Kizlar merhaba herkese ya nedir bu yaş muhabbeti ve evlilik konusu anlamıyorum artik bu konu yüzünden kendimi eve hapsedesim var yasim 28 ve artik istisnasiz herkes bunun içinde güya okumuş cahil değildir diye nitelendirdiğimiz öğrtmeninden tutunda doktoruna kadar herkes bana ve cevremde benim yasitlarima ayni muhabbeti yapiyor 30 a kadar evlendik evlendik yoksa olmazmis bugün artik birkaç kisiyle muhabbetimizde ablaa 30 oldu mu yas demesiyle iyice koptum sanirim çok üzülüyorum bu duruma ve bu durumla nasil başa cikilir artik bilmiyorum
konu hassas bir konu zaten fark ettiyseniz bir derdim var bölümüne açılmış, geyik topiğine değil. o yüzden bunu dert edip gören birine vereceğimiz cevapta dikkatli olmalıyız, sırf burada değil her konuda size yada bana geyik yapılacak bir mevzu başkası için ciddi dert olabilirARkadaslar ben söyledıgım o lafları geri alıyorum özür dilerim Hakkı'nız helal edın ancak bana cevap veren bır arkadaş sagolsun beddua eder gibi konuştu benım bebegım var Allah aşkına bşy olsa ona Mutlu mu olacaksın hanımefendı senı Allah a havale edıyorum . Şunu da söyluyeyım sadece 32 34 yaşında evlenıp ne kadar erkenmış denediği ıcın cevap vermek ıstedım ama hata ettım herkes üstüme geldı ısterdenız elli yaşında evlenin bana soracak degıslınız herkes fikrini söylüyor . Ben asla erken evlenme taraftarı olmadım ıdeal yaş 30 düye düşündüm ha uygun bırı çıkarsa oda çıkmazsa evlenıp baş yakmaya cesaret edılmez . Herneyse anlayan anlamıştır ne demek ıstedıgıını beddua ederken dıkkat edın . Allah a havale ettım dedıgın ıcın gene karşı cıkacaksınız eminime ama beddua degıl bu . Hayırlı günler
onlar sizin zaafınızı, dalga geçtiklerinde üzüldüğünüzü anlamış. O yüzden bu tavırları, sizde aksine olaya esprili yaklaşmaya çalışın bakın nasıl dağılıyorlar.İş hayatı zaten herkesin birbirinin kuyusunu kazmaya çalıştığı ortamlar..iş anlamında bulamadıkları açığınızı böyle yakalıyorlar iştebugün aynisini yaptim artik. konu da bu kadar cuk oturur. siz cok mu mutlusunuz herkes kendi isine baksin dedim. kaynana muhabbeti cevirin ona devam edin dedim. yeter ya, bi bebek görüyorum, maşallah ne tatliymis dememe kalmadi, senin cocugun olana kadar biz nene olacaz zaten, neyse nine der bize hahahah gulusmeler. birini küstürdüm bugun ama haketti artik. herkesi orgutluyor deli mi ne..işe bu yuzden gitmek istemez mi insan ya vallahi istemiyorum. her gelen müşteriye kiz bekarsa degerlendir senin de gözün amma kapali, ya bekarsam ilk gelen bekar musteriyle mi evlenicem. o degil hayatimdaki insanla dalga gecmeye basladilar, ikna edemedi seni ne sünepeymis diye..sarterler atti bugün. yeter artik. ama soyluyorum Allah yukarda, kizlari var, istemem kimsenin yasamasini ama bu baslarina gelirse beni hatirlamalarini cok istiyorum!!!
