- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
bisiklet dene canimBeril , ben göbek sıkılaşması için yerde yapılan hareketlerin hiç birini yapmıyorum. Nefret ediyorum başka bir yöntem yok mudur ya
yat yere ayaklarini yerden 30 cm kaldir ve bisiklet surmeyi dene
yada uzan ayaklarina bir plates lastigi gecir ve makas hareketi yap mekikte yarim yap, yada dizleri bukerek yarim yap
kiz simaririm ben yaaaaaaaaŞimdi püf noktaları konunun en başına sabitlesek diyorumHuy Meselesi nasıl olur canım
Ayrıca ben size yemeklerinize katacağınız baharat tarifi vereyim. Tavuk, et, mantar, bir çok sebze ve ette kullanabilirsiniz.
Bildiklerimizi yazıp doğru olup olmadığını sanırımberilceee e soracağız gibi geldi
Bu arada ben geç uyuduğum için geceleri muhakkak yiyorum. Spora başlayınca düzelir belki ama ben 4 kiloyu gece yemesiyle verdim ne olacak benim halim
Tavsiyeler gelsin hanımlaarrr![]()
ama teskkür ederim canim tecrubeler iste kidemli bir obezdim ya
Evet canım dediğin gibi oluyor gülerken öksürürken, hemen 100 mekikle değilde sanki daha azlamı başlasamki
vucudunu dinle spor yaparken sayiya takilma lütfen mesela 10 mekik yap bak bakalim devam edeceksen 15 yap taki dayanamadigin sayida dur ve 30sn dinlen sonra 0 sayi kadar 3 set yapmaya calis
arti 30 sn lik dinlenmelerde karnini tokatla kiz accik ki kaslarin agrisi hafiflesin