Nedir bu yaş muhabbeti ve evlilik konusu

Geldin mi yine. Hani bizim copcatanlik isi ne oldu .

Çok kapak duydum ama bu cevap efsanee

Hayır benim diil ya :) Benimde şu konuyla aklıma bir şey geldi : Şuan kendimi 60 yaşıma gelince 10 kedisi olan biri olarak hayal ediyorum hahhahah :)
Yok kiz hayatinda muhakkak olur birleri ama o kişi emin ol doğru kişi olur. Ya zaten bu evliliklerin kötü gitmesinin en büyük sebebi bu saçma sapan baskılar. Eğer bu toplumsal baskı olmasa her şey farklı olur ve bence Türk erkekleri de gelişir. Çünkü onlara göre her kız evlenmek zorunda o yuzden kendilerini bir cacık saniyorlar.

Bir karar aldım : çizgilerimi net çizicem o seviyesiz esprileri onlarda kalsın hiçte onların seviyesine inmicem direkt mesafe, kafan rahat oh mis :) İnsanlar çok değer vermeye gelmiyor !
aynen öyle canım zaten bende gerekmedikçe fazla konuşmuyorum gerek yok durduk yere sinirlerimizi yıpratmaya. Aman onlar evlensin mutlu olsunlar...

Ayy hiç sorma ya hanzolar bundan 2 ay önce biriyle konuşuyordum , neyse adam başta mantıklı vs. vs. sona doğru yan çizmeye başladı, yok efendim ciddi ilişkiye hazır dilmiş bilmem ne... Sanki bende maymun misali ağzım açıkta bana fındık fıstık atmasını bekliyorum Dedim sen bilirsin by by şekerim . İşte bize yapılan baskılar yüzünden ila ki karşımıza çıkan saçma sapan heriflere yapışmak zorundaymışız gibi bir beklenti yaratılmaya çalışıyor ...

Biz burada böle bir şey yapsak bizi topa tutarlar :) En iyisi imam nikahı bas , sonra vur herifin kıçına çocuklar bizde kalsın :)
ne kadar cogunlukla yapildigina bagli. 78 milyonun yarisi bayagi buyuk bir kitle. Devrim yapmak cok zor degil.
Adamin yemegini ve seksini verme, ulke felc olur.
Asil teror budur.
Ama nikahinda kadin adami kolay kolay bosayamaz sanirim.

Neden işte bu saçmalıklar yüzünden. Kadını degersizlestiriyor işte. Eğer algı tam ters olsaydı bak bakalim bizim Türk erkekleri nasıl on numara oluyorlar.

ne kadar cogunlukla yapildigina bagli. 78 milyonun yarisi bayagi buyuk bir kitle. Devrim yapmak cok zor degil.
Adamin yemegini ve seksini verme, ulke felc olur.
Asil teror budur.
Ama nikahinda kadin adami kolay kolay bosayamaz sanirim.

Yahu öyle bir ülkedeyiz insanların çoğunluğu Müslüman. 45 çocuğa tecavüz edilmiş millet sus pus içler acısı... Ramazanda sigara içenlere saldırırlar ama tecavüze sus ! Toplumun neresinden tutarsak elimizde kalır. Devrim için bilgi gerekir, araştırma gerekir ve özellikle önce inandığımız dini kulaktan bilgiler ile diil araştırarak öğrenmeliyiz. Bizim dinimizde kadının boşanma hakkı var ama nedense din adamlarımız kadına öğretmiyor bu bilgiyi sürekli kadın ezilsin ezik yaşasın erkeklere bağımlı kalsın. Zina yapınca erkek çapkın kadın or..... olsun zihniyet değişmeli ve iş bize de düşüyor tabi öncelikle doğuracağımız erkek çocuklarımızı güzel yetiştirmemiz gerekiyor anca böyle toplum temizlenir. Öncelikle kadınların silkelenip kendilerini geliştirip eziklik psikolojisinden çıkması lazımm...

+1

Neden işte bu saçmalıklar yüzünden. Kadını degersizlestiriyor işte. Eğer algı tam ters olsaydı bak bakalim bizim Türk erkekleri nasıl on numara oluyorlar.

Kadınlarında suçu var birini sevince, uyum yakalayınca sanki bir daha hiç sevmicez gibi geliyor ya da son şansımız gibi aman bu da giderse haa evde kaldığımın resmidir. O yüzden bu tip heriflere, tavizler tavizler verilmeye başlanıyor sonra adam vay be ben neymiş diyip bizi ezmeye kalkıyor. Kadınlar sen kimsin ya gidersen git modun da olursa saygısını, çizgisini korumayı başarırsa dediğin gibi bu adamların hepsi on numara beş yıldız olur.

Evet ama arkadaş dıyor kı elinizdekıker güderse görürsünuz memnun mu okacak benım çocuğuma veya eşime bısey olsa kı zaten eşimle zor Zaman'lar gecırdım evlıglım hala oturmadı hala sıkıntılarımız var . Tabı kı korkarım bısey olur dıye çünkü sıkıntı yaşanmaktan yoruldum bende . Ben kımseyı Allah a havale de etmıyorum . O sözümüde gerı aldım nolursa olsun kötü dua etmemek lazım . Allah o arkadasa iyi bir eş Nasıp Etsın dıyorum . Kalbını kırmış olabılırım tekrar Hakkı'nı helal Etsın ama oda o kötü duası yerine güzel dua Etsın Allah Rıza'sı ıcın mesela evlılıgım yerıne otursun dıye

Tamamen katılıyorum. Erkekler görmüşler babaları annelerini eziyor ama kadınlar gitmiyor herkesi anası gibi zannediyorlar. Kendi eşleri bunu yapmayinca da tü kaka oluyor bu sefer. Eğer kadın çekse gitse zamanında o adam da bilir cocukta bilir kadının kıymetini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…