• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefret ediyorum.

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.607
598
Eşime çok kızgınım.
Kuzeninden nefret ediyorum.
Evet böyle tanımlayabilirim ancak duygularımı şu an.
Konuda anlatacağım kuzen şu

Küçük hesaplar peşinde miyim?

Eşim bir haftadır iş seyahatinde idi. Yarın gündüz saatlerinde dönmüş olacak. Açıkçası epey yoğun geçirdi, kızımız da çok hasta idi ben de onunla ilgilendim çok görüşme fırsatımız olmadı. İyi şeyler konuşmaya fırsatımız olmadı yani tek çocuğun hastalığını konuştuk.

Geçtiğimiz hafta çok sevdiğim bir sanatçının bizim yaşadığımız şehirde konseri olacağını öğrendim. Eşim için de benim için de kıymetli... Gidelim diye konuştuk. Çok da heyecanlıydım kızımıza birlikte gideceğimiz ilk konser olacağı için.

Gece iyi geceler mesajı yazarken heyecanımdan bahsederek iyi geceler dedim.

Gelen cevap ben unuttum x abim gelecek kendine çekidüzen vermesiyle ilgili konuşacaktım dedi. Verdim veriştirdim senelerdir başkasına çamurunu bulaştırmaktan başka hiç bir işe yaramayan birine bizim hayalimizi feda ediyorsun falan filan...

Haklısın yoğunluktan tarihi unutmuşum ayarlayacağım dedi ama sinirliyim. Bu adam sürekli hayatımızın bir yerlerinde mantar gibi bitiyor. Eşimde sürekli vicdan yapıyor herkes sırtını döndü diye. İki saatliğine uğrayıp başka şehre geçecekmiş tam konserin olduğu saatler.... Öfkem dinmedi mesajla saydırdım çünkü. Kayınvalidemi normalde müdahil kılmaktan hiç haz etmem ama şu yeğenini tepemizde alsın oğluna da konuşsun uzak dursun demek istiyorum yanlış hamle mi olur. Kayınvalidemde çok aşırı kızgın yeğenine, beni arkalar diye düşünüyorum. Sabah kahvaltıda da kayınvalidemle birlikte olacağım anlatmak için aslında ortam çok uygun da nasıl anlatsam.

Olayım ilk sıcaklığıyla yazıyorum bi yol gösterin.

Çok kızgınım.
Eşim kendince sınırını koydu ama yetmiyor. Kendince koyduğu sınır yine kocamın gereksiz insan sevgisi ile dolduğu için yeterli değil benim için.
Sürekli kendinden, vaktinden ödün vermesine katlanamıyorum.

Ya ayarlayamazsa. Arabayı alıp gideyim kalakalsınlar istiyorum ama oraya kadar araç kullanmadım geç saatte o yüzden ne yapmalıyım bilemedim.

Eşime çok kızgınım.

Eşim bir haftadır iş seyahatinde idi. Yarın gündüz saatlerinde dönmüş olacak. Açıkçası epey yoğun geçirdi, kızımız da çok hasta idi ben de onunla ilgilendim çok görüşme fırsatımız olmadı. İyi şeyler konuşmaya fırsatımız olmadı yani tek çocuğun hastalığını konuştuk.

Geçtiğimiz hafta çok sevdiğim bir sanatçının bizim yaşadığımız şehirde konseri olacağını öğrendim. Eşim için de benim için de kıymetli... Gidelim diye konuştuk. Çok da heyecanlıydım kızımıza birlikte gideceğimiz ilk konser olacağı için.

Gelen cevap ben unuttum x abim gelecek kendine çekidüzen vermesiyle ilgili konuşacaktım dedi. Verdim veriştirdim senelerdir başkasına çamurunu bulaştırmaktan başka hiç bir işe yaramayan birine bizim hayalimizi feda ediyorsun falan filan...