ben neden cahil olayım, kendimde olanları sayıp, karşımdakiyle alay eder gibi mi konuştum.Merak ermeyın benım başka meziyetlerım de var onları söyleyemem . Benım derdım asla koca olmadı olmaz da olsaydı 20 de evlenır uç cocuk yapardım. Cahıllık başa bela sizde görüldüğü gibi . Ben asla övünmem ıyı okuyun övünecek bısey yazmadım . Evet siz de böyle yazmaya devam edersenız Allah sızın elınızdekılerı de alırsa bakakalırsınoz . Elh Rabbım n berdıklerıne vermedıklerınde . Allah herkese hayırlı evlılık eş hanım Nasıp Etsın derim ben sevgılı bayan :). Iyı günler
40 ına az kalmış menopoza gircen diye dalga geçer gibi konuş, sonra ne dedim ki..Ayrıca dıkkat edın beddua edıyorsunuz dönüp sizi bulmasın ben beddua etmedım . Allah herkesın gönlüne göre versın sizin sevıyeye inmıcem gene de . Kımseue neden geç kaldın evlenmıyosun demem herkesın kendı tercıhı . Zira bende erken cok erken evlılıge karşıyım . Anladınız mı . Gidin bekarlıgınız ın genclıgınızın tadı nı çıkarın ne dıyum size . Gezın tozun karıyer yapın yurtdışı gezısı yapın vs vs alternatıf cok bekar ve çalışan olunca
Beddua ederken dıkkat edın . Bebegıme bısey olurda hoşunuza mı gıdecek . Allah elinşzdkeılerı alırsa bakakalırsınoz dedınız ya . Bende sinirle karşılık verdım ama Allah sizin elinşzdekı nımetlerı almasın bacım ama dıkkat edın bebeğe bebeklere beddua etmeyın
ARkadaslar ben söyledıgım o lafları geri alıyorum özür dilerim Hakkı'nız helal edın ancak bana cevap veren bır arkadaş sagolsun beddua eder gibi konuştu benım bebegım var Allah aşkına bşy olsa ona Mutlu mu olacaksın hanımefendı senı Allah a havale edıyorum . Şunu da söyluyeyım sadece 32 34 yaşında evlenıp ne kadar erkenmış denediği ıcın cevap vermek ıstedım ama hata ettım herkes üstüme geldı ısterdenız elli yaşında evlenin bana soracak degıslınız herkes fikrini söylüyor . Ben asla erken evlenme taraftarı olmadım ıdeal yaş 30 düye düşündüm ha uygun bırı çıkarsa oda çıkmazsa evlenıp baş yakmaya cesaret edılmez . Herneyse anlayan anlamıştır ne demek ıstedıgıını beddua ederken dıkkat edın . Allah a havale ettım dedıgın ıcın gene karşı cıkacaksınız eminime ama beddua degıl bu . Hayırlı günler
Bekar hayatindan daha mutlu olacaksan evlen. Ben soranlara öyle diyorum
benim iş arkadaşlarım 20 yaşladında ve eminim akamdan neler söylüyorlar hatta yüzüme de söylüyorlar kırıldığımı bile bile hem de boşvermekten başka çare yok sanırım. ama devran büyük .
bu seferde neden bu kadan sinirlisin diyorlar yani he deyip geçiceksin .sadece Allah'a havale ediyorum ve bende onlarla dalga geçiyorum .kısasa kısas!Ya niye boş veriyorsun ya de sevmiyorum böyle seviyesiz esprileri , yapmayın de kimene de sizene de . Ben diyorum valla 31 yaşındayım bana da diyorlar mal bunlar ya bende iş arkadaşlarıma sinir oldum insanı böyle gülerek gerzek gerzek espri yaptıklarını sanarak konuşuyorlar ya o an gözüm dönüyor ve ağızlarına lafı yapıştırıyorum oh iyi yapıyorum herkes haddini bilsin.
Yanlış alıntı mı oldu acabaFreeware arkadaşım bosverin lütfen...konuyu almış nereye getirmiş..
bu seferde neden bu kadan sinirlisin diyorlar yani he deyip geçiceksin .sadece Allah'a havale ediyorum ve bende onlarla dalga geçiyorum .kısasa kısas!
Yanlış alıntı mı oldu acaba
Ben evlılıkle veya koca ile hıc övünmedım övünmem . Hıc öyle dusunmedım . İleri gittim evet düşününce haklısınız o konuda ama bu beddua etmeyı gerektırmek benım dedıgım o . Allah herkese ne Zaman ıstıyorsa o Zaman evlılık versın ne dıyeyım ben size şimdi . Allah Allah . En ıyısı kımse kimseyi havale etmesin beddua etmesın . Dua Etsın kı ıyı şeyler olsun şu hayatta . 32 de evlenmek cok erken evlendım deyıcne bende fikrimi soyledım kı herkes burda fikir beyan edıyor cok rahat sekılde ama ben hata etmışim . Neyse Hakkı'nızı helal edınoz hoşçakalın . Ayrıca benım hayatım da herşey mükemmel olmadı çoğu Zaman çocukluğumdan berı sıkıntı yaşadım evlılıgmde ıstedıgım gıbu olmasa da eh işte cok üzüldüğüm Zaman'lar oldu . Yani size ne ile övğneyım bunu normal hayatım da da yapmadım yapmam da çünkü benı tanımıyorsunuz . Neyse ya yeterınce Can'ım sıkıldı ıyı günlerben neden cahil olayım, kendimde olanları sayıp, karşımdakiyle alay eder gibi mi konuştum.
