Nefret etmek yok olmalarini istemek

YAKINSANIZ BAKIRKOY RUH VE SINIR HASTALIKLARI HASTANESINDEN BIR RANDEVU ALABILIRSINIZ. GITMEK ISTEMEZSENIZ ACILEN AYRILIN NISANLINIZDAN YAZIK GÜNAH.

Şeytan şokta vallahi Allah şifa versin. Allah hidayet versin. Vermeyecekse de sizin gibileri herkesten uzak etsin. Verdiği aklı ve kalbi kullanmayı nasip etsin diyorum ve susuyorum.

Eklentiler

• 836bd225c765d546ec62e2be0c3243b772a81192.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 49
Bizim gelin böyleydi sebepsiz nefret kusuyordu bir süre sonra koca da çekemeyince koydu kapıya şimdi huzura erdi hala daha bizim evliliğimizde ne problem vardı ki diye geziyormuş ortada
Her kuşun eti yenmez bunu bil yaptıkların o kötü niyetin peşini bırakmaz çok yanlış yollardasın
Aşırı doz şımartılmaktan mütevellit empati yeteneğini kaybetmişsin ama hayır dile komşuna hayır gelsin başına

Ben de onu diyecektim. Narsist biri buraya konu açmaz. Kendisinin hatalı olduğunun farkında bile olmaz çünkü.
Konu actigi icin pasif agresif tarafinda işin. Ama kendi de yorulmus belli ki cok fazla düşünüyor üzerinde ondan yoruldugu icin açıyor acaba sorun bende mi diye degil 8)

Sizin gibi kalbi kinden nefretten kötülükten kararmış insanlardan Allah korusun.Umarım onları mumla aratacak kişiler çıkmaz karşınıza...

Benimde oglum var okurken dua etim rabbim korusun senin gibi birinden yavrumu yeminle tüylerim ürperdi evrenden yok olsunlar nasıl bir kelime

Çıkarmış zaten niaşnlım biliyor bunları diyor yarın öbür gün dediğiniz gibi en ufak hatada bakalım ne olacak artık kvyi fetöcü diye ihbar mı eder kiralık katil mi tutar
Yazdıklarından belli kimseye bırakmaz kendisi yapar

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun abinizin

Konu sahibi gitmiş ama konusunu hayretler içerisinde, ahanda böyle okudum. Hala şoktan çıkabilmiş değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…