Haklısın yoğunluktan tarihi unutmuşum ayarlayacağım dedi ama sinirliyim. Bu adam sürekli hayatımızın bir yerlerinde mantar gibi bitiyor. Eşimde sürekli vicdan yapıyor herkes sırtını döndü diye. İki saatliğine uğrayıp başka şehre geçecekmiş tam konserin olduğu saatler.... Öfkem dinmedi mesajla saydırdım çünkü. Kayınvalidemi normalde müdahil kılmaktan hiç haz etmem ama şu yeğenini tepemizde alsın oğluna da konuşsun uzak dursun demek istiyorum yanlış hamle mi olur. Kayınvalidemde çok aşırı kızgın yeğenine, beni aralar diye düşünüyorum. Sabah kahvaltıda da kayınvalidemle birlikte olacağım anlatmak için aslında ortam çok uygun da nasıl anlatsam.

Çok kızgınım.
Eşim kendince sınırını koydu ama yetmiyor. Kendince koyduğu sınır yine kocamın gereksiz insan sevgisi ile dolduğu için yeterli değil benim için.

Ya ayarlayamazsa. Arabayı alıp gideyim kalakalsınlar istiyorum ama oraya kadar araç kullanmadım geç saatte o yüzden ne yapmalıyım bilemedim.
Zeyno eşine kızmakta çok haklısın. Öncelikleri konusunda sıralaması yanlış. Kaç yaşındaki adamı yola getireceğini mi sanıyor. Bu kadar hayatınıza dahil etmesi çok saçma. KV ile konuşunca bir çözüme ulaşacağını düşünüyorsan konuşman taraftarıyım

Zeyno eşine kızmakta çok haklısın. Öncelikleri konusunda sıralaması yanlış. Kaç yaşındaki adamı yola getireceğini mi sanıyor. Bu kadar hayatınıza dahil etmesi çok saçma. KV ile konuşunca bir çözüme ulaşacağını düşünüyorsan konuşman taraftarıyım

Kayınvalidem emekli bir idareci. Baya sağlam iş çözer o sebeple son kozum ancak o olurdu :) bundan dolayı sordum bu hamleyi yapmalı mıyım son haddimdeyşm zira ben.

Kvdenle konusunca esinin sana olan tepkisi ne olacak ya sinirlenir komple gitmezse ve sana kizarsa
Yerinde olsam kvdeyle konusmazdim esin hatali ama ikiniz cozmelisiniz bence suan cok sinirli oldugun icin boyle dusunuyorsun
Esin yerine bir kardes arkadas yokmu onunla gitsen
Esine de sinir olmusken boyle acisi cikardi

Kvdenle konusunca esinin sana olan tepkisi ne olacak ya sinirlenir komple gitmezse ve sana kizarsa
Yerinde olsam kvdeyle konusmazdim esin hatali ama ikiniz cozmelisiniz bence suan cok sinirli oldugun icin boyle dusunuyorsun
Esin yerine bir kardes arkadas yokmu onunla gitsen
Esine de sinir olmusken boyle acisi cikardi

Ben eşimle gitmek istiyorum. Bizim için çok büyük anısı olan birisi çünkü. Öylesine biri değil.
Nefret ediyorum kuzeni sürekli saçma sapan zamanlarda hayal kurduğumuz şeylerin içinden çıkıyor.

Ben eşimle gitmek istiyorum. Bizim için çok büyük anısı olan birisi çünkü. Öylesine biri değil.
Nefret ediyorum kuzeni sürekli saçma sapan zamanlarda hayal kurduğumuz şeylerin içinden çıkıyor.
Valla basli basina buyuk bir hata sizi birakip Kuzenle ilgilenmesi ama iste annesiyle konusursaniz tepkisi nasil olur o konu sizde siz bilirsiniz sonucta

Valla basli basina buyuk bir hata sizi birakip Kuzenle ilgilenmesi ama iste annesiyle konusursaniz tepkisi nasil olur o konu sizde siz bilirsiniz sonucta

Eşimle 14 senedir birlikteyiz. 3 senesi evlilik, 3,5 senesi nişanlılık... Daha bir kere bile kavgamızı, gürültümüzü ailelere yansıtmadık. En büyük düsturumuz odur. Ama bu olayı bem çözemiyorum tek başıma. Eskiden daha kötü idi durum. Şimdi bu kadara indirgeyebildim.