40 ına az kalmış menopoza gircen diye dalga geçer gibi konuş, sonra ne dedim ki..
5 sene de 2 çocuk büyütülür geç kaldın muhabbetleri yap sonra bana ne de..
buraya arkadaş bu tür muhabbetlerden bıktığı için konu açmış sizin yazdıklarınıza bakın. beddua etmedim. UYARDIM sizi... çünkü ne oldum değil ne olacağım de diye bi söz var. çok övünen insanları da Allah bu övündükleriyle imtihan edebiliyor. kınadığını yaşamadan ölmezsin diye hadis var. uyarımı dikkate almışsınız sevindim. bebeğiniz aklımdan bile geçmedi.. günahsız yavrunun ne suçu var. annesi densizlik yaptı diye ona mı beddua edicem. Allah hayırlı uzun ömür versin ona..
sen menopoz vs. diye dalga geç.. ben de seninle aynı şekilde konuşunca alın.. ben senin bebeğine niye beddua edeyim.
fazla havalanma demek istedim beddua etmedim. ayrıca 32 yaşında evlenip erken bulanında kendi fikri, düşüncesi.. hayat tarzı sizden farklı belli ki.. onlara laf yetiştirmek zorunda değildiniz. isterseniz 18 yaşında evliliği savunun, ifade şeklinizdeydi sorun.
bakın en ufak bi uyarı bile canınızı sıktı değil mi.. işte hep mutlu her şeyinizin tam olacağını düşününce başkasında olmayan siz de olan şeyler için nasıl da dalga geçerek yorum yapabiliyordunuz.. ama bir an elinizdekilere bişey olduğunu düşününce hata yaptığınızı anladınız.. korktunuz... işte bundan sonra isteyipte onlara sahip olamayanalara bu lafları söylemezsiniz inşallah..
beni Allah a havale etmişsiniz. o halde ben de sizi Allah a havale ediyorum. Kul hakkına kim girdi, geriye dönüp bakın konuşmalara..
Bir karar aldım : çizgilerimi net çizicem o seviyesiz esprileri onlarda kalsın hiçte onların seviyesine inmicem direkt mesafe, kafan rahat oh mis :) İnsanlar çok değer vermeye gelmiyor !
Böyle insanlar yüzünden nemrut surat oldum yeminlen. Bu tiplere değil gulmek doğru düzgün bakmıyorum bile. Bizim insanlarimiz güleryüzlü birini gördü mü ne hikmetse her konuda yorum yapma hakkını kendilerinde buluyorlar. Hani derler ya belli yaşa kadar evlenememis kadınlar sinirli olur falan diye. Alakası yok bence sadece sınırlarını net koyuyorlar çünkü toplmun geri kalanı resmen kasiniyor.Çocukluğumda evimizin tadilatını yapan abi ile karşılaştım kısa bir süre önce . Bana ne o sen daha evlenmedin mi hata yapmışsın çok büyük hata yapmışsın dediAdam yıllardır görmemişim seni aklına ilk gelen bu mu yani . (Halimden memnunum demeye çalıştım ama sülalesindeki evlenenleri ve evlenmeyenleri anlatmaya ... neyse işte ) . Halimizi ,hatrımızı , sağlığımızı sor . Artık tesadüfen yolda onu görürsem karşı tarafa geçiyorum . Yani mesafe işi biraz zor oluyor .
Çocukluğumda evimizin tadilatını yapan abi ile karşılaştım kısa bir süre önce . Bana ne o sen daha evlenmedin mi hata yapmışsın dediAdam yıllardır görmemişim seni aklına ilk gelen bu mu yani . (Halimden memnunum demeye çalıştım ama sülalesindeki evlenenleri ve evlenmeyenleri anlatmaya ... neyse işte ) . Halimizi ,hatrımızı , sağlığımızı sor . Artık tesadüfen yolda onu görürsem karşı tarafa geçiyorum . Yani mesafe işi biraz zor oluyor .
Böyle insanlar yüzünden nemrut surat oldum yeminlen. Bu tiplere değil gulmek doğru düzgün bakmıyorum bile. Bizim insanlarimiz güleryüzlü birini gördü mü ne hikmetse her konuda yorum yapma hakkını kendilerinde buluyorlar. Hani derler ya belli yaşa kadar evlenememis kadınlar sinirli olur falan diye. Alakası yok bence sadece sınırlarını net koyuyorlar çünkü toplmun geri kalanı resmen kasiniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?