- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Üzüldüm sizin adınıza eşinizle tekrar konuşsanız güzelce belki bu sefer anlar.Ben ailemden uzağa gelin geldim ,şuan kayınvalidem yüzünden boşanma asamisinâ geldim , ne yapsam eleştirecek ,bağıracak asagilayacak bişey bulur ,esimde annesine inanıyor , ne yapacağım bilmiyorum
AnlıyorumSöyle derinden bi aaaaahhhhh çekimde anla
Doğru söylüyorsunuz tabi kendi özbir anne gibi olamaz aynı kefeye koyulamaz bile.Gülümsettiniz beni :) Şimdi elbette iyiside var iyi günler yaşayanda ama siz bdv yi okuyorsanız yani oraya iyi olan bir kayınvalide bile olsa yazılan yaşanan sorun olacaktır.Yazanda bir gelinse tabiki olayı kendi açısından yazacaktır.
Ayrıca kayınvalide aslında kötü değil fakat beklentiniz yüksekse maalesef sorunlar çıkıyor özellikle kendi anne ilişkinizden yola çıkarak ilişki kuruyorsanız.Mutlaka ki gelininde hatası oluyordur zaten nüans orada anneler affediyor ama kayınvalideler
Kayınvalide sorunu aslında eş sorunudur. Eşiniz dengeyi kurarsa sorun çıkmaz . Yoksa istediğiniz kadar iyi olun farketmezBekar biriyim evlenmeyi düşünüyorum ama ne zaman buraya baksam kayınvalidesinden dert yananları görüyorum hep mi kötü olur kayınvalideler sorun çıkaran haksız taraf hep onlar mı acaba yoksa bir söz vardı kim kendini anlatırsa o haklıdır diye o hesap mı oluyor iç görmedim yada ben rastlamadım burda bir kayınvalide konu açsın belki bu seferde gelini haksız görücez bilemiyorum kafam karıştı kayınvalidem bana şöyle, böyle kötü davranıyor neden bunun altında yatan birşey olmalı yanlış anlamayın onları savunmuyorum sakin, uyumlu bir insanım böyleykende kayınvalidem bana sataşırmı yoksa ben ona nasıl yaklaşırsam oda bana öyle mi yaklaşır? korkuyorum açıkcası konuları okudukça kısmet olursa ailemden biraz uzağa gelin gidicem.
Sen ne kadar iyi olursan ol sataşacak olan sataşır hatta senin içinde çoookkk derinlerde olan şeytanı dışarı çıkarırBekar biriyim evlenmeyi düşünüyorum ama ne zaman buraya baksam kayınvalidesinden dert yananları görüyorum hep mi kötü olur kayınvalideler sorun çıkaran haksız taraf hep onlar mı acaba yoksa bir söz vardı kim kendini anlatırsa o haklıdır diye o hesap mı oluyor iç görmedim yada ben rastlamadım burda bir kayınvalide konu açsın belki bu seferde gelini haksız görücez bilemiyorum kafam karıştı kayınvalidem bana şöyle, böyle kötü davranıyor neden bunun altında yatan birşey olmalı yanlış anlamayın onları savunmuyorum sakin, uyumlu bir insanım böyleykende kayınvalidem bana sataşırmı yoksa ben ona nasıl yaklaşırsam oda bana öyle mi yaklaşır? korkuyorum açıkcası konuları okudukça kısmet olursa ailemden biraz uzağa gelin gidicem.
Ama ben hep onlara gidiyorum 1 2 ay kaldığım bile oldu ve hep gelsinler istiyom yakında olsak anlaşırız cmm çünkü o beni kızı gibi görüyo bense onu annem gibiTabi ayrı şehirlerde olunca dahada güzel sık sık gelip gitme imkanı yok
Bekar biriyim evlenmeyi düşünüyorum ama ne zaman buraya baksam kayınvalidesinden dert yananları görüyorum hep mi kötü olur kayınvalideler sorun çıkaran haksız taraf hep onlar mı acaba yoksa bir söz vardı kim kendini anlatırsa o haklıdır diye o hesap mı oluyor iç görmedim yada ben rastlamadım burda bir kayınvalide konu açsın belki bu seferde gelini haksız görücez bilemiyorum kafam karıştı kayınvalidem bana şöyle, böyle kötü davranıyor neden bunun altında yatan birşey olmalı yanlış anlamayın onları savunmuyorum sakin, uyumlu bir insanım böyleykende kayınvalidem bana sataşırmı yoksa ben ona nasıl yaklaşırsam oda bana öyle mi yaklaşır? korkuyorum açıkcası konuları okudukça kısmet olursa ailemden biraz uzağa gelin gidicem.