Eşimle 14 senedir birlikteyiz. 3 senesi evlilik, 3,5 senesi nişanlılık... Daha bir kere bile kavgamızı, gürültümüzü ailelere yansıtmadık. En büyük düsturumuz odur. Ama bu olayı bem çözemiyorum tek başıma. Eskiden daha kötü idi durum. Şimdi bu kadara indirgeyebildim.
Ay cabaladigina degse de duzelse bari oda yok ne bu boyle cok haklisiniz insan birakir bir yerde ama esiniz hic pes etmemis
O zaman tek yol anlatmak kaliyor boyleyse

Ay cabaladigina degse de duzelse bari oda yok ne bu boyle cok haklisiniz insan birakir bir yerde ama esiniz hic pes etmemis
Magni kuzen sanki Zeyno nun kuması. Ay çok fena ya kız iyi sabretti şu zamana kadar. Valla ben olsam çoktan kovardım kuzeni de kocayı da. Gitsinler beraber yaşasınlar

Magni kuzen sanki Zeyno nun kuması. Ay çok fena ya kız iyi sabretti şu zamana kadar. Valla ben olsam çoktan kovardım kuzeni de kocayı da. Gitsinler beraber yaşasınlar
Ay hic soyle destek cikan kuzenimiz olmadi cok garip valla ama berbat bir durum calci yazik ya
Evin sorumunu birakip kuzenle ilgileniyor
35 yasinda adam ne hali varsa gorsun
Hakli valla zeyno da

Ben okurken sinirlendim. Sakinliğinize maşallah. Herhalde ben kahvaltıyı bekleyemez arar kaynanama da saydırırdım o sinirle dkfmgkglg. Bence evet konusmalısınız ve eşinizle o konserle öyle ya da böyle gitmelisiniz tam vaktinde. Gün boyu telini kapatır çalan kapıları da açtırmam ben. Kuzenmiş, totomun kenarı.

Eski konuyu da bildiğimden hak verdim size.
Eşiniz bir baltaya sap olamayacak, zararından başka birşeyi olmayan kuzene anlayış gösterecek diye sizin planlarınızı bozamaz.
Hayır günleri karıştırdiysa da bunu size söylemeden kuzenle çözsün.
Kuzenne tepkili olduğunuzu biliyor sonuçta.
Eşiniz saf mı yoksa sizi mi takmıyor anlayamadım.

Gerçekten ne kadar sabrettiğimi sizler bile biliyorsunuz calci ya..

Aynen ya ben bildim bileli zaten sorunlu. 20 yaşında neyse şimdi de o bu adam. Neyine uğraşıyoruz ki... Niye kendimizi heba edeli, fedakarlık yapalım.

Ben okurken sinirlendim. Sakinliğinize maşallah. Herhalde ben kahvaltıyı bekleyemez arar kaynanama da saydırırdım o sinirle dkfmgkglg. Bence evet konusmalısınız ve eşinizle o konserle öyle ya da böyle gitmelisiniz tam vaktinde. Gün boyu telini kapatır çalan kapıları da açtırmam ben. Kuzenmiş, totomun kenarı.

Kaynanam yan odada gidip anlatayım mı 😬

Eski konuyu da bildiğimden hak verdim size.
Eşiniz bir baltaya sap olamayacak, zararından başka birşeyi olmayan kuzene anlayış gösterecek diye sizin planlarınızı bozamaz.
Hayır günleri karıştırdiysa da bunu size söylemeden kuzenle çözsün.
Kuzenne tepkili olduğunuzu biliyor sonuçta.
Eşiniz saf mı yoksa sizi mi takmıyor anlayamadım.

