konuysa kayinvalideme esimle tamam deyip eşimle bize doğru olan yapıyoruz He deyip geçebilecek yapıda misiniz bu önemli..
Bekar biriyim evlenmeyi düşünüyorum ama ne zaman buraya baksam kayınvalidesinden dert yananları görüyorum hep mi kötü olur kayınvalideler sorun çıkaran haksız taraf hep onlar mı acaba yoksa bir söz vardı kim kendini anlatırsa o haklıdır diye o hesap mı oluyor iç görmedim yada ben rastlamadım burda bir kayınvalide konu açsın belki bu seferde gelini haksız görücez bilemiyorum kafam karıştı kayınvalidem bana şöyle, böyle kötü davranıyor neden bunun altında yatan birşey olmalı yanlış anlamayın onları savunmuyorum sakin, uyumlu bir insanım böyleykende kayınvalidem bana sataşırmı yoksa ben ona nasıl yaklaşırsam oda bana öyle mi yaklaşır? korkuyorum açıkcası konuları okudukça kısmet olursa ailemden biraz uzağa gelin gidicem.
Bence simdiden Allah yardimcin olsun, kv cok iyi olsa bile ogluna aliskin oldugu icin hep sizinle olacak simdi iyi anlasirsak neden olmasin diyebilirsin ama bir sure sonra kocamla basbasa biraey yapamiyoruz doyecelsinKayınpeder malesef seneler önce vefat etmiş kendisine erkek arkadaşım bakıyor kv beni sevicekmi bilmiyorum normalde herkes beni seviyor ama dur bakalım
Kv bir şekilde alt edilirde görümce den korkun siz.Bekar biriyim evlenmeyi düşünüyorum ama ne zaman buraya baksam kayınvalidesinden dert yananları görüyorum hep mi kötü olur kayınvalideler sorun çıkaran haksız taraf hep onlar mı acaba yoksa bir söz vardı kim kendini anlatırsa o haklıdır diye o hesap mı oluyor iç görmedim yada ben rastlamadım burda bir kayınvalide konu açsın belki bu seferde gelini haksız görücez bilemiyorum kafam karıştı kayınvalidem bana şöyle, böyle kötü davranıyor neden bunun altında yatan birşey olmalı yanlış anlamayın onları savunmuyorum sakin, uyumlu bir insanım böyleykende kayınvalidem bana sataşırmı yoksa ben ona nasıl yaklaşırsam oda bana öyle mi yaklaşır? korkuyorum açıkcası konuları okudukça kısmet olursa ailemden biraz uzağa gelin gidicem.
Teşekkür ederim tavsiyelerinizi aklıma not ettimCok sukur benim kv. Ile aram iyi. Iyi insan herkese iyidir. Esimi uyarır hep nasihat eder karina yardim et cocuklara bak bilmem ne. İnsanlık hali bazen uymayan seyler oluyor ama hic birbirimize kotu laf etmeyiz esimde idare eder biyle durumlarda. Bizde kpeder sorunlu iyiki o kayinvalidem degil cok degisik narsist bi insan onuda esim karistirtmiyor mudahele ettirmiyor Allahtan. Hic bir iyilik tek tarafli degildir. Kotulukte oyle. Benim ablam cok paralandi cok kosturdu kv si de onu ezip hizmetcisi gibi muamele etmeye basladi. O kadina kotu diyemezsin diyorum ablama hic bir talebi yokken sen kendini begendirmek icin canini cikardin. Yapman gereken guzelim kocanın aklini başından almak onu memnun etmek. Sakin hic bi akrabasi hakkinda laf etme sen kendi sinirini koy onlar sana laf ederse safa yat. Kocani arkana al anlayacagin. Erkekler basit mahluklar cok kafa yormaya gerek yok. Gozune gonlune hitap et bakimli ol tatli dilli ol.
2 tane görümcem var olucak ama evli onlar annelerine pek gelip gitmiyorlar diye biliyorum.Kv bir şekilde alt edilirde görümce den korkun siz.
Inş uzak oturursunuz çok sevdiğim bir söz vardır hep kullanırım: görümce görmeyeyim ömrümce2 tane görümcem var olucak ama evli onlar annelerine pek gelip gitmiyorlar diye biliyorum.
İnşallahInş uzak oturursunuz çok sevdiğim bir söz vardır hep kullanırım: görümce görmeyeyim ömrümce
Bende görümce yim ama benimkini bir görseniz.. başka da bisey demiyorumİnşallahbende bir görümceyim abimin eşiyle çok iyi anlaşıyorum seviyorum onu iç bu güne kadar tartışmadık 10 senedir evililer.
Bekar biriyim evlenmeyi düşünüyorum ama ne zaman buraya baksam kayınvalidesinden dert yananları görüyorum hep mi kötü olur kayınvalideler sorun çıkaran haksız taraf hep onlar mı acaba yoksa bir söz vardı kim kendini anlatırsa o haklıdır diye o hesap mı oluyor iç görmedim yada ben rastlamadım burda bir kayınvalide konu açsın belki bu seferde gelini haksız görücez bilemiyorum kafam karıştı kayınvalidem bana şöyle, böyle kötü davranıyor neden bunun altında yatan birşey olmalı yanlış anlamayın onları savunmuyorum sakin, uyumlu bir insanım böyleykende kayınvalidem bana sataşırmı yoksa ben ona nasıl yaklaşırsam oda bana öyle mi yaklaşır? korkuyorum açıkcası konuları okudukça kısmet olursa ailemden biraz uzağa gelin gidicem.
Söyle derinden bi aaaaahhhhh çekimde anlaBekar biriyim evlenmeyi düşünüyorum ama ne zaman buraya baksam kayınvalidesinden dert yananları görüyorum hep mi kötü olur kayınvalideler sorun çıkaran haksız taraf hep onlar mı acaba yoksa bir söz vardı kim kendini anlatırsa o haklıdır diye o hesap mı oluyor iç görmedim yada ben rastlamadım burda bir kayınvalide konu açsın belki bu seferde gelini haksız görücez bilemiyorum kafam karıştı kayınvalidem bana şöyle, böyle kötü davranıyor neden bunun altında yatan birşey olmalı yanlış anlamayın onları savunmuyorum sakin, uyumlu bir insanım böyleykende kayınvalidem bana sataşırmı yoksa ben ona nasıl yaklaşırsam oda bana öyle mi yaklaşır? korkuyorum açıkcası konuları okudukça kısmet olursa ailemden biraz uzağa gelin gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?