Kaynanayı boşver asıl yılanlar görümce oluyor...Bekar biriyim evlenmeyi düşünüyorum ama ne zaman buraya baksam kayınvalidesinden dert yananları görüyorum hep mi kötü olur kayınvalideler sorun çıkaran haksız taraf hep onlar mı acaba yoksa bir söz vardı kim kendini anlatırsa o haklıdır diye o hesap mı oluyor iç görmedim yada ben rastlamadım burda bir kayınvalide konu açsın belki bu seferde gelini haksız görücez bilemiyorum kafam karıştı kayınvalidem bana şöyle, böyle kötü davranıyor neden bunun altında yatan birşey olmalı yanlış anlamayın onları savunmuyorum sakin, uyumlu bir insanım böyleykende kayınvalidem bana sataşırmı yoksa ben ona nasıl yaklaşırsam oda bana öyle mi yaklaşır? korkuyorum açıkcası konuları okudukça kısmet olursa ailemden biraz uzağa gelin gidicem.
Kaynanayı boşver asıl yılanlar görümce oluyor...
Güzel tespit.Kayınvaliden seni severse melek oluyor sevmezse mahşer midillisi.
Bütün mesele bu.
Bir de kayınpeder de çok önemli problemsiz kayınvalidenin sevdiği bir koca olmalı
Yoksa çocuğuna sarıyor.
Benim kayınvalidem bana melek ama eşimin önceki sevgilisini istememiş mesela.
4 yıldır evliyim. İlk yıl kv bana dediki anne oğlunu neden kıskanır biliyor musun dedi neden dedim doğumda annenin vajinasına değdiği için dedi.22 yaşımdayım ömrümde böyle cahil, kötü niyetli kimse görmedim. Herkes bunu okusun ve neler çektiğimi az çok anlasın. Not :ağzından küfür düşmez, komik olmayan şeylere abartı ile güler ki bu şizofreni belirtisi ayrıca da sürekli falcıya gider. Duanızı eksik etmeyin. Bir okuyun üfleyin beni.Bekar biriyim evlenmeyi düşünüyorum ama ne zaman buraya baksam kayınvalidesinden dert yananları görüyorum hep mi kötü olur kayınvalideler sorun çıkaran haksız taraf hep onlar mı acaba yoksa bir söz vardı kim kendini anlatırsa o haklıdır diye o hesap mı oluyor iç görmedim yada ben rastlamadım burda bir kayınvalide konu açsın belki bu seferde gelini haksız görücez bilemiyorum kafam karıştı kayınvalidem bana şöyle, böyle kötü davranıyor neden bunun altında yatan birşey olmalı yanlış anlamayın onları savunmuyorum sakin, uyumlu bir insanım böyleykende kayınvalidem bana sataşırmı yoksa ben ona nasıl yaklaşırsam oda bana öyle mi yaklaşır? korkuyorum açıkcası konuları okudukça kısmet olursa ailemden biraz uzağa gelin gidicem.
Yani demem o ki ne ile karşılacaksın tanı öyle evlen. Benim gibi manyağa düşme.Bekar biriyim evlenmeyi düşünüyorum ama ne zaman buraya baksam kayınvalidesinden dert yananları görüyorum hep mi kötü olur kayınvalideler sorun çıkaran haksız taraf hep onlar mı acaba yoksa bir söz vardı kim kendini anlatırsa o haklıdır diye o hesap mı oluyor iç görmedim yada ben rastlamadım burda bir kayınvalide konu açsın belki bu seferde gelini haksız görücez bilemiyorum kafam karıştı kayınvalidem bana şöyle, böyle kötü davranıyor neden bunun altında yatan birşey olmalı yanlış anlamayın onları savunmuyorum sakin, uyumlu bir insanım böyleykende kayınvalidem bana sataşırmı yoksa ben ona nasıl yaklaşırsam oda bana öyle mi yaklaşır? korkuyorum açıkcası konuları okudukça kısmet olursa ailemden biraz uzağa gelin gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?