Eşim onun yanında hiç kimse olmadığında daha kötü şeyler yapabileceğini biliyor o yüzden bir kişi bari yanında bulunsun, en azından haberimiz olsun diyor. Ben de o bir kişi sen olma başkası olsun diyorum.

Aynen ya ben bildim bileli zaten sorunlu. 20 yaşında neyse şimdi de o bu adam. Neyine uğraşıyoruz ki... Niye kendimizi heba edeli, fedakarlık yapalım.

Eşim onun yanında hiç kimse olmadığında daha kötü şeyler yapabileceğini biliyor o yüzden bir kişi bari yanında bulunsun, en azından haberimiz olsun diyor. Ben de o bir kişi sen olma başkası olsun diyorum.
Valla bence bu sinirle gidin anlatın da olayın ciddiyetine varsın. Heralde ben olsam bu adam evliliğimize mâl olacak derdim. Artık onlar düsünsün

Ben bile gaza geldim anlat valla ayh
Kuzeninin ailesi varken esine noluyor valla sinir oldum

Ek olarak ben de esimle evimdeki hicbir tartısmayı kendi ailem dahil yansıtmam. Ama geçenlerde kayınvalidemin bana bir yanlısı oldu esimle tartıstık bunu bir sekilde kayınvalidemin kulagına kacırdım. Hicbir seyi anlatmadıgım ve bunu duydugu icin asırı panikledi, özür vs diledi

Ben bile gaza geldim anlat valla ayh
Kuzeninin ailesi varken esine noluyor valla sinir oldum

Kardeş gibi birlikte büyümüşler. Kayınvalidem çalışırken teyzeleri bakmış. Adamın zaten hepi topu bir kardeşi var kızın da burnumdan getirdiği için minimum görüşme seviyesindeler. Babası öldü. Adamı helak etti kalp krizinden gitti. Annesi çok silik bir kadın hakkından asla gelemez, biri sürü eziyet ediyor zaten. Eşim de teyzem için tahammül edebildiğim yere kadar etmeliyim yoksa başına bela olacak, teyzemin hakkını ödeyemem kafasında.

Eşime çok kızgınım.

Haklısın yoğunluktan tarihi unutmuşum ayarlayacağım dedi ama sinirliyim. Bu adam sürekli hayatımızın bir yerlerinde mantar gibi bitiyor. Eşimde sürekli vicdan yapıyor herkes sırtını döndü diye. İki saatliğine uğrayıp başka şehre geçecekmiş tam konserin olduğu saatler.... Öfkem dinmedi mesajla saydırdım çünkü. Kayınvalidemi normalde müdahil kılmaktan hiç haz etmem ama şu yeğenini tepemizde alsın oğluna da konuşsun uzak dursun demek istiyorum yanlış hamle mi olur. Kayınvalidemde çok aşırı kızgın yeğenine, beni arkalar diye düşünüyorum. Sabah kahvaltıda da kayınvalidemle birlikte olacağım anlatmak için aslında ortam çok uygun da nasıl anlatsam.

Çok kızgınım.

Bence bu konuyu dillendirmeden kızçenizle gidin konserinize dilerseniz birinide davet edin arkadaş, akraba gibi. Eşinizde şunu düşünür belki, aile gündeminden geri kalıyorum onlarla olmalıyım ne güzel eglenmisler vb .. Her kavga ilişkide bır iz bırakıyor gereksiz biri için olmamalı bu. Sakin bı vakitte bı aradayken bu konuyu açıp içinizi dokebilirsiniz. Kayınvalideniz ancak 3. Kişiyi uyarabilir ama o kişi bunu ne kadar dinler ? Siz yüz göz olduğunuzla kalırsınız maalesef öyle olursa .. Ama evli birinin ilk gündemi ailesi olmalı elbette siz çok çok haklısınız..

Back
X